- 23 Haziran 2008
- 774
- 18
- 643
offfffffffff.esra ya çok kötü oldum.eve şimdi geldm heyecanla açtım neti.sana belirti sorcaktım ki sen anlaşmayı bozmuşsun.hep hayırlısını diledik sen de ben de.sölenecek fazla da bişi yok teselli yetmez.yıkıldım şu an.yarın benim de olacağım bu .biliyorum hissedyorum.hiç bi belirti kalmadı karın ağrısı dışında.adet olcakmışım gibi hissedyorum.zaten 10.gün idrarda da çıkmadı.ben dün çok ağladım idrarda negattifi görnce.güya kaptırmamıştım kendmi bu sefer ama demekki bilinçaltında pozitif olcak düşüncesi varmış.yarın öğlen vercem kanı.akşam üzeri belli olur ama bence sonuç belli.benim durumum daha zor.son şansımdı.ameliyat olmak zorunda kalıcam hem de çok zor bi ameliyat.hiç istemyorum ameliyatı....bu arada annemler bugün en azından kardeşim için sevindi.askerliği belli oldu.ankara polatlı kısa dönem....
ben kötü değlim çabuk atlattım kendime çok şaşırdım..bana da laparoskopi yolu göründü daha görüşmedim aysun hanımla..kardeşine sevindim..dayımın beyin tümörü ameliyatı var şu an kendimi bile düşünemiyorum..ama seni çoık merak ediyorum..güzel haber almış ol lütfen üst üste kötü haber kaldıramıycam..