Bu sefer kesin karar verdim

Rabbim yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm

Demem o ki bi insan 7 sinde neyse 70nde oyle olur esinin degisecegine inaniorsan yuvanj bozma derim yalniz boyle devam ederse senjnde hayatin olmqz Allah yardimcin olsun
Amin benim eşim burda oldukça asla değişmez çünkü çocuk gibi yetisturilmis kendi kişiliği yok ve benle ilgilide oldukça dolduruolar oda dolmak için bahane arıyor zaten onunla bu şehirde mutlu olmamiz adeta imkansız bunu çok ıı anladım eğer adam gibi çıkar gelirse bı sans vericem ona ama gelmezse benim için bu evlilik bitti

Esini cok seviyosun dimi cunku sevmeyen bi insan boyle briyle 1 gun bile kalmaz insa sevince duzelecegine inanarak herseye goz yumuyor

Esini cok seviyosun dimi cunku sevmeyen bi insan boyle briyle 1 gun bile kalmaz insa sevince duzelecegine inanarak herseye goz yumuyor
Yok cnm ya zerre kadar sevmiorum beni bugüne kadar korkuttu hep yok babanı öldürürüm yok seni öldürürüm yok çocuğu sana vermem bilmemne hep korktum ama korkuyla yaşanmaz bunu anladım ben savasicam kanun haklarim var öle tehditle beni sindiremeyecek artik

Olurmu oyle ya Allah islah etsin sanada yazik kac senedir evlisiniz

e böyle aşiret maşiret hanzo adamla niye evlendin ki?
evlenirken şu adamları iyi araştırmıyorsunuz tanımadan evleniyorsunuz sonra binbir tane sorun..

kısa zamanda kurtulman dileğiyle..

e böyle aşiret maşiret hanzo adamla niye evlendin ki?
evlenirken şu adamları iyi araştırmıyorsunuz tanımadan evleniyorsunuz sonra binbir tane sorun..

kısa zamanda kurtulman dileğiyle..
Bazen büyük konuşmak büyük sözler insanın başına bela olabilio bende bilmiyorum nasıl oldu ama oldu olduktan hemen sorada çok pişman oldum ama kurtulamadim kısmet bu zamanaymis demekki

Sizindemi aşiret falan vallaha canım bunlar kadı kesen deil kendilerini öle tanitiolar ve adamliklari memleketlerinde söker büyük şehirlerde öle kolay deil ben Allah'a guveniorum ve herşey çok güzel olacak
Yok canim benimki asiret degil ama annesi ile bir olunca bin asirete bedel

Yok canim benimki asiret degil ama annesi ile bir olunca bin asirete bedel
:) Canım sen sadece anneyle basedersin inşallah ben 11 kardeş artı anne baba hepsiyle basedemedim bide cocuk gibi onlarin aklıyla hareket eden bı koca artık oluru kalmadi ama çok zormuş ya içimde hem korku hem umut hem heyecan var anlatilmio değişik bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…