çok kötüyüm sonuç umrumda bile değil hem dayım hem aneannem zekaret ölümü bekliyo..daha büyük acılar varmış..
çok kötüyüm sonuç umrumda bile değil hem dayım hem aneannem zekaret ölümü bekliyo..daha büyük acılar varmış..
sağolun arkadaşlar kaybettik anneannemi dayım da pek iyi değil evet üst üste oldu..şoktayım..allahım deniyo heralde..isyan yok hiç bi zaman..allah hepimizin yardımcısı olsun..
pozitif üzüldüm canım..ne desek boş biliyorum..ama bu da geçicek..yine içinde o duygular tekrar yeşericek...
hiçbişey istemyorum artık ne teselli ne de çare.yoruldum...tedavi de olmak istemyorum ameliyat da....
canım yorumlarını yeni okudum;seni anlıyorum desemde yalan olur ama ben de senle aynı kaderi paylaşıyorum.insanın içinde bi bomba varmışda patlayacak zamanı bekliyomuş gibi oluyo ;ağlasam mı kızsam mı,küssem mi..insan anlamıyo içinde ne olduğunu..birileri gelse de çatsam diyosun içinden..tavsiye olarak anlama ama bende yaşamış biri olarak sana şöle dicem ;kızgınsın;haklsın..için sakinleyene kadar kimseyle görüşme;telefonlara falan bakma;kimseye derdini anlatmak zorunda değilsin..teselli almak zorunda da değilsin..sadece kafanı dinle,hatta sana garip gelecek ama ben eşimle bile görüşmedm negatifi gördüğümde.onu bile görmeye tahammülüm yoktu sinir oluyodum ona .insanlar neyin var diye sordunda alatmak bana ölümden acı geldi..unutma sen değerlisin..sölemesi kolay diceksn ama insanların sana vah vah tüh tüh deyip acımalrına müsade etme..istemiyosan dediğin gibi ameliyatta olma tedavide...
yaz tatiline hazır ol ben anlamam yine deniycez..[/QU
ben doktoru ikna edebilirsem yaza kadar beklemek istyorum ameliyat için.o hemen ameliyat diyo.ben yaza kadar rahat olmak istyorum bu psikolojiyle ameliyat falan olamam.ne iğne ne ilaç hiçbişey görmek yapmak mücadele etmek istemyorum zaman istyorum sadece.kendime zaman harcamak istyorum.yazın ameliyat olurum sonra da artık ameliyat sonucu yumurta rezervim düşerse hiç yumurtam olmazsa çocuğa veda ederim....
adet oldum 2 gün ön kanama sonra normal bi adet işte..ben çok kanar diye bekliyodum..sancım fazla yok..ilaçsız geçiriyorum beyaz şeffaf uzun bi parça geldi et parçası gibi onun dışında pıhtı falan yok..kistlerimin büyüdüğünden eminim transfer sonrası dayanılmaz ağrılar çektim bağırsak ve makat ağrısı..sadece adet olduğumda ve tuvalette olurdu şimdi sürekli var..benim acilen bi görünmem lazım..15 tatili iple çekiyorum..içim rahat değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?