Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

çok kötüyüm sonuç umrumda bile değil hem dayım hem aneannem zekaret ölümü bekliyo..daha büyük acılar varmış..

sevgili esraberat geçmiş olsun ya inşallah dayın ve anneannen düzelirler kötü bir durum tabiki başka şeylere üzülüyoruz ama en önemlisi kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı allah şifa versin canım

sevgili pozitif sonucuna ben de çok üzüldüm arayanlara soranlara insan sinir oluyor haklısın bazen ben de ısrarla soranlarla kavga etmek istiyorum aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten hepimiz
ama biliyorsunki hiçbirşeyin sonu değil allahım öncelikle sağlık ve huzur versin
inşallah bundan sonrasında herşey daha kolay olur

çok kötüyüm sonuç umrumda bile değil hem dayım hem aneannem zekaret ölümü bekliyo..daha büyük acılar varmış..

çok üzüldüm geçmiş olsun esra.insan başına daha kötü bişey gelmeden anlamıyo şükretmeyi...üstüste geldi olumsuzluklar sana da.en kısa zamanda geçsin bu kara bulutlar...

pozitif üzüldüm canım..ne desek boş biliyorum..ama bu da geçicek..yine içinde o duygular tekrar yeşericek...

sağolun arkadaşlar kaybettik anneannemi dayım da pek iyi değil evet üst üste oldu..şoktayım..allahım deniyo heralde..isyan yok hiç bi zaman..allah hepimizin yardımcısı olsun..

hiçbişey istemyorum artık ne teselli ne de çare.yoruldum...tedavi de olmak istemyorum ameliyat da....

canım yorumlarını yeni okudum;seni anlıyorum desemde yalan olur ama ben de senle aynı kaderi paylaşıyorum.insanın içinde bi bomba varmışda patlayacak zamanı bekliyomuş gibi oluyo ;ağlasam mı kızsam mı,küssem mi..insan anlamıyo içinde ne olduğunu..birileri gelse de çatsam diyosun içinden..tavsiye olarak anlama ama bende yaşamış biri olarak sana şöle dicem ;kızgınsın;haklsın..için sakinleyene kadar kimseyle görüşme;telefonlara falan bakma;kimseye derdini anlatmak zorunda değilsin..teselli almak zorunda da değilsin..sadece kafanı dinle,hatta sana garip gelecek ama ben eşimle bile görüşmedm negatifi gördüğümde.onu bile görmeye tahammülüm yoktu sinir oluyodum ona .insanlar neyin var diye sordunda alatmak bana ölümden acı geldi..unutma sen değerlisin..sölemesi kolay diceksn ama insanların sana vah vah tüh tüh deyip acımalrına müsade etme..istemiyosan dediğin gibi ameliyatta olma tedavide...

teşekkür ederim tavsiyelerin için.haklısn zaman herşeyin ilacı.inşallah geçer bu günler bı acılar...

esra adet oldun mu?ben daha olmadım ama belirtiler var lekeler gelmeye başladı.sancım da var.adetin olduysa sancılı mı geçti merak ettm.

bugün adet oldum.çok sancım var.beni zor günler bekliyo çünkü kanama az sanırm içeri doğru akıyo kistlerim büyüyecek..off offffff

adet oldum 2 gün ön kanama sonra normal bi adet işte..ben çok kanar diye bekliyodum..sancım fazla yok..ilaçsız geçiriyorum beyaz şeffaf uzun bi parça geldi et parçası gibi onun dışında pıhtı falan yok..kistlerimin büyüdüğünden eminim transfer sonrası dayanılmaz ağrılar çektim bağırsak ve makat ağrısı..sadece adet olduğumda ve tuvalette olurdu şimdi sürekli var..benim acilen bi görünmem lazım..15 tatili iple çekiyorum..içim rahat değil..

bugün sarp beyi aramak zorunda kaldım.berbat sancım vardı.kanamam da azdı.bana ağrı kesici alabilirsin dedi bi de yeniden gebelik testi yaptır dedi ne alakaysa..sonra majezik içtim kesildi ağrı ve kanama da arttı ama eskiye göre az tabiki.haftaya cumartesi gernarta gidicez.ameliyat günümü kararlaştırmak için.ben yaza kadar süre isticem.psikolojim berbat sürekli ağlıyorum bugün bi de sancı eklendi berbat durumdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…