• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer sonuna kadar kararlıyım...

bu sabah 92. 4 kg geldim inşallah bu duraksama geçer.
bugün yediklerim
Toplam
958
kcal

Merhaba yeşil çay içebilirsin akşam bence ödem vardır
Merhabalar
bu aralar yeşil çay içemiyorum. akşamları çok çay içmemeye çalışıyorum. uykumu etkiliyor. Okullar tatil olunca spor sonrası içmeyi düşünüyorum.

Merhaba azminizi tebrik ederim :süslü:
Çok teşekkürler.
bu sefer gerçekten motivasyonum yüksek.Hedefim yaza kadar 70 kg altına inmek bu 69,9 da olabilir:KK71:
Geçen yıl 104 kg dan 86 ya kadar düşmüştüm. kendimi o kiloda bile çok harika ve enerjik hissediyordum. ama tatil ve bu gün yiyeyim yarın başlarım diyerek o kadar yedim ki tekrar 99 kg ma çıktım. Bu sefer kendimi başlayacağım tarihe öyle odakladım ki o günden beri dikkat ediyorum. kaçamak yok . karnım doyuyor ama gözüm eski yediklerimi arıyor. bende zayıflayıp değişenleri takip ederek neden bende böyle olmayayım geçen zaman ömrümden gidiyor diye kendime gaz verdim.
inan 100 gr 100 gr verdiğim 1 kiloyu 2 günde nedendir bilmem ama hoop almışım :KK34:
Başka zaman olsa diyeti bozardım ama BU SEFER SONUNA KADAR KARARLIYIM
çünkü tam istediğim kiloya inmeyince yemeye devam edip verdiğim kiloyu geri alıyorum. ama tam istediğim kiloya ve fiziğe kavuşunca işte o zaman tamam

Çok teşekkürler.
bu sefer gerçekten motivasyonum yüksek.Hedefim yaza kadar 70 kg altına inmek bu 69,9 da olabilir:KK71:
Geçen yıl 104 kg dan 86 ya kadar düşmüştüm. kendimi o kiloda bile çok harika ve enerjik hissediyordum. ama tatil ve bu gün yiyeyim yarın başlarım diyerek o kadar yedim ki tekrar 99 kg ma çıktım. Bu sefer kendimi başlayacağım tarihe öyle odakladım ki o günden beri dikkat ediyorum. kaçamak yok . karnım doyuyor ama gözüm eski yediklerimi arıyor. bende zayıflayıp değişenleri takip ederek neden bende böyle olmayayım geçen zaman ömrümden gidiyor diye kendime gaz verdim.
inan 100 gr 100 gr verdiğim 1 kiloyu 2 günde nedendir bilmem ama hoop almışım :KK34:
çünkü tam istediğim kiloya inmeyince yemeye devam edip verdiğim kiloyu geri alıyorum. ama tam istediğim kiloya ve fiziğe kavuşunca işte o zaman tamam
Ömrümüzden gittiği konusunda o kadar haklısın ki. Boşa kendimizi oyalıyoruz stresle ömür geçiriyoruz. Onun yerine biraz gayret etsek daha kolay da işte.

Çok teşekkürler.
Suan kaç kılosun canım

bu sabah 91.9 kg :dua:
bu gün yediklerim
Toplam
732
kcal
:spor:

çok teşekkürler . Sanırım takımda yarışamam işim yoğun olduğunda internete giremeyebiliyorum. Bu aralar bir heves ve heyecanla yazıp paylaşıyorum. Paylaşmak istiyorum. Çünkü zayıflayanların öncesi ve sonrası resimlerini ve başarı hikayelerini gördükçe motive oluyorum. Belki bir kişide olsa benden etkilenir faydam olur:KK200:

Toplam
897
kcal
Bugünkü yediklerim
akşam kızlara sözüm vardı pizzacıya gittik . ben tavuk kızartma ve birkaç patates kızartması yedim. Sanırım biraz kaçırdım tek nedeni kızartma olması yoksa hamur işi ağzıma koymadım. Canım tatlı çok istedi eşim alayım dedi ama ben HAYIRRRR dedim. AFERİN bana:KK9:

bu sabah 91.3 kg geldim. sabah dediğim gibi spora başladım. 40 dk pilates yaptım birazda dışarıda yürüdüm.
İnşallah 15 günde 3- 4 kilo daha verip sporlada biraz sıkılaşırım.

Toplam
797
kcal

Evett bugün yediklerim. Sabah pilates yaptım öğleden sonrada yarım saat kadar yürüdüm:spor:. Ama her tarafım ağrıyor uzun süredir spor yapmayınca hamlamışım:emir_bebek:. Ama yılmak yok:KK34:

bu sabah 91,5 kg geldim. :KK12:Anlamıyorum daha dün 91.3 kg dım. Diyetime dikkat ettim üstüne pilates yaptım yürüyüş yaptım birde 200 gr fazla çıktım OF OF:sinirli:
Neyse yola devam yılmak yok uzun bir yol hemen pes etmek yok.
gelelim bugün yediklerime
Toplam
794
kcal

Evdekilere hindinin yanında pilav yaptım ama ben yemedim.:KK9:

bu sabah 91,2 kg geldim. hadi hayırlısı iki gün öncede bu kilodaydım ama 2 günde 400 gr aldım. şimdi tekrar aynı kilo.:mad:
Her gün tartılmasam mı ? moralimde bozuluyor.:KK39:

Her gun tartılmayin.Haftada bir tartılın deniyor ya boşuna degil.Her gun tartiyi etkileyen o kadar cok sey varmiş ki.

Back
X