Bu sefer zayiflayacagim💪😎

Günaydınn :KK68:
75.5 kiloyum😎 cuma gününe göre 800 gram vermisim. Daha once de 75.8 e ulasmistim sonra 77 ye fırlamıştım hatırlarsanız. Zar zor onu verdim😂 6 gün kaldi reglime. Cumaya ödemli olur vücudum büyük ihtimal
Maşallah canım. Ödeme suç atmak yok 😂 çabalıycaz ve cumaya gidicek gramlarr

Günaydın canımm aklıma bi fikir geldii
Squat challenge a başlayalım mı ??
30 gün boyunca arttıra arttıra squat yapalımm. Ne dersiniz bana katılmak ister misiniz ?

0069170E-A171-4AFE-AD57-4C3D16650941.webp

Bu programı benimle beraber yapmak ister misiniz ? Kızlar ben bugün başlıyorumm

Yine diyete olan inancımı kaybettim gibi. Niye böyle oluyor anlamıyorum 😔😔😔😔

Kızçeler bugün 30 days shred + 30 days squat ta 2.günümü yapacağım 🙈🙈
Merhaba bu alet kalça sıkılaştırıyor mu kalça zayıflatıyor mu? Çok merak ettim. Ben de diyetteyim. Spora da gidiyorum. Plates de yapıyorum hoca eşliğinde. Benim amacım da kalçamı şekillendirmek.

Merhaba bu alet kalça sıkılaştırıyor mu kalça zayıflatıyor mu? Çok merak ettim. Ben de diyetteyim. Spora da gidiyorum. Plates de yapıyorum hoca eşliğinde. Benim amacım da kalçamı şekillendirmek.
Squat kalçaları ve popoya etkili. Benim de kalçalarım geniştir. Squata başladım popomuda kaldırıcak inşallah 😂😂

Canım bıraktın zannetim. Bende yazmadım buraya. Nerelerdesin
Bir süre bıraktım ve baslangic kilomun bile üstüne çıktım 😑 simdilik kilo bildirimi yapacagim. Bir türlü zayiflama psikolojisine giremedim. Çok fazla iştahım var. Ne yapacagimi bilmiyorum 80'e merdiven dayadim:KK43:

En son 74 idim bir hafta önce tartıldım. Diyet yapıyorum. Su içemedim kaç gündür. Bakalım kaç kilo çıkıcam. Bes gün sonra tartı günüm.

Back
X