Bu sefer sorun Babam.

Evin Anahtarı Eş Dışında Birine Verilir Mi ?

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
Bazı durumlarda verilebilir tabi. Bi kere kaynanama misafir gelicekti aslında bana gelicekti ama ben işteyim geç çıkıyorum diye ben yaparım yemek işten gelince dedi. İhtiyacı olur diye bırakmıştım ama girmemiş istememiş. Ama kalıcı olarak verilmez🥰

Bazı durumlarda verilebilir tabi. Bi kere kaynanama misafir gelicekti aslında bana gelicekti ama ben işteyim geç çıkıyorum diye ben yaparım yemek işten gelince dedi. İhtiyacı olur diye bırakmıştım ama girmemiş istememiş. Ama kalıcı olarak verilmez🥰
Bende bunu diyorum.

Babamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?
Sizin ev de yol geçen hanına döndü iyice.

Esinin anahtari annesine verecegine cok eminim. Babanin hem kalbini hem gururunu o kadar kirdin ki adamcagiz kusmeye hazir zaten.
Bu arada dugun tarihin neydi? Gelinlik almiyor diyordun aldirabildin mi?
Hazirandi galiba

Babamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?
Babanizhakli

O ev seninde evin olmayacak mi? Eşya yerleştirecekseniz tabi anahtar olacak,babanin bunu lafini etmek zorunda olması bile saçma.
Sen alacaksın anahtarı, işin bitince verirsin nisanlina. Yedeği varsa sende de kalabilir hatta.
Her şeyiniz garip cidden. Aman sakın ayrılma.

konuda esim demis ama nisanlisi mi esi mi? Konudaki baba, insan evladi kayinvalide bana birini animsatti ama o en son bosaniyordu sanki. Konulari benzemez insallah.

konuda esim demis ama nisanlisi mi esi mi? Konudaki baba, insan evladi kayinvalide bana birini animsatti ama o en son bosaniyordu sanki. Konulari benzemez insallah.
Nikahları olduğu için eşim diyor. Velhasıl eşi de oluyor zaten fakat boşanmayı düşünüyordu 921526 tane konu açtı. Demek ki boşanmayacak.

Babam evine gelmicem dedi.Canim sıkıldı.

Adam haklı. Çocuğu göz göre göre kendini ateşe atmak istiyor; baba olarak ne dese fayda etmiyor. Ölmüş annenize dahi laf eden insanlarla aile olmak için; herşeyi sineye çekiyorsunuz.

Umarım babanız da kendine yeni bir düzen kurup, mutlu olur.

Biz evin anahtarini anne ve babaya veririz, şuan ayri şehirde oturuyoz yakin olsam veririm

Back
X