Bu sefer zayiflayacagim💪😎

Merhabalar:) ben de diyet yapiyorum tesadüfen gördüm sizleri.if nedir? Cok merak ettim ilk kez duyuyorum

Merhabalar:) ben de diyet yapiyorum tesadüfen gördüm sizleri.if nedir? Cok merak ettim ilk kez duyuyorum
Merhaba canım. IF aralıklı oruç olarak da geçiyor. Aslında diyetten ziyade bir yeme stili.
Gün içinde yemek yediğin zamanı 8 saate sığdırıyorsun. 16 saat aç kalıyorsun.
Yani şöyle kendimden örnek veriyim.
Ben bazı günler 11 de kahvaltı etmeye akşam 7 de de en son akşam yemeğimi yiyorum ve akşam 7 den sabah 11 e kadar hiç bir şey yemiyorum. Bazen bu 12-8 de oluyor tabi
Yeşil çay çay vs serbest. Bu 8 saat yeme içerisinde 2 ana öğün 2 ara öğün de yapabilirsin. Kısacası böyle bir sistem

Ben bugün aşırı sağlıksız beslendim. Ne kahvaltı ettim ne öğlen yemeği yedim. Bi 100 kalorilik enerji barı yedim bi 10 adet badem. Bide akşam çorba. Bugün hep dışarıdaydım o yüzden :(
Saat 6.30 da açlığı başlattım. Şuan acıktım kahve içiyorum napiyim :)
30 day shred de 11.günüm bitti 400 kalori yaktım. Öyle işte :))

Kendimi bildim bileli kilolu biriyim. Vücudumun çok orantısız bir şekli var🍐. Hep bir diyet içerisindeyim. Ara ara zayiflamalarim oldu ama geri kilo aldim. Hep bir kilo alip verme icerisindeyim. Ama artik gercekten zayif olmak istiyorum. Kendimi beğenmek istiyorum. Hayatim hep kilolarima üzülmekle gecsin istemiyorum. Neden hep böyle kilolu kaliyorum ki? Bu kadar zayif insan varken neden ben kiloluyum? Kendime haksızlık ediyorum. Kilo hakkinda o kadar cok şey düşünüyorum ki😣 Artik istedigim gibi bir hayatim olsun istiyorum. Istiyorum ve başaracağım insallah😊💪
merhaba aynen benim hissettiklerim aslında çok dikkat çeken bir kilom yok ama dediğin gibi her sene beş altı kilo verip sonra geri alıyorum. en tavan 68 i gördüm boyum 1.60 biraz daha az dikkat etsem 70 li rakamları çok kolay görürüm. kilom aşırı orantısız değil ama en çok kalçada tabi artık bel bölgemdede var. şöyle 15 kilo versem sonradan aldığım bir kaç kilo sorun olmaz ama maalesef o azim bende yok. ıf beslenmeye geçmeye çalışıyorum konunu takipteyim inşallah istediğimiz gibi sonuçlanır
Merhaba canım. IF aralıklı oruç olarak da geçiyor. Aslında diyetten ziyade bir yeme stili.
Gün içinde yemek yediğin zamanı 8 saate sığdırıyorsun. 16 saat aç kalıyorsun.
Yani şöyle kendimden örnek veriyim.
Ben bazı günler 11 de kahvaltı etmeye akşam 7 de de en son akşam yemeğimi yiyorum ve akşam 7 den sabah 11 e kadar hiç bir şey yemiyorum. Bazen bu 12-8 de oluyor tabi
Yeşil çay çay vs serbest. Bu 8 saat yeme içerisinde 2 ana öğün 2 ara öğün de yapabilirsin. Kısacası böyle bir sistem
merhaba bir hafta sonra işe başlıyorum sabah 6.30 da kahvaltı 12.30 da öğlen yemeği eve 19 da döneceğim buna göre saat 14 gibi bir şeyler yemem lazım eve gelince yemek yaparken inşallah tutabilirim kendimi.

merhaba aynen benim hissettiklerim aslında çok dikkat çeken bir kilom yok ama dediğin gibi her sene beş altı kilo verip sonra geri alıyorum. en tavan 68 i gördüm boyum 1.60 biraz daha az dikkat etsem 70 li rakamları çok kolay görürüm. kilom aşırı orantısız değil ama en çok kalçada tabi artık bel bölgemdede var. şöyle 15 kilo versem sonradan aldığım bir kaç kilo sorun olmaz ama maalesef o azim bende yok. ıf beslenmeye geçmeye çalışıyorum konunu takipteyim inşallah istediğimiz gibi sonuçlanır
merhaba bir hafta sonra işe başlıyorum sabah 6.30 da kahvaltı 12.30 da öğlen yemeği eve 19 da döneceğim buna göre saat 14 gibi bir şeyler yemem lazım eve gelince yemek yaparken inşallah tutabilirim kendimi.
Sabah daha geç yiyebilsen daha rahat dayanabilirsin canim😊

Ben bugün 16 saati tamamladım
Sabah 1 dilim peynir 1 adet domates salatalık ve haşlanmış yumurta yedim
Öğlen de kabak sotesi yaptımm
Akşam da çorba ve kıymalı yumurta yiycem
Yarım saat yürüyüş yaptım akşamada 30 day shred i yapıcam 🥰🥰

Ben bugün 16 saati tamamladım
Sabah 1 dilim peynir 1 adet domates salatalık ve haşlanmış yumurta yedim
Öğlen de kabak sotesi yaptımm
Akşam da çorba ve kıymalı yumurta yiycem
Yarım saat yürüyüş yaptım akşamada 30 day shred i yapıcam 🥰🥰
Çok iyi gidiyorsun canim tebrikler :KK9:

Kızlar dünden önceki gün beşten sonra, dün de üç buçuktan sonra hiiiç bir şey yemedim, iki gün de yürüyüş+leslie yaptımm✌️

Back
X