Bu sefer kesin karar verdim

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Geçen sene bu zamanlar boşanmak istiyorum diye bı konu acmistim eşim olacak adamla artık gerçekten yapamiorum asiretmis bilmemneymis çocuğumu alırmış artık korkmuorum başıma ne gelecekse gelecek Allah yardimcim olsun konunun ozetine gelirsek adam tam bi pislik artık yoruldum şiddet görüyorum ya bildiğin dayak yemeye başladım en son olay sokakta dusunebiliomusunuz bana sokakta vurdu kolumu öle bir siktiki mosmor oldu nasıl canım yandı anlatamam üstelik çocuğumun gözleri önünde artık dayanacak gücüm kalmadı bu insan değil ya evliligimde zaten mutsuzdum adam baba kapısından cikamamis bı zavallı hadi çocuğum var sabır dedim ama dayak ne ya dayağa sabredilirmi cildiricam artık ailem destekmi inanın bilmiyorum bal gibide korkuolar kan davası çıkarmış çıksın Allah'a verecek bı canım var ondanmi korkmuorum en zoruma gidende 4 senelik evliyim sevgili abim bı kez olsun bu cehenneme gelip yaşadığım hayata bakmadı bile şimdi tutmuş seninde cenen durmuo dio ne yapiyim eziliyimmi o bana vurunca aptal gibi eziliyimmi artık kimseden bı beklentim yok Ankara'ya gider gitmez sağlam bı avukat bulucam cocugum 1 yaşında ve erkek çocuğu onu benden alamazlar zorla alirlarsada cezalarini çekecekler çok kötüyüm kızlar yanlız basima cabalayip duruoyorum annem yaşlı korkuor zaten oldum olası kendi kararlarini verse bile hep etki altında kalır babamı daha yeni kaybettim canım babam üç ay oldu gozlerini yumali o olsaydı hayatta daha güçlü olurdum belki bilmiorum Allah'a sığınıyorum ve elimden gelenin fazlasını yapicam savassa savaş ne oluosa olsun ayın 20sinde gidiorum bı mektup yazdım ona herşeyi yazdım anlayana çok ağır ve manali bı mektup oldu anlasın yada anlamasin bu sefer kesin kararliyim

Tabiki sorunsuz hallolmayacak kıyamet kopacak oğlumu getir s....Git diyecek ama o işi geçecek napabilirler yaa zaten boşanma taraftari olmayacaklar ama kanmayacam eğer çok istiosalarsa Ankara'yı kabul etsinler orda yaşayalım evlilik terapistine gideriz öfke kontrolü yöntemden tedavi olur ama o baş belası ailesinden kurtulmak üzere eğer kabul ederse buna varım yok ben bu cehenneme tekrar doneceksem çok beklerler bosarim yaa bulunmadık Hint kumasimi zaten zerre sevgim kalmamış bana hicbisi olmaz elimde mesleğim var calisir cabalarim hayatıma bakarım kendi ayakları üzerinde durmayı basabilen bı kadinim çok sukur

Hadi inşallah canım benim... yinede temkinli ol çocuğunu koru... Allah kolaylık versin...

Allah yardımcınız olsun , evet kolay olmayacak sizin için ama imkansız değil..
Güçlü bir bayansınız başarabilirsiniz , bu arada başınız sağolsun..

Hadi inşallah canım benim... yinede temkinli ol çocuğunu koru... Allah kolaylık versin...
Amin cnm Allah razı olsun ilk başta tedbir davası acicam çocuk için zaten ıı bı avukat bulucam haklarimi biliorum ama bu durumda yapabileceklerimi bilmek istiyorum evet korkarak yasicam evet çocuğumla rahat yolda yurumeyecem ama Allah var ona sığınıyorum elbet bı yön cizmistir

Allah yardımcınız olsun , evet kolay olmayacak sizin için ama imkansız değil..
Güçlü bir bayansınız başarabilirsiniz , bu arada başınız sağolsun..
Amin Allah razı olsun Allah'ın izniyle olcak ne yapabilirlerki öle paralı bı aşiret değiller kendi caplarindalar öle çocuk kaçırmak kolay deil 10 sene hapis cezası var bide bu tür insanlar varya kanundan korkan bı tipler dört senedir tanıdım bu yörenin insanlarini

Kültür farkı işte...Yürümüyor ama şiddet kabul edilemez
Yalnız planlarınızı hayata geçirmeden ona ipucu vermeyin derim..

Kültür farkı işte...Yürümüyor ama şiddet kabul edilemez
Yalnız planlarınızı hayata geçirmeden ona ipucu vermeyin derim..
Yok cnm onun hicbiseyden haberi yok zaten iki ay önceden alınmış bı biletti gidince donmeyecem onada bi mektup bıraktım oraya vardigimda onu arayıp bı not biraktigimi solicem

Yok cnm onun hicbiseyden haberi yok zaten iki ay önceden alınmış bı biletti gidince donmeyecem onada bi mektup bıraktım oraya vardigimda onu arayıp bı not biraktigimi solicem

Yani aşiret falan diyorsun. Tv de neler görüyoruz ailen de korkuyormuş...Bence dava falan açana kadar bisüre oyala ailemi görücem vs diyerek..Ne bileyim gelir çocugu almaya kalkarlar..Nasıl insanlar zorba mıdır bilemedim..Kadın boşanamaz bizde diyenlerse allah korusun yani..

Allah yardimciniz olsun gercekten zor bir surec bende cok karar aldim ama uygulayamadim suanda da hamileyim siddet yok ama kultur farki catismasi cok var hem esimle hem ailesi ile bebegim dogsun ins bende kendi yoluma bakmayi düşünüyorum sizinde cocugunuz kucukmus bence cocugun kucuk olmasi boyle kararlarda daha mantikli geliyor ama bosansanizda bosanmasanizda tavsiyem mektupda ve mesajlarda artik dikkatli olun dava acildiginda sizin aleyhinize kullanacagi cumleler sarfetmeyin duygulariniza yenik düşüp. Böyle adamlar gercekten iflah olmaz ya ömrümüz boyunca idare edecez durulacaklar yada cesaretli olup yolumuza bakacaz burasi net

Canım ben hep bu sebeple dört sene bekledim ya vadem yetmisse ölum zamanım gelmişse bu bahane olur korkarak yaşanmaz kanun var burası Teksas deil çocuğa gelince zorla almak diye bisi olamaz ben ormanda yasamiorum apartman var durbunden bakarım açmam anında polisi ararım yani bunları göze almassam ömrüm boyunca dayak yiyen aciz zavallı bı kadın olarak yasicagima ölmeyi tercih ederim

Sizindemi aşiret falan vallaha canım bunlar kadı kesen deil kendilerini öle tanitiolar ve adamliklari memleketlerinde söker büyük şehirlerde öle kolay deil ben Allah'a guveniorum ve herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…