Bu seferde koca sorunu

En nefret ettiğim tip.. Ana kuzusu erkek, anası için ona allahın bir emaneti olan eşine zulmeden karaktersiz.. Allah kurtarsın canım
ne yonden tutsak elimizde kaliyor.
En nefret ettiğim tip.. Ana kuzusu erkek, anası için ona allahın bir emaneti olan eşine zulmeden karaktersiz.. Allah kurtarsın canım
Yani annesi ile kötü olmadan önce içmiyor, sizi dövmüyor ve hiç hakaret etmiyor muydu?

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş sizinki. Kız evlat annesinin kaderini yaşar derler. Allah yardımcınız olsun.

oğlu dıye bahsettığın kocan mı ? seviye yerlerde. nıye demıcez kadın sığınma elerıne gıtme dıye. ne dememızı beklersın ? otur canım bu laflar sozler tabıkı olağan durumlar.

Şimdi geldi kaynana eşime telefon etti benim daireye giremiyor ev mustakil hem ďisarda bagirdi hem telefonda boşattiracagim o kara yilani bana cocouguma anneme onlarca hakaret etti evimden ciksin benm vs. bir dinleseniz gorseniz eşimde borcumuz btsin gdecez soz dedi inanmak istyorm ne diyeyim zaten sozunde durmazsa kesinlikle boşanacagim boşa sana kari alacam bu o...puyu yolla diyor

Yaşamak cok zor geri kafali ailem zaten sahip ckmadklari gibi cek dyorlar bi tanidgmz 3 kere kocaya kacti 3 undede geri getrdiler bir dedgi iki olmuyor namusumla bile ailrm kabul etmiyor bamussuz olsambkim blir ne yapacaklar

Ne kiymetli ogulcuklari var su milletin !! Bende iki tane var bazen ben bile tahammul edemiyorum allah eslerine yardim etsin diyorum...

Sen insan evladi degilmiymissin ?? Ayrica el kizini anasinin babasinin evinden alip surundurmek nedir ?? Insan vebal altinda hisseder kendini be

Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Kendince uste cikiyor onlarda oylr bir his yok icinde bulundugum durum bire bir surunmek gercekten amin teşekkur ederm

Allah onu bildiği gibi yapsın. Böyleleri sonradan o büyük dillerin kurbanı oluyor. Allah sana da göstersin o günleri

Rabbim akıl fikir versin o Kariye sorsan Müslümanım der .zaten islami göre yaşasak kimse böyle olmaz . Rabbim yardimcin olsun vardır herseyde bir hayir

Sana akıl vereyim. Senin kocan koca değil ama daha fenasi var. Senin anan ana değil. Kendini geçindirmek bu rezilligi çekmemek için tek kurtuluş meslek sahibi olmak da değil. Evde nikah şekeri yapılır çocuk bakılır. Boşanan da her türlü yaşanır merak etme. Annene kocamdan çok sinir oldum

Offf bunalıyorum bu konuları okurken. Aynı yaştayız, bildiğin çocuğum ben kendimi evli bebekli düşünemiyorum.

Bu yaşta büyük cesaret evlilik falan.
Hadi evlendin çocuk neden yaptın!

Offf bunalıyorum bu konuları okurken. Aynı yaştayız, bildiğin çocuğum ben kendimi evli bebekli düşünemiyorum.

Bu yaşta büyük cesaret evlilik falan.
Hadi evlendin çocuk neden yaptın!
Evet kucuk yaşta cok buyuk sorumlulugun altina girdim ama her zorlugun ustesinden geliyorm allahin izniyle cocugumu tek başima ankaraya goturuyorm bobreklerde kum var tedavi icin ve cocugumu kendm buyuttum çocuk akliyla cocuk yaptim ama pisman degilim evladm icin en buyuk servetim o benm

Evde igne oyasi yapip satiyorm ama bu beni gecndirmez sadece harclik cikiyor boşanirsam işe girerm ev tutarm cocugumuda kreşe veririm baska carem yok sadece bir muddet daha taniyorm son kez ya kiraya ckacak yada bizi birakacak ama boşanirsan cocugumu vermem deyip tehdt ediyor blmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…