bu halde bile kendiliğinden olabilir biliyosun di mi? boşuna moralini bozma..hayırlısı olsun..kaderci ol biraz..ben bi hamile haberi aldım..kız daha 6 ay olmadı evleneli 22 yaşında 2 aylık hamileymiş..bizimki olsaydı beraber olcaklardı..çok kıskandım..ama yapcak bişey yok takdir-i ilahi..
keşke senin gibi pozitif düşünebilsem.ilk zamanlar ben de öleydim ama şartlar artık böle dşünmeme izin vermyo.3gündür sancıdan resmen geberiyorum.okula bile zor gittm.kistler büyüdü eminm.belki yapışıklık da arttı ondan bu sancı.tek isteğim zaman.ne olur sanki bana yaza kadar süre verseler.rahatca çıksam dolaşsam alışveriş yapsam spora gitsem kendime vakit harcasam kocamla beraber tadını çıkarsam hayatın??
endometriosis 4.seviyede olup ameliyat geçirmiş sonra da tüp bebek yaptırıp gebe kalmış varmı acaba çok merak ediyorum.acaba boşuna mı bu emek?tüp bebekte şansımız ne acaba???
endometriosis 4.seviyede olup ameliyat geçirmiş sonra da tüp bebek yaptırıp gebe kalmış varmı acaba çok merak ediyorum.acaba boşuna mı bu emek?tüp bebekte şansımız ne acaba???
hafta sonu doktorumla konuşmaya ankaraya gittim.benim için önemli bi karar alıncaktı.doktor telefonda hemen ameliyat demişti ama ben yaza kadar beklemek istyodum.psikokojimi düzeltmeden ameliyat olmak istemyorum dedim.doktor kabul etti.yaza kadar beklicez.belki bu arada bi mucize olur diye bekliyorum.artık üzülmicem herşey olacağına varır.burda ne mucizeler okuyoruz.inşallah yaza kadar bi mucize olur da ameliyat olmaktan kurtulurum.mucizem gelir.....
hafta sonu doktorumla konuşmaya ankaraya gittim.benim için önemli bi karar alıncaktı.doktor telefonda hemen ameliyat demişti ama ben yaza kadar beklemek istyodum.psikokojimi düzeltmeden ameliyat olmak istemyorum dedim.doktor kabul etti.yaza kadar beklicez.belki bu arada bi mucize olur diye bekliyorum.artık üzülmicem herşey olacağına varır.burda ne mucizeler okuyoruz.inşallah yaza kadar bi mucize olur da ameliyat olmaktan kurtulurum.mucizem gelir.....
inşallah canım duaların kabul olur. bir arkadaşın kişisel rütbesinde "cahillik mutluluktur" diye yazıyordu. hakikatende öyle herşeyin ıdısını dıdısını karıştırıyoruz en kötüsü başımıza geliyor. en iyisi salıcan kendini.. ancak o zaman mucize seni buluyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah canım duaların kabul olur. bir arkadaşın kişisel rütbesinde "cahillik mutluluktur" diye yazıyordu. hakikatende öyle herşeyin ıdısını dıdısını karıştırıyoruz en kötüsü başımıza geliyor. en iyisi salıcan kendini.. ancak o zaman mucize seni buluyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.
2010 da Allahım kucaklarımızı hayırlısıyla bebişle doldur inşallah....bu uğurda çaba verenlerin dualarını geri çevirme allahım....2010 hepimiz için güzel geçer inşallah....
slm pozitif bende 2 hafta önce tüp bebek tedavisine başlamıştım ama üğneelerimin 5 ci günü kontrole gittiğimde dr tedaviyi keselim dedi ve bana ikinci ameliyatı olmam gerektiğini söyledi bu seferki açık ameliyat olucakmış.kistlerden yumurtaları göremediğini söyledi ve buşekilde olumsuz sonuç alacağımızı söyledi ameliyat olursan daha iyi olur dedi.aslında ilk gittiğimde ameliyat istememişti çünkü 3 sene önce laporoskopi olmuştum böyle deneyelim dedi ama olmadı böylede yani şimdi ameliyat olucam ve 3 ay sonra tekrar başlıycam t6edaviye bencede canım sende hemen ameliyat ol hiç korkma gelip geşçek zaman kaymemek açısından diyorum bunları sen neler yaptın bu arada?
sevgili negatif arkadaşım pozitif :) nasılsn nası gidiyo hayat toparlanabildin mi? yaza hazır mısın ben mayıs adetiyle sstart veriyorum çalışmalara..bakalım hayırlısı..sen ne alemsin..?