• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu sefer o silik çizgi umut olsun...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik daha iyi diye biliyorum bi de elimde sadece erken gebelik testleri var
ben baska marka kullanmistim prodoctor hamile kalmadan bir onceki ay her yaptigimda silik cizgi cikti ama cok net resimleri dursa yollardm.hevesle gittim kan verdim 1.20 iki gun sonra bi daha yok ayni sonuc.bir ay sonra kaset testle ogrendim hamileligimi oy uzden erken gebelik testlerine guvenmiyorum bazi markalar haric onalrinda tanesi 25 tl zaten

ben baska marka kullanmistim prodoctor hamile kalmadan bir onceki ay her yaptigimda silik cizgi cikti ama cok net resimleri dursa yollardm.hevesle gittim kan verdim 1.20 iki gun sonra bi daha yok ayni sonuc.bir ay sonra kaset testle ogrendim hamileligimi oy uzden erken gebelik testlerine guvenmiyorum bazi markalar haric onalrinda tanesi 25 tl zaten
Hmm anladım doğrudur,ben bunu kutuyla aldım internetten o yüzden bitene kadar kullanayım,zaten hergün yapa yapa 2 tane kaldı 😕
Bunu da bugün yaptım sanki düne göre biraz daha belirgin gibi ama emin olamıyorum

Eklentiler

• 20220307_192511.webp
    20220307_192511.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 112
Hmm anladım doğrudur,ben bunu kutuyla aldım internetten o yüzden bitene kadar kullanayım,zaten hergün yapa yapa 2 tane kaldı 😕
Bunu da bugün yaptım sanki düne göre biraz daha belirgin gibi ama emin olamıyorum
sizi umutlandirmak istemem ama bu testler bozuk malesef hergun daha netlesmesi gerekir normalde ama bu hep silik cikartiyor

o testten kalmadi elimde kaset test negatif çıktı sanırım days comfort yanılttı beni nasil koyu cizgi cikardi anlamıyorum kastte mutlaka az bisey çıkması lazimdi sen yaptın mi
Days comfort beni de yanılttı,bugün adet oldum 😞 inşallah diğer ay hayırlı haberi alırız

Yaa hadi inşallah 🥺🥺 days comfort markası canım evet erken gebelik testi,internette toplu alınca daha ucuza geliyodu öylece almıştım geçenlerde,yoksa burda iki güne bi eczaneye gidip test almaktan eczacı beni deli sanacaktı 🤭
Canım sen kaset testte yapmış miydin acaba

Back
X