- 28 Haziran 2016
- 1.692
- 2.226
- 133
Valla haklısın. Tayt vs giymek için dayanmak zorundayımOlumsuz düşünme bence. Kendine inanmalısın. Her sey beyinde biter. Icindeki gücü insanlara göstermelisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla haklısın. Tayt vs giymek için dayanmak zorundayımOlumsuz düşünme bence. Kendine inanmalısın. Her sey beyinde biter. Icindeki gücü insanlara göstermelisin![]()
Merhaba canım. IF aralıklı oruç olarak da geçiyor. Aslında diyetten ziyade bir yeme stili.Merhabalar:) ben de diyet yapiyorum tesadüfen gördüm sizleri.if nedir? Cok merak ettim ilk kez duyuyorum
Ha canım bu arada ben akşam üzeri dayanamadım tartıldım 76.5 çıktımBugün 1541 kalori yedim
10.862 adım attim![]()
Aksam olmasina ragmen 76.5 cikmissin ne güzelHa canım bu arada ben akşam üzeri dayanamadım tartıldım 76.5 çıktım![]()
merhaba aynen benim hissettiklerim aslında çok dikkat çeken bir kilom yok ama dediğin gibi her sene beş altı kilo verip sonra geri alıyorum. en tavan 68 i gördüm boyum 1.60 biraz daha az dikkat etsem 70 li rakamları çok kolay görürüm. kilom aşırı orantısız değil ama en çok kalçada tabi artık bel bölgemdede var. şöyle 15 kilo versem sonradan aldığım bir kaç kilo sorun olmaz ama maalesef o azim bende yok. ıf beslenmeye geçmeye çalışıyorum konunu takipteyim inşallah istediğimiz gibi sonuçlanırKendimi bildim bileli kilolu biriyim. Vücudumun çok orantısız bir şekli var. Hep bir diyet içerisindeyim. Ara ara zayiflamalarim oldu ama geri kilo aldim. Hep bir kilo alip verme icerisindeyim. Ama artik gercekten zayif olmak istiyorum. Kendimi beğenmek istiyorum. Hayatim hep kilolarima üzülmekle gecsin istemiyorum. Neden hep böyle kilolu kaliyorum ki? Bu kadar zayif insan varken neden ben kiloluyum? Kendime haksızlık ediyorum. Kilo hakkinda o kadar cok şey düşünüyorum ki
Artik istedigim gibi bir hayatim olsun istiyorum. Istiyorum ve başaracağım insallah
![]()
merhaba bir hafta sonra işe başlıyorum sabah 6.30 da kahvaltı 12.30 da öğlen yemeği eve 19 da döneceğim buna göre saat 14 gibi bir şeyler yemem lazım eve gelince yemek yaparken inşallah tutabilirim kendimi.Merhaba canım. IF aralıklı oruç olarak da geçiyor. Aslında diyetten ziyade bir yeme stili.
Gün içinde yemek yediğin zamanı 8 saate sığdırıyorsun. 16 saat aç kalıyorsun.
Yani şöyle kendimden örnek veriyim.
Ben bazı günler 11 de kahvaltı etmeye akşam 7 de de en son akşam yemeğimi yiyorum ve akşam 7 den sabah 11 e kadar hiç bir şey yemiyorum. Bazen bu 12-8 de oluyor tabi
Yeşil çay çay vs serbest. Bu 8 saat yeme içerisinde 2 ana öğün 2 ara öğün de yapabilirsin. Kısacası böyle bir sistem
Sabah daha geç yiyebilsen daha rahat dayanabilirsin canimmerhaba aynen benim hissettiklerim aslında çok dikkat çeken bir kilom yok ama dediğin gibi her sene beş altı kilo verip sonra geri alıyorum. en tavan 68 i gördüm boyum 1.60 biraz daha az dikkat etsem 70 li rakamları çok kolay görürüm. kilom aşırı orantısız değil ama en çok kalçada tabi artık bel bölgemdede var. şöyle 15 kilo versem sonradan aldığım bir kaç kilo sorun olmaz ama maalesef o azim bende yok. ıf beslenmeye geçmeye çalışıyorum konunu takipteyim inşallah istediğimiz gibi sonuçlanır
merhaba bir hafta sonra işe başlıyorum sabah 6.30 da kahvaltı 12.30 da öğlen yemeği eve 19 da döneceğim buna göre saat 14 gibi bir şeyler yemem lazım eve gelince yemek yaparken inşallah tutabilirim kendimi.
Çok iyi gidiyorsun canim tebriklerBen bugün 16 saati tamamladım
Sabah 1 dilim peynir 1 adet domates salatalık ve haşlanmış yumurta yedim
Öğlen de kabak sotesi yaptımm
Akşam da çorba ve kıymalı yumurta yiycem
Yarım saat yürüyüş yaptım akşamada 30 day shred i yapıcam![]()
Ay gaza getiriyorsun beniiiÇok iyi gidiyorsun canim tebrikler![]()
maalesef evden 7 çeyrekte çıkıyorum iştede kahvaltı yapamam bir başlayayım bakalım dayanırım inşallahSabah daha geç yiyebilsen daha rahat dayanabilirsin canim![]()
Insallah canımmaalesef evden 7 çeyrekte çıkıyorum iştede kahvaltı yapamam bir başlayayım bakalım dayanırım inşallah
Canım sen her gün tartılıyor musun ?Bugün 1927 kalori yedim
4058 adim attim![]()
Kendi evimde degilim tartilamiyorum. Evde olsam ben de her gün tartılırdımCanım sen her gün tartılıyor musun ?
Benim her sabah bugün vermiş miyim diye bakasım geliyor. Kafayı yedim![]()