• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer konu EşÍM

E borc alsa, ya da borc verdigi parayi geri almis olsa kadına niye 20lira bıraksın. Zaten oyle bise olsa soylerdi.

Belki bir yerden gelmistir para ya da gercekten koseye atmistir birine borc vermistir zamaninda simdi almistir

Acaba idda falan oynar mi? Ordan mi kazandi ki soyluyemiyor.

Birgun netten alisveris yapmak icin esimin cuzdanini aldim esim uyuyorsu.cuzdani bi actm bin tlye yakin para...esimin olacagina ihtimak vermedim.cunku borc oduyoruz:)
Sordum hemen emanet paraymis versi sabahtan..
Yani bence sorun bian once.kafanizda kurmayin

Hayati niye bu kadar zorlastiriyorsunuz.
Biz nerden bilelim ki.
Acik acik sorun esinize, a cuzdani mi mi karistiriyor diye dusunen este sorun vardir asil.

esınız kenara kendı harclıgından artanları atmıs bırıktırmıs te olabılır
herseyı bız kadınlar bılemeyız kı :)
aklınıza kotu bırsey gelmesın
bıde esınıze paranın hesabını sormayın sakın cuzdanımı nıye kurcaladın dıye kızabılır hos bırsey degıl cunku ;)

Adam ailesini mutlu etmek istemiş, ben size yeterim mesajını ya size ya kendine vermek istemiş. Belki borç almıştır belki 1000 tl tutarında kredi çekmiştir. Çok üstüne gitmeyin bence, gururu incinmesin.
Erkekler bizden farklılar, saçma sapan şeyleri gurur meselesi yapabiliyorlar. Sonuçta 9000den değil, 900 tlden bahsediyoruz, borç olsa da kredi olsa da ödenmeyecek tutar değil. Çıkar kokusu.

İddia oynar mı?
Ben eşimin iddia oynamasına katiyen karşıydım bi gün sıfırdayken birden hafta sonu tatiline gidelim dedi biraz kurcalayınca iddia dan kazandığını öğrendim

Ben olsan o para nerden geldi öğrenmeden harcamam. Bigün eşim eve böyle bir para getirdi. Dedim nerden bu para sorma boşver düşünme dedi sırıtarak. Dedim öğrenmeden harcamam. Sonuçta maaş kartı bende duruyor. Sonra söyledi çok uzun mesai lere kaldı 10 arkadaş falan. Şirket çok zor durumdayken. Patron o çalışmalarından dolayı hepsine göndermiş.

Allah korusun geçim sıkıntısı yüzünden şeytana uyabilen insanlar çok oluyor. Eşimin şirketinde yapan kişiler biliyoruz bide. Allah kotusun onlaramı uydu dedim.helâl i ayırmak da kadınlara düşen en büyük görev.

Adam param var diyor siz nerden çıktı bu para benim neden haberim yok diyorsunuz yani...nys ne sonuçta evine harcayacak sizden gizlememiş bunu gizlememiş nerden geldiğinide gizlemez en geç yarın öğrenirsiniz...

Allah tarafından koyulmuş olabilir belki daha onun da haberi yoktur orda para olduğundan. Ayhh çaldı filan diye düşünüyosanız çalcak adam 600 tl çalmaz heralde.

En büyük hatayi yapmis eşiniz. Merak uyandirmiş. Niyeti evin ihtiyaclarini gidermek sonucta iyi niyetli bence. Siz esinizi kırmadan Şakayla nereden paramiz var bak sayisaldan yada iddadan filan ciktiysa ben istemem cocuklarimada harcatmam haram dersiniz(.yani tabi bu konularda hassasiyetiniz varsa) boylece siz kötüsünü soylerlersniz oda yok haram filan degil borc aldim vs.. diye aciklar. Yani ben olsam oyle yapardim

Cüzdanı düşmüş olayına inanmadım. Eğer o konuda nabız ölçtüysen eşinde inanmaz onda uygulama diyorum. :KK51:
Bence açık açık sor. Böyle için içini yiyeceğine..
Ama yani bence belki zamanında kızarsın diye sana söylemeyip birine verdiği borcu almıştır. Yada birinden borç almıştır. Yada ailesinden destek almıştır. Yada bi şans oyunundan ufak bi para geçmiştir eline. Başka ne olabilir ki ?

Back
X