• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu sefer o silik çizgi umut olsun...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son belirgin olandan sonra kan verdiğimde beta 18 çıkmıştı. İsterseniz ilaç kullanmadan bi kaç gün sabredip sonra kan verin
Anladım,o belirginde 18 çıkmışsa ben kan vermeden önce biraz bekleyim o zaman,yarın da test yapayım biraz daha belirginleşmiş olursa o zaman kan vereyim,çok teşekkür ederim 🙏🌷

Benmde öyleydi silikti suan 13. Haftadayım canım olacağı varsa olur dua et bol bol stres yapma iki gün sonra varsa yine yap test kan veremiceksen eğer koyulmuş mu bellli olur erken testlerden mi o ne kdr var adete
Ne güzel inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza 🙏 evet yarın da yapayım bakalım koyulaşacak mı.. erken gebelik testi bu,adetim 3 gün geçti

Arkadaşlar merhaba,adetim 3 gün geçti test yaptım silik çizgiyi gördüm,fotoğrafta belli mi bilmiyorum ama gözle görülüyo,önceden görmek için şaşı olurdum şimdi ilk kez silik de olsa net gördüm,sizce bu kadar silik olması umutlanmam için yeterli mi? 🥺 bi de dün aniden boğazım şişti bugün de burnum akmaya başladı ilaç kullanmam gerekiyo hamileysem onu da kullanmayım,sizin görüşünüzü alayım sonra da doktora gideyim arkadaşlarım,yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 resimlerde filtre kullanmadım bu arada.
Ben testlerde çizgi göremedim ylfondan mı acaba bilemiyorum

Olmazsa da üzülme diğer aya kalır artık benim 10 ayda anca oldu çok bekledik ama kalıncada mesela başka şeyler çıkabiliyo hepsi zorlu süreç suan kese etrafında kanama var hastanedeym kaç gündür 🙁

Eklentiler

• Screenshot_20220305-130016_WhatsApp.webp
    Screenshot_20220305-130016_WhatsApp.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 124
Olmazsa da üzülme diğer aya kalır artık benim 10 ayda anca oldu çok bekledik ama kalıncada mesela başka şeyler çıkabiliyo hepsi zorlu süreç suan kese etrafında kanama var hastanedeym kaç gündür 🙁
Benim 3 yıl oldu.. geçen sene 1 düşük oldu ondan başka da gebeliğim olmadı maalesef. Sana da Rabbim yardım etsin inşallah bu süreci sorunsuz atlatır sağ salim kucağına alırsın 🌷

bu test benimde silik cikariyor gecen ayda boyle oldu adet oldum simdi tekrar ayni cikariyor neden bilmiyorum insallah sizin koyulaşır 🙏

bu test benimde silik cikariyor gecen ayda boyle oldu adet oldum simdi tekrar ayni cikariyor neden bilmiyorum insallah sizin koyulaşır 🙏
Galiba bu marka hatalı ya aldığıma pişman oldum her yaptığım test böyle silik çıkıyo,kimisi biraz belirgin kimisi tamamen yok denecek kadar silik oluyo,her seferinde umutlanıyorum ya :( inşallah ama umudum kalmadı,çok teşekkür ederim 🙏 Allah sizin de gönlünüzden geçeni nasip etsin 🌷

Bugün akşam yaptım böyle çıktı,yine silik çizgi var. Bu marka testler böyle mi acaba ya hep silik çizgi mi çıkartıyo ki? Days comfort marka bu.

Eklentiler

• IMG_0119.webp
    IMG_0119.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 116
benimde böyle gorunmez sekildeydi bugun yaptim bu şekilde çıktı varmi yokmu bilmiyorum normal kaset testte sonradan cizgi olustu birlikte takip edelim yanılıyormuyuz bilmiyorum
C329C421-8CDC-4FAE-BBE0-FF71C50F5AD7.webp
C329C421-8CDC-4FAE-BBE0-FF71C50F5AD7.webp

Back
X