Bu sefer olucak çünkü çok kararliyim

Hevin86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
8
0
1
38
Merhaba arkadaşlar. Artik kararliyim kilo vermek istiyorum. Hep takip ediyordum ilk defa yaziyorum. Yazinca daha da bir heyecanlandim. Insallah bu sayfa sayesinde başarılı olurum. Ben 162 boyunda 83 kiloyum. Kilom cok fazla ama bir suru yontem denemem ragmen bir turlu verme istikrarini yakalayamadim. Basladim bozum hep boyle devam etti. Ama artik burda günlük yediklerimi ve yaptiklarimi yazicam ins istedigim sonuca ulasirim. Kilo vermek bana arkadas olmak isteyen herkesi buraya bekliyorum. Birlikte faha daha güçlü oluruz.

Bugün ilk günüm. Burda gun gun yediklerimi paylasicam. Kilomu da haftada bir tartilip yazicam. Simdi 83 le bugun basladim. Bugun ilk oruçla baslamak istedim. Tutabildigim kadariyla tutucam. Çünkü kahvalti yapinca daha cok acikiyorum. Yedikce yiyiyor insan o yuzden oruç tutmaya karar verdim. Sahur yapmiycam dun gecede yapmadim. Iftarda yediklerimi yazicam. Insallag artik bu sorunu çözücem...

Bugun yediklerim
Bir kase mercimek corbasi
5 kofte
Salata ve iki kasik avakado salatasi
Bugünu bitirdik bakalim yarinda kararliyim ins

Bende seninle başlamak istiyorum 69 kilo ve 1.62 boyla 59 için düğmeye bastım birbirinize destek olalım

Merhaba arkadaşlar. Artik kararliyim kilo vermek istiyorum. Hep takip ediyordum ilk defa yaziyorum. Yazinca daha da bir heyecanlandim. Insallah bu sayfa sayesinde başarılı olurum. Ben 162 boyunda 83 kiloyum. Kilom cok fazla ama bir suru yontem denemem ragmen bir turlu verme istikrarini yakalayamadim. Basladim bozum hep boyle devam etti. Ama artik burda günlük yediklerimi ve yaptiklarimi yazicam ins istedigim sonuca ulasirim. Kilo vermek bana arkadas olmak isteyen herkesi buraya bekliyorum. Birlikte faha daha güçlü oluruz.
İnstagramda da bu tür sayfalar var sende sayfa açıp hem orada fotoğraflı yediklerini paylaşırsın hemde bu süreçte olanları takip edersin zorlandığın noktalarda soru sorabilir danışabilirsin hatta :)

Tesekkurederim bilgilerin icin. Ama burayi tercih ettim simdilik. Instagramda da takip ettiğim sayfalar var ama ben paylaşım yapmak istemedim ordan. Şimdilik burdan devam istiyorum bakalim...

Bende seninle başlamak istiyorum 69 kilo ve 1.62 boyla 59 için düğmeye bastım birbirinize destek olalım
Hoşgeldin. Cok sevindim gercekten. Senin benim kadar çok bir kilon yok daha kolay vericegine inaniyorum. Hadi bakalim birbirimize destek olalim ve kurtulalim artik bu kilolardan. Gun gun paylasim yapalim ...

bugün sabah bir dilim ekmek bir yumurta domates salatalık ve bir küçük dilim peynir yedim ardındanda yürüyüş yaptım

Öğlen tavuk şiş yedim ve bol yağsız salata ve ayran ekmek yemedim bu arada iki öğünün sonunda birer fincan yeşil çay tükettim

Cok iyi tebrik ederim. Aksam yemegin nasildi? Bugün kötü bir gundu acikcasi. Çünkü kahvaltiya arkadasima davetliydim. Maalesef küçük bir el yapimi gözleme yedim peynir domates salatalik ama yuruyus yaptim 7000 adim attim. Aksamda sadece corba içtim. Yarin oruc tutucam. Sahur yapmiycam. Arkadasimi kiramadim ama cok pismanim...

Akşam 5 küçük köfte ve salata yedim ekmek yemedim sabah bir dilim peynir 1 dilimlemek domates salatalık ve yeşil çay içtim öğlende 1 dilim ekmek ve dün akşam yaptığım köftelerden 4 adet köfte yedim ve ayran içtim

Çok iyi gidiyorsun tebrikler. Peki tartiliyormusun? Bende bugün oruc tuttum sahur yapmamistim. Akşam iftarda mercimek corbasi biraz türlü tavuk ve salata yedim sonrada yeşil vay ictim ve bolca su tabiki. Yarın yine oruç tutucam sahur yapmiyorum yine bakalim ins kilo veriyorumdur.

İl günler verilen kilolara inanmıyorum ben il günler iki kilo düşüyorum hemen ama bu muhtemelen ödem sabah yine bir dilim ekmek peynir domates salatalık şeklinde bir kahvaltı yaptım öğlen eşim balık tutmuştu hafif yağladım tavayı ve balık salata yedim ekmeksiz bol su ve yeşil çay akşam yemek yemedim çünkü akşam üzeri yoğur elma ve tarçın karışımı bi ara öğün yaptım acıkmadım eşimle yürüyüş yaptık ve bir tane soda içtim inşallah 60 a düşmek için bu sefer kararlıyım verecem

Hadi bakalim ins. Bende bugün iftarda mercimek corbasi turlu kofte salata yedim. Ekmek yemedim. Sonrada sekersiz cay ictim ve bolca su. Yarin oruc tutmiycam tum gun yazarim yediklerimi. Aynen bende bu sefer kararliyim. Artik kurtulalim bu fazlaliklardan.

Bu sabah tartıldım 65.9 çıktım sabah yine klasik peynir zeytin bir dilim ekmek ve domates salatalık yedim bol su içtim öğlen evden işe yeşil fasulye götürmüştüm etli onu bir dilim ekmek ve yoğurtla yedim akşama doğru acıktım 1 ayran içtim akşamda menü yine öğlenle aynıydı saat 9 gibi 1 tane elma yedim toplamda 3 litre su içtim günü firesiz kapattım kaçamak yok

Sabah yumurta bir dilim ekmek domates salatalık olarak kahvaltımı yaptım öğle menüm yoğurt ve pırasaydı yine bir dilim ekmekle ama 1 litre su dahi içemedim aç olunca bide soğukta su içilmiyor

Back
X