• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

benim rahim filminde tüplerden biri kapalıydı..yapışıklıkla mı alakalı bu durum..doktor kendini kasmışın ondan olmuştue demişti..o zaman endo olduğum belli değildi..

O zaman anestezi iste tatlım..rahim filmi çekilirken..böylece kendini kasmazsın..zaten tüp bebek olucaksa tüplerin kapalı olması önemli değil..yerimseniben

yapışıklık korkusu düştü içime saçmalıyorum işte aklıma tüpdeki tıkanıklık geldi..bi şey var illaki tutmadığına göre..doktorlar sebepsiz dediğinde bize keşke bi sebep olsaydı da tedavisi olsaydı demiştim..doğru düzgün dilesene şaşkın al sana sebep olmuyo işte..

Negatİf....................................kocaman bİr hİÇ......................Çok kÖtÜyÜm.kendİme gelemedİm hala.sİnİr krİzİ geÇİrdİm sarp bey hemen amelİyat dedİ.yaza kadar bekleyemezsİn dedİ.bİttİm ya ben....hayatım karardı............ne kadar kÖtÜymÜŞÜm ben ya.bunları mı hakettm ben???????????????

ahh canım ahhhh süreklı yazılarınızı takıp edıyorum malatyada oturuyorum ama konyalıyım ailem orda.seni ve esrayı çok ıyı anlıyorum nemımde 23 kasım kabus gunumdu kocamn negatıfdı 12 boyunca yattım elıme agırlık alarak su bardagı aldım su içmek için:içelim: 8 yumurta toplandı 7 tane emrıyo olustu 3 tane transfer edıldı hepsıde herbır emrrıyo 8 6bolundu amaaaaaa ALLAH ol demedı hıç bır problem yok esımde ilerı sperm az dktr normal olur dıyor bız sabırsız davrandık 3yıl 0oldu evlenelı ama olmuyor kısacası yıkıldım gozlerıme kan oturdu aglamaktan .......hiç üzülme rabbim bizler için hayırlısını verecek işallah rüyamda kolu bacagı olmayan cocuk gordum çok etkıınde kaldım çünkü ben çok agladım nıye bana vermıyosun dıye ısyan ettım sanırım .....şimdi ise şükür edıyorum rabbım hayırlı salıh evlat versın hepımıze. selametle kalın

pozitifff ne desem boşş biliyorum ama yinede çok yıpratma kendini...çok çook geçmiş olsun......

esraa benimde ilkinde olmadı tuttu fakat değer yükselmedi ve düştüü.....bendende genetik test istendi bi sorunda çıkmadıı....ama unutmayın kızlarrr zatenn tüpde tutma şansıı %100 değilll...yanii tutmayabilirrr....bi sebepp aramayınn...herşeyy çok güzell gidiyorr fakat olmuyorrr....herşeyy nasippp...
inşşş diğer denemende ve diğer denemelerimizdee diyimmm hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz.....

Bende 3.evre endometriozis,adenomyozis,bir sürü myom nüvesi var.Ayrıca yumurtalık rezervim de çok az..Fsh 16 ya çıktı..Her an tedavimin iptali söz konusuydu..Sadece 4 yumurtam olmuştu.3 ü döllendi ve 2 si iyi kalite döllendi..Şu an ikizlere hamileyim..Dr um fazla şans tanımıyordu..Ayrıca tüp bebekle 2. kez ikizlere hamile kalışım...Bir açık myom ameliyatı ardından 3 aylık lucrin tedavisi ile geçici menapoz.ardından histeroskopi ameliyatı sonrası ilk denememde ikizlere hamile kaldım..geçen sene 2009 temmuz annelerindendim..ancak dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..iki meleğim de mezarda..Şu an yine temmuz annesiyim.meleklerimin kardeşlerini taşıyorum...Yaşım da genç değil....

Benden durumun çok daha iyi...Moralini boşuna bozma........Ve inancını kaybetme..

bu mucize bişey.gerçekten hamile kalabilmen bile şans.ben hiç yaşamadım.o kan testi sonucu hep ya 0dı ya 1.ben 6 ay menopoz iğnesi oldum ameliyattan sonra.2 kere de tüp bebek denedik.şimdi yeniden ameliyat gözükyo bana.kapalı olsa hiç sorun deil ama kapalı yapamazmış benimkini.çok yapışıklık varmış bana sezeryan bile olamazsın dedi.tehlikeli dedi.normal doğurman lazım dedi.off offf

canım hiçbişey istemyo.sabah uyandım uyanmak istemedim.gözlerimi bile açmak istemedim.kabus yeniden başladı çünkü.kocaman bi negatif.....ne yapayım şimdi???neyi planlayayım??hayatımda hiçbişey planlayamam.belirsizim çünkü.ne olacağım belli deil.olmazsa spora gidicem demiştm ama ona bile gidemicem neden???ameliyat olucam.

senin kafanı dağıtman lazım bişeylerle uğraşman lazım el sanatları olabilir..ve bi psikologla görüş bence genartın tek eksiği psikolojik destek uzmanı yok..doktorlar destek veriyo ama bi uzman daha farklı olur..kötü olsam gidecektim ama daha iyiyim ama senin gimen lazım..bu arada sabah aysun hanım aradı..sonucu öğrenmek için çok üzüldü..bi hastası başka yerde tüp yaptırmış yaptırdığı yerde kan testi 0 çıkmış genartta tekrar test yapmışlar 75 çıkmış..onu anlattı adet olmazsan tekrar test yaptı bazen bozuk ürün kullanıyolar yanlış sonuç çıkyodedi..umutlandım azıcık ağrı var ama adet olmadım..sen olmadıysan belki..diyorum..

arkadaslar nolur üzülmeyın.ben de senın gıbıyım pozitif tek farkım ilk ameliyatımın ustunden ıkı yıl sonra her tarafımı saran endolar yuzunden dr a gıttıgımde tüp bebek diye tutturmuştum.olmaz dediler ulturasonda bile tüpler tıkalı hatta şiş sosis gibiydiler.ameliyat oldum yine açık ameliyat,tek tüpümü de aldılar.çıktıktan sonra ameliyattan ağlarken sadece eşimin dediğini hatırlıyorum: çocuğumuz olacak bak ağlama diyordu.Allahım hangimizin duasını kabul etti bilmiyorum ama oldu işte ameliyattan 3 ay sonra yapılan ilk tüp bebekte tutundu bana oğullarım.allah kucağımıza almak nasip etsin.sizlere de tattırsın inşallah.ama ameliyatı hava serinken ol yazı bekleme.acıyor evet biliyorum ama bu şekilde insanın ruhu daha çok acıyor.hatırlıyorum serviste yatarken sezeryan olanlara bakıp da en azından bebek için acı çektiler ben neden bu kadar acı çektim başucumda yatan bir melek bile yok diye hırslandığımı.allah herseyın sabrını veriyor.olacak inşallah arkadaslar.

senin kafanı dağıtman lazım bişeylerle uğraşman lazım el sanatları olabilir..ve bi psikologla görüş bence genartın tek eksiği psikolojik destek uzmanı yok..doktorlar destek veriyo ama bi uzman daha farklı olur..kötü olsam gidecektim ama daha iyiyim ama senin gimen lazım..bu arada sabah aysun hanım aradı..sonucu öğrenmek için çok üzüldü..bi hastası başka yerde tüp yaptırmış yaptırdığı yerde kan testi 0 çıkmış genartta tekrar test yapmışlar 75 çıkmış..onu anlattı adet olmazsan tekrar test yaptı bazen bozuk ürün kullanıyolar yanlış sonuç çıkyodedi..umutlandım azıcık ağrı var ama adet olmadım..sen olmadıysan belki..diyorum..

hadi canım .imkansız öle bi hata.bindebir olur.kanda doğru çıkar.ben ilk tüp bebek denemesinde 17.gün adet oldum ve o güne kadar hiç ağrım yoktu.hatta ben de umutlanmıştım ama 5gün sonra adet oldum.gece yatmadan aklıma benden önceki kıza 15günlük hamilesiniz dediler ya acaba yanlışlık oldu da o benim sonucmmuydu diye de düşündm.ama bunlar boşa ümit tabiki....haklısın benim bişilerle meşgul olmam lazım ama ameliyat olmak istemyorum kafamda bu varken hiç konsantre olamyıorum.pijamalarla oturuyorum öle salak salak bakıyorum .dondum kaldım...

Ben açık ameliyat oldum myomektami de..Karnımdaki bıçak izi hala duruyor...Yataktan kalkamayacağım kadar ağır adet sancılarım vardı.eşim ağrı kesici iğne yapıyordu da anca uyuyabiliyordum..yemek bile yiyemez durumdaydım..Kan kaybından 5-6 torba kan verilmişti..Ameliyat sonrası ağrılarım hafifledi..

ameliyat olman lzım geciktirme her adet gördüğünde kistler büyüyo unutma..bana histeroskopi yapılcak sanırım..keşke tüpden önce yaptırsaydım..

ameliyat olman lzım geciktirme her adet gördüğünde kistler büyüyo unutma..bana histeroskopi yapılcak sanırım..keşke tüpden önce yaptırsaydım..

Histeroskopi çok rahat bir ameliyat..Arkadaşlar tedavilerinizi ameliyatlarınızı olmadan tüp bebeğe geçmemenizi öneririm..

1gün daha geçti...telefonlar arayıp geçmiş olsun diyenlere tek tek anlat işin yoksa.eee şimdi ne olcak??sorusunu sordukları an zaten film kopuyo ne cevap verecek gücüm var ne de cevabını biliyorum...

bana mı öle geliyo yoksa dışarda herkes hamile mi?nereye kafamı çevirsem hamile.karnı burnunda .yanımdan geçerken sanki içinden bakkkk senin var mı benim varrr diiyo..ya artık kafayı yedim sanırm.tanımadığım insanları bile suçlamaya başladım...

benimde en uyuz olduğum şeylerden biriii telefonla arayıp teselli sözcükleri......bazılarıylaa telde görüşmedim bileee...annem cevap verdi....çok zorr çokkkk....zaten kötüyümm bide hayırlısı bölemişş felan filannn...daha bir sürü şeyy...bende biliyorummm hayırlısı bölemişş ama o zamanlar banada çok zor gelmişti....bidee çocuğu olanlarr bizim sıkıntımız çok sizin yok diyolarr...hepten sinir oluyodum o zaman......neyse çok uzattım....

Arkadaşlar pozitif sonucu alıncaya dek kimseye söylemeyin tedavide olduğunuzu...Siz söylemezseniz kimse bilmez..Bizde annem babam dışında daha kimse bilmiyor bile hamile olduğumu...

naptın esra adet oldun mu?ben olmadım.geçen sefer 17.gün olmuştum.yani 3 gün sonra olmam gerekyo.biran önce olsam da şu şişliklerden kurtulsam hayata dönsem.sinirlerim bozuluyo bu şişlik varken.sonucu almadan önce şişlik hoşuma gidiyodu kendmi hamile gibi hissedyodum...

Back
X