Bu sefer zayiflayacagim💪😎

T Tacmel nasıl gidiyor canım zayıflama işleri bi halini ya hatırını sormak istedim konun önüme çıkınca yeniden

T Tacmel nasıl gidiyor canım zayıflama işleri bi halini ya hatırını sormak istedim konun önüme çıkınca yeniden
Yaa canım ne iyi ettin.😙 Cok teşekkür ederim.💞💞Bir ileri bir geri gidiyorum kilo olarak. Psikolojik olarak iyiyim ama. Yavaş yavaş kilo vermek istiyorum. Ayda bir kilo olsa bile kar kardır. Yilda 12 kilo olur daha ne isteyeyim. O yüzden kendimi kasmıyorum.
Sen nasılsın canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun

Yaa canım ne iyi ettin.😙 Cok teşekkür ederim.💞💞Bir ileri bir geri gidiyorum kilo olarak. Psikolojik olarak iyiyim ama. Yavaş yavaş kilo vermek istiyorum. Ayda bir kilo olsa bile kar kardır. Yilda 12 kilo olur daha ne isteyeyim. O yüzden kendimi kasmıyorum.
Sen nasılsın canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun
Aslında en güzeli biliyor musun yavaş olsun kalıcı olsun bosver bende bu ara biraz serbest bıraktım kendimi bi de bebek için tedaviye başladık şu an resmen baya yiyorum yani diyet falan yok bi iki haftaya duzene sokmayı düşünüyorum tabi kendimi ipin ucunu kaçırmadan

Aslında en güzeli biliyor musun yavaş olsun kalıcı olsun bosver bende bu ara biraz serbest bıraktım kendimi bi de bebek için tedaviye başladık şu an resmen baya yiyorum yani diyet falan yok bi iki haftaya duzene sokmayı düşünüyorum tabi kendimi ipin ucunu kaçırmadan
Insallah tedavin iyi gecer de hayirli bir evladiniz olur canım. Hicbir şey için stres yapma ve olumlu düşünmelisin. Kafan rahat olursa her şey olur:KK68:

Evet canım düzenli paylaşım yapmaya çalışıyoruz. Benim de insulin direncim var ne yazık ki😔 Pazartesi ve cuma gunleri tarti günümüz. Bugün tartildiysan yazabilirsin
Günaydın kızlar
rengl yim şimdi pazartesi biter inşallah
Ödem olur gibi bitince ama
Pazartesi tartılıp yazarım inşallah
Sen ne yapıyorsun insülin direnci için doktor bana dikkat etmzsen şeker hastası olursun demişti düzenli spor çok etkili aslında yapılınca

Günaydın kızlar
rengl yim şimdi pazartesi biter inşallah
Ödem olur gibi bitince ama
Pazartesi tartılıp yazarım inşallah
Sen ne yapıyorsun insülin direnci için doktor bana dikkat etmzsen şeker hastası olursun demişti düzenli spor çok etkili aslında yapılınca
Gunaydin canim💕
Ben de insulin direnci için bir süre metformin kullandim ama simdi kullanmiyorum. Düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama diyet konusunda dikkat edemiyorum. Tatli şeyler, hamurişi yemeye devam🤣

Kızlar bugün biraz boşverdim nedense ama sporu aksatmıyorum. 30 day shred ve 15 dakika pilates yapıcam 💃

Gunaydin canim💕
Ben de insulin direnci için bir süre metformin kullandim ama simdi kullanmiyorum. Düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama diyet konusunda dikkat edemiyorum. Tatli şeyler, hamurişi yemeye devam🤣
Bende senin gibi metformin kullanıp bıraktım şimdi diyette ÍF yapıyorum bazen sıkılıyor kalori hesabına dönüyorum
Spor konusunda bende yapamıyorum dizlerimde ödem var yürüyüş yasak ama bazen çıkıyorum eliptik bisiklete biniyorm
oda dizlrimi zorluyor ne yapcamı şaşırdım spor olmayınca insilün direnç kırılmıyor Endokrin doktor sabırla spor yap dedi
Ortopedi doktoru yürüyüş yok dedi düşün artık halimi:confused:spor yapmayınca veremiyorum:KK43:

Günaydınn :KK68:
75.5 kiloyum😎 cuma gününe göre 800 gram vermisim. Daha once de 75.8 e ulasmistim sonra 77 ye fırlamıştım hatırlarsanız. Zar zor onu verdim😂 6 gün kaldi reglime. Cumaya ödemli olur vücudum büyük ihtimal

Back
X