Bu sefer pes etmek yok! Hadi hep birlikte diyetteyiz

TugbArda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
257
529
103
benimle birlikte diyete başlamaya hazırmısınız?
Şuan ki kilom 68 ve hedefim 58.
Peki ya siz?
Yarından itibaren günlük menülerimi yazacağım :)

Günaydın,

Bu sabah tartildim 67,8 ciktim, dün akşam biraz hafif yediklerim sayesinde 200 gram gitmiş sanırım :)
Bugünki kahvaltım:
1 adet yulaflı omlet
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 adet zeytin
Salatalık (istediğiniz kadar)
Domates (istediğiniz kadar)
Yeşilcay
2 dilim tam buğdaylı ekmek

Saat 12:00: sekersiz sutlu kahve ictim
Ara ogun Saat 14:00: 3 yemek kasigi yogurt, 2 adet ceviz, 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, yarim muz ve bol tarcin. Cok lezzetli ve doyurucu :)

Gunaydin gunlugum :)

Bu sabah saat 10’da kahvaltimi yaptim
Domates
Salatalik
2 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Yesilcay

Merhaba ben de katılmak isterim. 69.9 kiloyum hedefim 58 olmak. Karatay diyetini uyguluyorum. Günde yarım saat kondisyon bisikleti kullanıyorum spor olarak

Merhaba ben de katılmak isterim. 69.9 kiloyum hedefim 58 olmak. Karatay diyetini uyguluyorum. Günde yarım saat kondisyon bisikleti kullanıyorum spor olarak
Merhaba canim hosgeldin,
Hergun yediklerini burda paylasabilirsin.
Her pazartesi sabah tartiliyorum, ve kilomu buraya yaziyorum.
Mesela bugun neler yedin?

Bugun yogun bir gun gecirdigim icin anca oturabildim, oglen 14:00’de ara ogun olarak kalorisi dusuk bir atistirmalik yedim (special K )
Aksam yemegim 2 kasik makarna 2 kasik yogurt
(Yogunluktan kendime ozel bir yemek yapamadim)
Ve bol bol su ictim

Suan saat 20:00
Eşim nargile yaktı, neyseki o kilo yapmiyo bol bol iciyom :) yanina sutlu şekersiz kahvem

Gunaydin sabah 9:00’da 2 dilim peynirli ekmek yedim ve yesilcay ictim.

Saat 12:00’de bir adet kalorisi az atistirmalik (special K)

Selam canim tabiki katilabilirsin, hergun bizimle yediklerini paylas hepbirlikte takip edelim birbirimizi. Onerdiginiz birseyler olursa mutlaka bizimle paylas
Ok o zaman aksam menumde salata ve mercimek corbasi var acili sonrasinda bitki cayi dusunuyorum 1 kupa

Aksam yemeğim fırında 3 adet balık kroketi, karnıbahar ve brokoli.
Eşim ve oğluma krep yaptim, kokusu inanılmaz güzel geldii, kendimi zor tuttum yememek icin ve yemedim! Mutluyum

Aksam yemeğim fırında 3 adet balık kroketi, karnıbahar ve brokoli.
Eşim ve oğluma krep yaptim, kokusu inanılmaz güzel geldii, kendimi zor tuttum yememek icin ve yemedim! Mutluyum
Afiyet olsun bende yarin balik yapmayi dusunuyorum bende kendimi zor tutuyorum bazen

Afiyet olsun bende yarin balik yapmayi dusunuyorum bende kendimi zor tutuyorum bazen
Evet yalan yok bendede cok oluyor boyle ama kendimi tuttugum zaman sonradan o tartida kilo verdigimi gorunce okadar cok seviniyorum ki, dahada cok hirslaniyorum.
Sanada simdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…