Hadi hayırlı olsun bende aynı durumdayımMerhaba hanımlar... 95 kilo ile başladığım serüvenime 64 leri görmüş biri olarak yine yapabileceğime inanıyorum. Evet evet yanlış okumadınız ramazan bayramında 64 ü gördüm ama bu bir buçuk aydır bayağı saldımçok kilo aldığımı hissediyorum ama tartiya çıkmaya korkuyorum. Son on beş gündür her akşam yarın sabah diyete başlıyorum diyip kahvaltıda bozuyorum. Bu konuyu da bu sefer bozmamak için açtım . Buraya gün boyu yediklerimi yazacağım ve yarın sabah bi cesaretle tartiya çıkacam ayy ne pis boğaz olmuşum yaa bu konuyu bile çay ile badem şekeri yiyerek yazıyorum
Bende bu gün baya götürdüm ama yarın kesssin diyete başlıyorumHadi hayırlı olsun bende aynı durumdayımbugün pasta börekleri götürdüm yarın başlıycam diyorum
günaydın sabah tartıldım onuda yiyeyim bunuda yiyeyim derken 65.5 olmuşum maşallah banaAma önce şu çekirdeklerimi bitireyim, sabah ola hayr ola
hadi inşallahSizede günaydın... Bende sabah tartıldım veee acı gerçekle yüzleştim
67.7 olmuşuminş veririz yaa
Sizede başarılar dilerim birbirimizi gaza getirip devam edelim .
benimde neredeyse aynı artı yumurtam var ve sadece 3 bardak çay içtim demlikle içmek herkesin kârı değilKahvaltı
Iki dilim kepek ekmeği
Beş tane zeytin
Bir dilim peynir
Iki küçük acı biber
Bollll salata ( salatalık, domates, semiz otu ve bir kaşık nar ekşisiyle tatlandırdim)
Birde olmazsa olmazım bir demlik siyah çayım
ben dayanamam her gün tartılırım vallaKarar verdim hergün tartiya çıkmayacağım.
Sadece pazartesi tartılacağım. Nasıl dayanacaksam artık
Son cümlene bayıldım.Merhaba hanımlar... 95 kilo ile başladığım serüvenime 64 leri görmüş biri olarak yine yapabileceğime inanıyorum. Evet evet yanlış okumadınız ramazan bayramında 64 ü gördüm ama bu bir buçuk aydır bayağı saldımçok kilo aldığımı hissediyorum ama tartiya çıkmaya korkuyorum. Son on beş gündür her akşam yarın sabah diyete başlıyorum diyip kahvaltıda bozuyorum. Bu konuyu da bu sefer bozmamak için açtım . Buraya gün boyu yediklerimi yazacağım ve yarın sabah bi cesaretle tartiya çıkacam ayy ne pis boğaz olmuşum yaa bu konuyu bile çay ile badem şekeri yiyerek yazıyorum
Başlama
16.07.2019: 67.7
Valla çok açım..Son durum nedir
Hadi sizde başlayın birbirimize destek oluruz. Boyunuz kaç?Son cümlene bayıldım.açıkçası ben de diyete başlasam iyi olacak. 73 kiloyum şu an 65 olmam lazım. Allah'tan boyum uzun.
1,73 başlayalım valla.Hadi sizde başlayın birbirimize destek oluruz. Boyunuz kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?