Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

pozitif29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
161
10
96
Konya
:çok üzgünüm:.......ENDOMETRİOSİS 4.seviyedeki bi hastayım .başımdan 1 ameliyat geçti bir de tüp bebek tedavisi.doktorum son kez deneylim tüp bebeği sonra yeniden ameliyat olman lazım dedi.bugün transfer yapıldı.öncekinde 3tane yerleştirilmişti ama şimdi 1 tane yerleştirildi.öncekinde 3 taneyken tutmadı şimdi şansım daha az.ilkinde o kadar ümitliydim ki rüyalarımda hep üçüzlerim oldu.ama şimdi öle inandırmıcam kendimi.o kadar zor ki bu tüp bebek süreci.yaptığın onca iğneye mi yanasın,milletin aptalca sorularına mı yanasın,eşinin gözünün içine bakmasına mı,kullandığın ilaçların yan etkisine mi yoksa tranferde ve toplama işleminde yaşadıklarına mı.kimse anlayamaz ancak yaşayan anlar bunları.hayırlısı olsun herkes için....ben bi mucize bekliyorum.11 aralıkta ya hayal kırıklığı olcak ya da mucize....

pozitif29, rumuzun gibi pozitif düşün canım. Bu sitede tek bir embriyo ile hamile kalan çok insan var, aynı şekilde iki adet 5. gün blastları ile gebe kalamayanlar var. O yüzden her şey olabilir, yeterki rabbim istesin.

canım transferin hayırlı olsun canımcım hiçte öyle düşünme canım benim banada 3 tane transfer etmişlerdi ama bitanesi tutundu yani olacağı varsa o bitanesi lazım zaten canımcım inşallah bu sefer o güzel haberleri bizlere veririsin rabbim ol demesi önemli olan cnaımcım güzel haberlerle gel bizlere inşallah

canım rabbimm ol dedikten sonra ne den olmasın icini ferah tut ve bol dua insallahhh bebegine kavusucannnn

insallah canim bu defa bebegine kavusursun.bolca dua et.rabbim yardimcin olsun...

zaten beni bir tek siz anlıyosunuz.yşadıklarımı bir tek siz önemsiyosunuz.eskiden pozitiftim ama insan deişiyo bu zorlu yarışta.bugün kötü bir haber aldım üzülmemem lazım ama elimde deil.komşumuz kalp krizi geçirmiş 3çocuğu vardı küçük.artık onlara bayramlar ceza gibi..allahım sağlık versin sevdiklerimizi elimizden almasn.başka bişey istemyorum gerçekten artık.ağlayamadım bile.üzülmemem lazım diye içime attım.hayatta gerçekten daha önemli şeylerin olduğunu anladım.sağlık,huzur,sevdiklerinle olmak....benim için dua eden ve bu tüp bebek aşamasında olup emek harcayan herkesin duaları kabul olur inşallah.....

inşallah sonucunda pozitif olur canım benimde birincide 2 embriyo konuldu tutmadı ikincide 1 tane yerleştirildi tuttu ama ben şimdi bebeğimin kalp atışlarını duyayım diğe dua ediyorum
sakın ümitsizliğe kapılma yeterki yaşayacak günleri olsun 1 tanede tutar yeter ki allahım sağlık versin eşimiz ailemiz sevdiklerimiz yanımızda ve sağlıklı olsun

slm:) genarttaki esraberat ben
hani aynı gün,peşpeşe oldu tranferimiz..
moralini yüksek tut olur mu?herşey yoluna girecek hayalleri kur..ben öyle yapıyorum..umarım işe yarar..:1rolleyes: sonucu burda paylaşırız..kendi sonucum kadar seninkini de merak ediyorum..hayırlısı olur inşallah..[/QUOTE]

selam Esra,
ben de seni merak ediyordum, transferden sonra fazla konuşamadık. sancın sızın var mı? bende hiç bir şey yok ama öncekinde de yoktu. öyle bir hale geldim ki sancım olsa sevincem :) çünkü sancısı olanların tutuyormuş. gün gün paylaşalım belirtileri. ben hala ankaradayım, öğretmen evinde... yarın eve döneceğim... sen ankarada mısın, yolculuk yaptın mı yoksa?

evdeyim 2 saat kadar falan oldu geleli.. gelir gelmez misafir falan geldi..valiz kaldırdım misafir gelince öbür odaya inşallah bişey olmamıştır..benim toplamadan beri geçmeyen ağrım hala devam ediyo..o yüzden ayıredemiyorum.. bi de doktor iğne vermişti onu vurundum bi de onun ağrısı var..bu arada biz de öğretmen evinde kaldık..aslında akşam çıksak daha iyiydi ama çok sıkıldım ya..yatamıyorum zaten..

sen tranferden sonra hiç yatmadın ya..hatta eşime de dedim..şimdi seni tanıdı hani şu 15 dakka yatıp kalkan kız mı diyo..

keşke 1gün daha kalsaydın.biz hala öğretmenevindeyiz.yahu senin tedavin olduğunu bilmyolar mı neden misafir geliyo.gerçi valiz kaldır istersen kamyon kaldır olacağı varsa olur.allah korur.ben de sıkıldım.lobide nete girdim işte.endometriosis hangi seviyede sende?doktorun aysun hanım mı sarp bey mi?benimkisi sarp bey.çok memnunum.çok ilgili.sadece gen art daki hemşirelere uyuz oldum.çok sert ve suratsızlar.insanın morali bozluyo.hem 1 sa yatman lazım diyolar sonra başına gelip hadi kalk yer yok diyolar.yazık tranferden sonra gördüm kızın biri koltuktaydı.

sen şahitsin ki odaya 2 kere geldiler kalk diye.ben diretmesem daha erken kalk dediler.sinir oldum zaten.sonra hemşirelerin konuşmalarını duydum kalkmıyo 1 sa dolmamış falan diye konuştular.eşim de şok oldu ben aşağıya inince.hatta yukarda beklememiş daha var diye.hayırlısı ya herşey olacağına varır.bu arada sen de öğretmensin sanırm.ben konyada ingilizce öğretmenym.10gün rapor yazcaklar yarın.

yok canım ben kimseye söylemedim zaten denizlide de değilim biliyosun nerde olduğumu..o yüzden izinlerim hep problemli oldu..çok yakınlarım dışında kimde bilmiyo..gerizekalı insanların aptalca sorularıyla muhatap olmak istemiyorum..o yüzden mecbur kalmadığım sürece söylemiycem..ben ana okulu öğretmeniyim..endometriyozis olduğumu başka bi hastalık için çektirdiğim pelvik mrı da öğrendim aysun hanım çok küçük olduğunu hiç açmamaız gerektiğini söyledi..açıldığında kalıcı hasarlar bırakabiliyomuş..miyomum birsürü küçük çikolata kislerim bi de naboti kist deniyo onlardan var..bi türlü hamile kalammamın sebepleri..inşallah bu sefer olur..çok umutlandık eşimle..unutmaya çalışıyoruz yoksa vakit geçmiyo..izin almayı ben de istemedim evde duramam tek başıma ..en iyisi çalışmak dedim..dediğin gibi olacağı varsa olur..

aysun hanım kadar ilgili alakalı bi doktor görmedim ben çocuğuyla ilgilenir gibi ilgilendi.sonuna kadar her kuruşum helal olsun..ayağımı elleriyle ısıttı düşünebiliyo musun..çorabımı giydirdi..yapmasa bile tatlı dili güler yüzü yeter ben çok profa gitiim ankarada dünya para döktüm keşke direk aysun hanıma gitseymişim..benden sonra pek kalan olamdı 1 saat yattım.sonra eşim hemşireye çok sıkıştığımı,yardım etmesini söyledi..o da kalksın artık vakti doldu dedi..ben de artık dayanamıycak durumdaydım kalktım..ama ben de sinir oldum..giderken aysun hanım defalarca tembih etti..odaları sık sık dolaşın sıkışana yardımcı olurn diye ama hiç gelmediler..telefonla da ulaşamadık..neyse merkez onlar dışında harika..bebiş olmazsa yine aynı yere giderim..

çok iyi yapmışsın kimseye söleme.ben ilkinde söledim herkes evve doluştu negatif sonucu aldığımda .söledikleri tek şey aaa neden üzülyosun daha gençsin ik denemen daha boşver yeniden denersin....ya nerden bilyosun neler çektğimizi neler yaşadığımızı ne kadar kolay sölemek.ben de annemde kalıcam evime gitmicem telim de kapalı.esra sana tek tavsiyem tabiki umutlancaksın tabiki hayal kurcaksın ama çok fazla kaptırma kendni.normal hayatını yaşa.ben o kadar emindm ki olcağına.rüyalarımda gördm vucudum hamile tepkileri gösterdi adet bile olmadım ama test günü geldi negatifi aldım inanmadım karışmıştır sonuçlar dedim 1 hafta evden çıkmadım kendme zor geldm.bu sefer kaptırmıcam dememn sebebi de o.hayatına devam et düşünmemeye çalış.hayal kur olumlu düşün ama çok da umutlanma.hayırlısı olsun.meryem suresini oku internetten bulabilirsn.çok rahatlatyo.allah inşallah dileklerimizi kabul eder sen de ben de burdan hamile olduğumuzu müjdeleriz...

inşallah canım meryem suresini annemle baya okuduk sonucu alana kadar devam etcem..gerçekten rahatlatıyo..aslında psikolgla başlamak lazım tedaviye çok yıpratıcı bi süreç bu kadar ihtiyacım olduğunu hiç hissetmemiştim..inannçlı insanlarız acı sarsar ama asla yıkmaz her zaman umudum var..inşallah 11 inde mutlu haberlerle görüşürüz..:)

pozitif ve esraa inşş ayın 11 de pozitf sonuç alırsınız ve bizede yazarsınızzz.... pozitiff seninle aynı zamanlardaa sonucumuzu almştıkk...sen 2.ye başlamışsın sonuç bekliyorsunn ne güzelll....inşşş bu sefer yüzünüz gülerrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…