:çok üzgünüm:.......ENDOMETRİOSİS 4.seviyedeki bi hastayım .başımdan 1 ameliyat geçti bir de tüp bebek tedavisi.doktorum son kez deneylim tüp bebeği sonra yeniden ameliyat olman lazım dedi.bugün transfer yapıldı.öncekinde 3tane yerleştirilmişti ama şimdi 1 tane yerleştirildi.öncekinde 3 taneyken tutmadı şimdi şansım daha az.ilkinde o kadar ümitliydim ki rüyalarımda hep üçüzlerim oldu.ama şimdi öle inandırmıcam kendimi.o kadar zor ki bu tüp bebek süreci.yaptığın onca iğneye mi yanasın,milletin aptalca sorularına mı yanasın,eşinin gözünün içine bakmasına mı,kullandığın ilaçların yan etkisine mi yoksa tranferde ve toplama işleminde yaşadıklarına mı.kimse anlayamaz ancak yaşayan anlar bunları.hayırlısı olsun herkes için....ben bi mucize bekliyorum.11 aralıkta ya hayal kırıklığı olcak ya da mucize....[/QUOT
slm:) genarttaki esraberat ben
hani aynı gün,peşpeşe oldu tranferimiz..
moralini yüksek tut olur mu?herşey yoluna girecek hayalleri kur..ben öyle yapıyorum..umarım işe yarar..:1rolleyes: sonucu burda paylaşırız..kendi sonucum kadar seninkini de merak ediyorum..hayırlısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?