• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

bendede hiç belirti olmadı 10.günkü trestim negatiftti idrarda ağlaya ağlaya kendimi harap ettim ama 12. gün kantestimde hamiştim canım rabbim sanada inşallah meleğini göbişine kondurur canımcım hiç stres yapma canım rabbim yeterki ol desin

ciddimisn????harika bi haber bu ya.inşallah hayırlısı olur.cuma gnü burdan haykırırm pozitif haberi.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...uyuyamıyorum

sevgili pozitif benimde umudum yok kendim için kaç aydır gidip geliyorum dr 5 ay önce başlıycaktım tüp bebek tedavisine ama kistler olduğu için hep kararsız kaldım ama dr her gittiğimde ameliyat etmem diyor ilk önce böyle deneyelim diyor benim dr da ameliyatta zorlanmıştı kesin benimde az yumurta çıkar seninle durumumuz aynı senin kısa protokolmüydü uzunmu kistlerin kaç cm di canım yazabilirmisin birde her iki taraftamıydı.allah hayırlısını versin hepimize dua etmekten başka yapçak bişeyimiz yok:Saruboceq:

benim de kistlerim vardı bu denememde.boyutlarını bilmyorum.ama yumurta rezervim düşük.uzun protokoldü.benim hem kistlerim var hem de içerde yapışıklık ve tüplerim de tıkalı.anlayacağın ben mucize bekliyorum

esra cuma günü gen artı arayacakmısn?ben direkt sarp beyi cepten arıcam.sonuç ne olursa olsun.aslında onların arayıp ilgilenmesi lazım ama beni geçen sefer aramadılar hiç.ben aradım

ben bi şey yaptım...
suçluyum anlaşmayı bozdum..
ama dayanamadım kafayı yiycektim..
ne deen hakllısın..
kan testi verdim...
1 saatte çıkarmış yarım saat kaldı...
ölüyorum meraktan..noolcaksa olsun artık allak bullak oldum işkence gibi etrafımdaki kimseyi duymuyorum görmüyorum aklım hep orda..birdewn karar verdim gittim yaptırdım okul çıkışı..eşim arıycak sonucu alıp..kötü olursa da aramam lazım aysun hanımı kistler için bidahaki tüpe kadar doğum kontrol hapı vermesi lazım onu sorarım napıyım diye..
offffffffffffff
geçmiyo vakit..

Canim Bhcg 10. gün düsük degerde oldugu icin kan testinde cikar ama idrar testinde cikmama olasiligi cok yüksek. Bosuna kendinizi o kadar üzüyorsunuz! O kadar üzeceginize yarin 11. gün kan testi yaptirin, hicdegilse bu kadar yipratacaginiza kendinizi kesin sonucu ögrenmis olursunuz ve deger 20 nin üstü bir deger gibiyse 2 gün sonra da tekrar edip herseyin iyi gidip gitmediginden emin olursunuz. Rüyalar hepimizin bilincalti korkularini gösteriyor, esinin rüyasi sadece korkulari... Benim test yaptirdigim gün sadece adet agrisi gibi bir agrim vardi. Baska hicbir agri, belirti yoktu test pozitif ciktiginda. Ben hicbir zaman idrar testi yapip moralimi bozmam. Cünkü idrar testinin pozitif cikmasi icin BHCG nin cok yüksek bir deger olmasi gerek. Cogul gebeliklerde bu yüzden erkenden idrarda cikmis olabilir ama aslinda normalde idrarda pozitif olmasi beklenmez. Hadi bebegini böyle seylerle üzme...

haklısın gittim yaptım..sonuç bekliyorum..bitsin işkence..çok zor çok..

kizlar tüm kalbimle sizlere duaciyim allah dayanma gücü versin cok zor bir sürec iyi bilirim
insallah cileniz dolmustur da bebeklerinizi alirsiniz kucaklariniza

haber kötü..en azından işkence bitti..
ne zaman adet olurum aceba?düzenim bozulcak mı?ne zaman toparlanır ve 2.yi deneyebilirm..gerçi kaldırabilir miyim bilmiyorum ama..

haber kötü..en azından işkence bitti..
ne zaman adet olurum aceba?düzenim bozulcak mı?ne zaman toparlanır ve 2.yi deneyebilirm..gerçi kaldırabilir miyim bilmiyorum ama..

Üzülme demek cok anlamsiz, hepimiz bunu defalarca yasadik. Fakat bu is azim, sabir isi. 3 ay sonra yeni tedaviye baslayabilirsin. Bu arada hergün 1 saat spor yap, E vitamini, Selenyum kullan. Vücudunu bebegine hazirla. Herseyde bir hayir vardir lafina cok inanirim. Sadece zamani gelmemis.
Cabuk atlatiliyor, birkac gün sonra bunlari unutursun. Zaten ilaclari kesince birkac gün icinde adetin baslar.
Bir sonraki tedavine odaklan. Bakarsin bu arada kendiliginden hamile kalirsin...

teşekkürler denizatı haklısın herşey saçma geliyo..sağol tavsiyelerine uyucam..e vitamini selenyum önceden kullansaydım belki donmuş embriyo olurdu şuan..neyse kısmet işte aynı sıkıntıları tekrar yaşıycaz..

Esraberat gecmisi okudugum...
Gelecek transferinden sonra sakin hic agirlik kaldirma! One dogru dogrulmak, yukarilara uzanmak da sakincali olabiliyor, transfer sonrasi dikkat et.
Bir de tedaviye basladiginda cörekotu, tarcin bal kürünü de beraber yap ama 14mm filan olunca foliküller kes. Tabii bu yumurta kalitesi sorunun varsa gecerli.
Ama o zamana kadar dogal yollardan hamile kalman dilegiyle.

ben o valizi nası kaldırdım ya bi anlık boşluğuma geldi..çok kızıyorum kendime..ikinci olursa 3 gün yataktan çıkmıycam ama öncesinde laparoskopiyle kistlere bakılır..çok kaçtım ama kurtulamıycam sanırım..sağol ilgin için..

ben o valizi nası kaldırdım ya bi anlık boşluğuma geldi..çok kızıyorum kendime..ikinci olursa 3 gün yataktan çıkmıycam ama öncesinde laparoskopiyle kistlere bakılır..çok kaçtım ama kurtulamıycam sanırım..sağol ilgin için..

Kizma kendine, suclama... Böylesi hayirliymis. Hepimizin dilegi saglikli ve mutlu bir bebegimizin olmasi. Senin de olacak.

offfffffffff.esra ya çok kötü oldum.eve şimdi geldm heyecanla açtım neti.sana belirti sorcaktım ki sen anlaşmayı bozmuşsun.hep hayırlısını diledik sen de ben de.sölenecek fazla da bişi yok teselli yetmez.yıkıldım şu an.yarın benim de olacağım bu .biliyorum hissedyorum.hiç bi belirti kalmadı karın ağrısı dışında.adet olcakmışım gibi hissedyorum.zaten 10.gün idrarda da çıkmadı.ben dün çok ağladım idrarda negattifi görnce.güya kaptırmamıştım kendmi bu sefer ama demekki bilinçaltında pozitif olcak düşüncesi varmış.yarın öğlen vercem kanı.akşam üzeri belli olur ama bence sonuç belli.benim durumum daha zor.son şansımdı.ameliyat olmak zorunda kalıcam hem de çok zor bi ameliyat.hiç istemyorum ameliyatı....bu arada annemler bugün en azından kardeşim için sevindi.askerliği belli oldu.ankara polatlı kısa dönem....

pozitiff idrara takılmaa...bu kadarda karamsarr olmaa...inşşş yarın ismin gibi pozitifff bi sonuç alıp bize yazarsın canım......ben 13.günde dahi idrarda pozitiffi görmemiştim ve ogünn kanda pozitifi görmüştümm.....

esracım sana da geçmiş olsunn hayırlısı bölemişşş.....ilk denemendi heraldee inşş 2.denemendee evlatlarına kavuşursun.....denize katılıyorummm 1 haftaya kalmaz kendini toparlarsınn..

pozitiff idrara takılmaa...bu kadarda karamsarr olmaa...inşşş yarın ismin gibi pozitifff bi sonuç alıp bize yazarsın canım......ben 13.günde dahi idrarda pozitiffi görmemiştim ve ogünn kanda pozitifi görmüştümm.....

ahhh ahh hilal çok sağol güzel duaların için.çok ihtyacım var buna.yarın bi mucize olur mu ki.sabrettim 12.güne kadar.ama hiç belirti yok o beni şüphelendiriyo.halsizim ve karnım ağrıyo.ne göğsüm şişti ne kasık ağrım var ne mide bulantısı ne kanama...

adet olcakmışım gibi hissedyorum .kan toplanıyo sanki içimde.bence yine olmadı.kan vermeme bile gerek yok aslında ama......4gibi falan alırım sonucu

adet olcakmışım gibi hissedyorum .kan toplanıyo sanki içimde.bence yine olmadı.kan vermeme bile gerek yok aslında ama......4gibi falan alırım sonucu

Canim zaten adet olacakmissin gibi karnin agriyor hamile kaldiginda da... Aynen öyle... Lütfen bozma moralini. O senin bahsettigin diger bulgular icin cok erken...

canım benim dua ediyorum umarım pozitif sonucu alırsında bizlerede umut ışığımız olursun hadi hayırlısı inşallah...

Back
X