Bu sefer zayiflayacagim💪😎

Ben kendimi günlüj 1.200 kalori alcam diye ayarlamıştım. Bugün 1500 oldu. Birazdan eve gidip 300-400 kalori yakmak için spor yapıcam yoksa içim rahat etmiycek 😭

Ben kendimi günlüj 1.200 kalori alcam diye ayarlamıştım. Bugün 1500 oldu. Birazdan eve gidip 300-400 kalori yakmak için spor yapıcam yoksa içim rahat etmiycek 😭
Canım kendini üzme böyle. Kilo alacagim diye korkarsan kilo alırsın. Her zaman kilo verecegini düşünmelisin. Zaten öyle cok yüksek bir kalori almamissin. 1500 normal bence:KK24:

Canım kendini üzme böyle. Kilo alacagim diye korkarsan kilo alırsın. Her zaman kilo verecegini düşünmelisin. Zaten öyle cok yüksek bir kalori almamissin. 1500 normal bence:KK24:
Stres oluyorum valla hep napiyim. Aslında stres hep zarar kilo vermeyi durduruyor haklısın

Iyi gunler kizlar

Dun ben 1475 kalori almisim 11505 de adim atmisim.
Ama karbonhidrat fazla tuketmisim. Bugun daha da dikkat edecegim
IF Yapmadim, iste baya yogunum bugun.

Aksam günün ozetini yazarim

Simdilik kahvalti niyetine 1 cavdar ustune 2 kucuk dilim kasar

Suyu az iciyorum. Ona dikkat etmem lazim. Daha 5saat Isteyim ama 5500 adim atmisim

Ben IF ı uygulayamadım. Tura katıldım gezmelerdeyim yani diyette yapamadım. Ama şimdiden 800 kalori yaktım yürüyerek o yüzden bi döner yemeyi hakettim sayıyorum kendimi 😂

Iyi gunler kizlar

Dun ben 1475 kalori almisim 11505 de adim atmisim.
Ama karbonhidrat fazla tuketmisim. Bugun daha da dikkat edecegim
IF Yapmadim, iste baya yogunum bugun.

Aksam günün ozetini yazarim

Simdilik kahvalti niyetine 1 cavdar ustune 2 kucuk dilim kasar

Suyu az iciyorum. Ona dikkat etmem lazim. Daha 5saat Isteyim ama 5500 adim atmisim

Canım yemekten çok su önemli gerçekten. En az 2.5 litre su iç bende bazen unutuyorum içmeyi ama içince gerçekten su çok kalori yakmayı sağlıyor

17100 adim attim
1000 kalori tuketmisim

10dk yuruyus bsndi
20dk eliptik
30dk agirlik calistim

Su 2 litre cok sukur :)

Bugün spor yapamadım ama gezi turunda
1290 kalori yakmışım 🔥 yediklerimin kalorisi katıyla çıktı gerçekten 😂

Süper canım. Nasıl bu kadar yürüyorsunuz yahuu

Ben evden ise, isten Eve yuruyerek. Birde os yerinde surekli aktifim. Hastanede oturmak mumkun degil :)

Gunaydin bu arada. Bugun acik havada kosuya cikmayi planliyorum. Bakalim vakit olacak mi

Back
X