İnstagramda da bu tür sayfalar var sende sayfa açıp hem orada fotoğraflı yediklerini paylaşırsın hemde bu süreçte olanları takip edersin zorlandığın noktalarda soru sorabilir danışabilirsin hatta :)Merhaba arkadaşlar. Artik kararliyim kilo vermek istiyorum. Hep takip ediyordum ilk defa yaziyorum. Yazinca daha da bir heyecanlandim. Insallah bu sayfa sayesinde başarılı olurum. Ben 162 boyunda 83 kiloyum. Kilom cok fazla ama bir suru yontem denemem ragmen bir turlu verme istikrarini yakalayamadim. Basladim bozum hep boyle devam etti. Ama artik burda günlük yediklerimi ve yaptiklarimi yazicam ins istedigim sonuca ulasirim. Kilo vermek bana arkadas olmak isteyen herkesi buraya bekliyorum. Birlikte faha daha güçlü oluruz.
Hoşgeldin. Cok sevindim gercekten. Senin benim kadar çok bir kilon yok daha kolay vericegine inaniyorum. Hadi bakalim birbirimize destek olalim ve kurtulalim artik bu kilolardan. Gun gun paylasim yapalim ...Bende seninle başlamak istiyorum 69 kilo ve 1.62 boyla 59 için düğmeye bastım birbirinize destek olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?