- 28 Haziran 2016
- 1.692
- 2.226
- 133
Harikasın canım süperAciktigimi hissettim. IF 17,5 saat sonra bozdum
Cavdar, balik ve muz yemeyi dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canım süperAciktigimi hissettim. IF 17,5 saat sonra bozdum
Cavdar, balik ve muz yemeyi dusunuyorum
Canım kendini üzme böyle. Kilo alacagim diye korkarsan kilo alırsın. Her zaman kilo verecegini düşünmelisin. Zaten öyle cok yüksek bir kalori almamissin. 1500 normal benceBen kendimi günlüj 1.200 kalori alcam diye ayarlamıştım. Bugün 1500 oldu. Birazdan eve gidip 300-400 kalori yakmak için spor yapıcam yoksa içim rahat etmiycek![]()
Stres oluyorum valla hep napiyim. Aslında stres hep zarar kilo vermeyi durduruyor haklısınCanım kendini üzme böyle. Kilo alacagim diye korkarsan kilo alırsın. Her zaman kilo verecegini düşünmelisin. Zaten öyle cok yüksek bir kalori almamissin. 1500 normal bence![]()
Canım 2400 kalori biraz fazla dğeil mi ? Tamamen benim fikrimBugün 2489 kalori yedim
8756 adim attim![]()
Evet fazla tabikiCanım 2400 kalori biraz fazla dğeil mi ? Tamamen benim fikrim![]()
Iyi gunler kizlar
Dun ben 1475 kalori almisim 11505 de adim atmisim.
Ama karbonhidrat fazla tuketmisim. Bugun daha da dikkat edecegim
IF Yapmadim, iste baya yogunum bugun.
Aksam günün ozetini yazarim
Simdilik kahvalti niyetine 1 cavdar ustune 2 kucuk dilim kasar
Suyu az iciyorum. Ona dikkat etmem lazim. Daha 5saat Isteyim ama 5500 adim atmisim
Vaaayyy masallah canım17100 adim attim
1000 kalori tuketmisim
10dk yuruyus bsndi
20dk eliptik
30dk agirlik calistim
Su 2 litre cok sukur :)
Ayy insallah canim insallahmBiz 3 ümüz bu kilo verme işini başarıcaz galiba![]()
Süper canım. Nasıl bu kadar yürüyorsunuz yahuuBugün 1637 kalori yedim
10506 adim attim![]()
Süper canım. Nasıl bu kadar yürüyorsunuz yahuu
Evde de olsam 10 bini tamamlamaya calisiyorumSüper canım. Nasıl bu kadar yürüyorsunuz yahuu