• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

offfffffffff.esra ya çok kötü oldum.eve şimdi geldm heyecanla açtım neti.sana belirti sorcaktım ki sen anlaşmayı bozmuşsun.hep hayırlısını diledik sen de ben de.sölenecek fazla da bişi yok teselli yetmez.yıkıldım şu an.yarın benim de olacağım bu .biliyorum hissedyorum.hiç bi belirti kalmadı karın ağrısı dışında.adet olcakmışım gibi hissedyorum.zaten 10.gün idrarda da çıkmadı.ben dün çok ağladım idrarda negattifi görnce.güya kaptırmamıştım kendmi bu sefer ama demekki bilinçaltında pozitif olcak düşüncesi varmış.yarın öğlen vercem kanı.akşam üzeri belli olur ama bence sonuç belli.benim durumum daha zor.son şansımdı.ameliyat olmak zorunda kalıcam hem de çok zor bi ameliyat.hiç istemyorum ameliyatı....bu arada annemler bugün en azından kardeşim için sevindi.askerliği belli oldu.ankara polatlı kısa dönem....

ben kötü değlim çabuk atlattım kendime çok şaşırdım..bana da laparoskopi yolu göründü daha görüşmedim aysun hanımla..kardeşine sevindim..dayımın beyin tümörü ameliyatı var şu an kendimi bile düşünemiyorum..ama seni çoık merak ediyorum..güzel haber almış ol lütfen üst üste kötü haber kaldıramıycam..

Negatıf....................................kocaman bır hıÇ......................Çok kÖtÜyÜm.kendıme gelemedım hala.sınır krızı geÇırdım sarp bey hemen amelıyat dedı.yaza kadar bekleyemezsın dedı.bıttım ya ben....hayatım karardı............ne kadar kÖtÜymÜŞÜm ben ya.bunları mı hakettm ben???????????????

Ah canım üzme kendini daha vakti gelmemiş demek ki.... Sıkıntı çekilmeden iyi şeylere kavuşulmuyo. Bu benim 5. denememdi neler yaşadım bi anlatsam sayfalar sürer. Tedavini yaptır yine denersin bebişlerine bu sefer kavuşursun ınşallah. Bi de başka merkezleri de araştır derim ben

isyan etme yine de sen..benim hala umudum var..belki benim kistlerde ilerledi yapışıklık falan çıkacak belki..ne zaman ameliyat?sarp bey mi yapcak?açıkmı lap mı?

canım ya off noolcak bizim bu halimiz..offfffofffffff

benim durumum vahim esra.sen yine ilk denemedesn.benm 2.ydi.son şansımdı.bugn sarp beyle konuştum.yaza kadar süre istedm kabul etmedi.şubat tatilinde hemen yapalım dedi.hadi yaptı diyelim sonuç???zaten geçen sene bu zamanlar yine ameliyat oldum kistler tekrarladı.yani şimdi ameliyat olucam yeniden büyüyecek.endometriosis geçen bi hastalık deil ki 40-45 yaşına gelince kesin rahmini alırız dedi zaten.yaşım küçük olduğu için bebek olmadığı için uğraşıyo.ameliyat olucam 3ay iyileşmeyi beklicem belki daha fazla.psikoolojim zaten alt üst olcak.geçen senenin izleri hala bende duruyıo.o ameliyathaneye tekerlekli sandalyede gidişim eşimin annemn gözyaşları resmen kurbanlık koyun gibiydm.ayıldıktan sonra kıpırdayamadım bile.önce kapalı başlamışlar sonra açığa dönmüş.beton dökmüş gibiydi karnım.ne öksürebildim ne konuşabildm canım çok yandı.bi kolumda serum,altta sonda,göbekte diren.kalk yürü dediler.alttan kanamam var.ağlayamıyorum bile......korkunçççç:yaşamak istemyorum bunları.tek çarem hamile kalmaktı bölece gerileyecekti ama olmadı..mucizem olmadııı..

içerde çok yapışıklık varmış.tüpler tıkalı,kistler miyomlar...yok yok yani.çok zorlanmış ameliyatımda.şimdiye kadar gördğüm en ilerlemiş hastasın dedi bana.ama yine de umut var demişti.olmadı işte.istanbula da gittm 2 ay önce.en ünlü doktorları bulduım.semra kahraman,yücel karaman,çapa tıp...hepsi de beni hemen ameliyat etmek istedi.tüp bebek kesinlkle olmaz dediler.önce ameliyat dediler.ama sarp bey umut var dedi.ameliyat olursan yumurta rezervin düşecek dedi.zaten 3 yumurtam çıkıyo her sefernde.ameliyat olursam belki hiç olmayacak....yanii esra benim sonum belli deil.şu an hiçbişeyden zevk almıyorum hayat durdu.gözyaşlarım kalmadı....yarın kardeşim askere gidiyo ve ben ona destek bile olamadım annemler sevinemedi bile ankara çıkmasına ...

bugün sabahtan umudum yoktu zaten ama yine de ufacık bi ışık varmış demekki içimde.belki mucize olcak sandım.kanı verdim.sonucu almaya gittm çıkmamış.bu sefer sabredicem dedim ses çıkarmadan bekledim.benim önümde bi kadın vardı o sonucu aldı ordaki hemşireye gösterdi.hemşire tebrik ederim 15 günlk hamilesiniz dedi.içim bi hoş oldu.kadın sevinmedi bile.içimden dedim ki belki birazdan bana da bunu sölerler.ama kağıdı aldımm 1 bile deil 0000000000000000000000000000000000000

canım ya mahvediyosun kendini..çocuğum olsa ben 40 ımı bile beklemem rahmi aldırmak iççin..o sorun değil de..peki ameliyat öncesi tekrar tüp tedavisi görüp embriyo dondurup ameliyat sonrası onu verdirsen.. olabiliyo mu böyle bişey..şimdi en azından yumurtan oluşuyo..ameliyat sonrası belli olmaz diyosun..böyle bi şey olabilir mi?

endolu hastalarda dondurulmuşlarla pek şans olmuyomuş öle söledi sarp bey.zaten neyi dondurcak 1 tane döllendi bu sefer.çok zaman kaybı hem de şansım da az.ameliyatım açık olcak.5gün öncessinden bağırsaklarımı boşaltacakmış.bağırsaklarımda bile yapışıklık var.idrar torbama yapışık bi miyomum var...rahmi aldırmak sorun olmaz olur mu esra erkenden menopoza giriosun.ben menopoz iğnesi de oldum 6 ay .mahvoldum.çok yan etkisi var.o ateş basmaları terlemeler üşümeler psikolojin bozuluyo hep ağlıyosun.allahım yaşatmasın bidaha..ne yapcam bilmyorum.aslında gen arta devam etsem mi yoksa memorial hastanesine mi gitsem karar veremedm

endolu hastalarda dondurulmuşlarla pek şans olmuyomuş öle söledi sarp bey.zaten neyi dondurcak 1 tane döllendi bu sefer.çok zaman kaybı hem de şansım da az.ameliyatım açık olcak.5gün öncessinden bağırsaklarımı boşaltacakmış.bağırsaklarımda bile yapışıklık var.idrar torbama yapışık bi miyomum var...rahmi aldırmak sorun olmaz olur mu esra erkenden menopoza giriosun.ben menopoz iğnesi de oldum 6 ay .mahvoldum.çok yan etkisi var.o ateş basmaları terlemeler üşümeler psikolojin bozuluyo hep ağlıyosun.allahım yaşatmasın bidaha..ne yapcam bilmyorum.aslında gen arta devam etsem mi yoksa memorial hastanesine mi gitsem karar veremedm

Bende 3.evre endometriozis,adenomyozis,bir sürü myom nüvesi var.Ayrıca yumurtalık rezervim de çok az..Fsh 16 ya çıktı..Her an tedavimin iptali söz konusuydu..Sadece 4 yumurtam olmuştu.3 ü döllendi ve 2 si iyi kalite döllendi..Şu an ikizlere hamileyim..Dr um fazla şans tanımıyordu..Ayrıca tüp bebekle 2. kez ikizlere hamile kalışım...Bir açık myom ameliyatı ardından 3 aylık lucrin tedavisi ile geçici menapoz.ardından histeroskopi ameliyatı sonrası ilk denememde ikizlere hamile kaldım..geçen sene 2009 temmuz annelerindendim..ancak dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..iki meleğim de mezarda..Şu an yine temmuz annesiyim.meleklerimin kardeşlerini taşıyorum...Yaşım da genç değil....

Benden durumun çok daha iyi...Moralini boşuna bozma........Ve inancını kaybetme..

Son düzenleyen: Moderatör:
Negatİf....................................kocaman bİr hİÇ......................Çok kÖtÜyÜm.kendİme gelemedİm hala.sİnİr krİzİ geÇİrdİm sarp bey hemen amelİyat dedİ.yaza kadar bekleyemezsİn dedİ.bİttİm ya ben....hayatım karardı............ne kadar kÖtÜymÜŞÜm ben ya.bunları mı hakettm ben???????????????

canım geçmiş olsun ne desem boş olur çok üzüldüm hayırlısı allahtan

allah istedikten sonra bi şekilde veriyo işte..durumun gerçekten çok zor ama moralini yüksek tutman lazım..ben mesanemden 2 ameliyat oldum daha önce..interstisyel sistit diye daha önce adını bile duymadığım bi hastalık var idrar sırsında ağrı kasılma yapıyo..onun tedavisi sırasında aslında endometriyozis olduğumu ve kistlerin bu hastalığa sebep olduğunu öğrendim..şimdi bi de transferden itibaren başlayan ağrılı bağırsak kramplarım makatta ağrı var..bunlar hep endometriyozisten kaynaklanıyo..çok yapışıklık olduğunda oluyomuş..neyse belirsizlikte kötü ben ne durumda olduğumu da bilmiyorum..sarp beye iyi diyolar bilmiyorum eğer içinde azıcık bi şüphe varsa değiştir doktorunu memorial da kim var..tanınmış biri mi? sarp bey durumunu biliyo şimdi yeni doktora baştan anlatcan herşeyi..bir sürü sıkıntı..illa değiştircem diyosan bi arkadaşım ısrarla gürgan kliiniği tavsiye etmişti..ben aysun hanımı bırakıp gidemedim.bi arkadaşımda konyada tüp yaptırdı yerini şimdi hatırlayamadım arap bi doktormuş.. ilkinde tuttu. onun da polikistik over rahatsızlığı var..

Bende 3.evre endometriozis,adenomyozis,bir sürü myom nüvesi var.Ayrıca yumurtalık rezervim de çok az..Fsh 16 ya çıktı..Her an tedavimin iptali söz konusuydu..Sadece 4 yumurtam olmuştu.3 ü döllendi ve 2 si iyi kalite döllendi..Şu an ikizlere hamileyim..Dr um fazla şans tanımıyordu..Ayrıca tüp bebekle 2. kez ikizlere hamile kalışım...Bir açık myom ameliyatı ardından 3 aylık lucrin tedavisi ile geçici menapoz.ardından histeroskopi ameliyatı sonrası ilk denememde ikizlere hamile kaldım..geçen sene 2009 temmuz annelerindendim..ancak dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..iki meleğim de mezarda..Şu an yine temmuz annesiyim.meleklerimin kardeşlerini taşıyorum...Yaşım da genç değil....

Benden durumun çok daha iyi...Moralini boşuna bozma........Ve inancını kaybetme..

sevgili arkadaşım bende endometriozis hastasıyım allahhın izniyle bende bu ay başlamak istiyorum tüp bebek tedavisine bende çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum benimde kistlerim varken dr tedaviyue başlayalım diyor seni okuyunca okadar çok sevindimki umut oldun sanki bana seninde kistlerin varmıydı büyüklermiydi bana durumunu yazabilirmisin tedaviye başlarken nasıl başladın ve benim neler yapmam lazım nolur canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh sevgiler

ama eninde sonunda ameliyat kaçımılmaz fazla bekletme bence de 15 tatil tam zamanı..5 gün sıvıyla mı beslencen..sonda iğrenç bişey bi hafta sondayla kadım..ayağı da kalkamıyodum eşim boşaltıyodu..aynı şeyleri yaşamak çok zor..

sevgili arkadaşım bende endometriozis hastasıyım allahhın izniyle bende bu ay başlamak istiyorum tüp bebek tedavisine bende çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum benimde kistlerim varken dr tedaviyue başlayalım diyor seni okuyunca okadar çok sevindimki umut oldun sanki bana seninde kistlerin varmıydı büyüklermiydi bana durumunu yazabilirmisin tedaviye başlarken nasıl başladın ve benim neler yapmam lazım nolur canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh sevgiler

Benim rahmimin tek tedavisi alınması.rahmimde daha bir sürü myom nüvesi varmış.adenomyomlar alınamıyor.rahmim normalden büyükmüş.açık myom ameliyatı ile yapışıklıklar alındı,3 ay geçici menapoz tedavisi,1 histeroskopi ameliyatı,1 rahim filmi sonrası tedaviye başladım..1.tedavide hamile kaldım ve o zaman da fsh 11 di...o zaman da dr şans tanımadı bana..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib eder inşallah...

benim rahim filminde tüplerden biri kapalıydı..yapışıklıkla mı alakalı bu durum..doktor kendini kasmışın ondan olmuştue demişti..o zaman endo olduğum belli değildi..

bu gün çok yorucuydu dayımın ameliyatı güzel geçmiş sen de güzel bi şey söyle de rahat uyuyum pozitif..sana kendimden çok üzüldüm kızım ya..

Back
X