- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Afedersiniz de hani ev müsait demeden girenler var ya.Buradaki yorumlarda iyisi de var kötüsü de var.
Önemli olan ailelerin tutumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersiniz de hani ev müsait demeden girenler var ya.Buradaki yorumlarda iyisi de var kötüsü de var.
Önemli olan ailelerin tutumu.
İşte saçmalıyor.Baban baska sehirde olmicak mi zaten simdilik ver babana bunun sorun olmasi bile sacma adam esya icin istiyor zaten
Anladım.Afedersiniz de hani ev müsait demeden girenler var ya.
Bende bunu diyorum.Bazı durumlarda verilebilir tabi. Bi kere kaynanama misafir gelicekti aslında bana gelicekti ama ben işteyim geç çıkıyorum diye ben yaparım yemek işten gelince dedi. İhtiyacı olur diye bırakmıştım ama girmemiş istememiş. Ama kalıcı olarak verilmez![]()
Sınır çizmelisiniz ama gerekliysede verilir çok takıntı yapmayın.Bende bunu diyorum.
Babam evine gelmicem dedi.Canim sıkıldı.Sınır çizmelisiniz ama gerekliysede verilir çok takıntı yapmayın.
Sizin ev de yol geçen hanına döndü iyice.Babamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?
Onunla da bu konuyu konuşmadım daha.Aynisini kendi annesine de yapıyor.Annesi telefonda konuşurken benim oğluma senmi yaptırıyorsun diyor.Ben kayniyorum arada.Boyle şeylerde
Doğru konuşSizin ev de yol geçen hanına döndü iyice.
saçma sapan anlatıyorlar çöz çözebilirsen :)E kim M kim ? Uzaylılar gerçekten var mı, dünya gerçekten geoit mi? Aklımda deli sorular
Hazirandi galibaEsinin anahtari annesine verecegine cok eminim. Babanin hem kalbini hem gururunu o kadar kirdin ki adamcagiz kusmeye hazir zaten.
Bu arada dugun tarihin neydi? Gelinlik almiyor diyordun aldirabildin mi?
BabanizhakliBabamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?
Kaynana hala fosur fosur sigara içiyor mu evde?Doğru konuş
O ev seninde evin olmayacak mi? Eşya yerleştirecekseniz tabi anahtar olacak,babanin bunu lafini etmek zorunda olması bile saçma.
Sen alacaksın anahtarı, işin bitince verirsin nisanlina. Yedeği varsa sende de kalabilir hatta.
Her şeyiniz garip cidden. Aman sakın ayrılma.
Nikahları olduğu için eşim diyor. Velhasıl eşi de oluyor zaten fakat boşanmayı düşünüyordu 921526 tane konu açtı. Demek ki boşanmayacak.konuda esim demis ama nisanlisi mi esi mi? Konudaki baba, insan evladi kayinvalide bana birini animsatti ama o en son bosaniyordu sanki. Konulari benzemez insallah.
Babam evine gelmicem dedi.Canim sıkıldı.
Kaynana hala fosur fosur sigara içiyor mu evde?