- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Istenmedigim yere nasil gdeyim babamda kocamin aynisi 40 kre geldin diye başima kakar artk bunalima girdimNe diyelim. Ya otur dayak yemeye devam,ya da mesleği falan bekleme çık git,annen sokağa atacak değil ya çekilir mi bu be. Bez içinde dayakci ,küfürcü,içkili koca da çekilir mi?
Babamdan da cok agir hakaretler isitiyorum o da ickici eve bakmiyor annem gecindiyor evi eger cocugum olmasin kiyardim canimancok caresizim tukendm kendme baska sehirde hayat kursam diyorum bu seferde cok uçuk geliyorMadem adam böyle ne diye çocuk yaptınız? Kendi zor hayatınıza çocuğunuzu da ortak etmişsiniz,masum yavruya çok üzüldüm. Size gelince ben olsam her şeye rağmen baba evine dönerim. Annem çocuğa bakar ben çalışırım. El oğlunun kahrını çekeceğime babamın laflarını çekerim. Yok dönemem derseniz de tatsızlık çıkmasın diye eşinizin huyuna gideceksiniz malesef...
Babamdan da cok agir hakaretler isitiyorum o da ickici eve bakmiyor annem gecindiyor evi eger cocugum olmasin kiyardim canimancok caresizim tukendm kendme baska sehirde hayat kursam diyorum bu seferde cok uçuk geliyor
Defalarca kendme soyledm bnu ama ailemde surekli benle didişirdi belki huzir blurum dedm doluya tutuldmBu devirde herşey para. Valla kimse kv şöyle, koca böyle demesin. Dayak yersin ama boşamazsın da.
Okusaydın önce. Koca kaçmıyodu!
Annem benden 5 metre kaciyor başima gelir diye yok kimsem herkes laftaAnnen cocuga baksın sen ise gir
Çekilecek dertmi bu karın tokluguna
Tek başima olsam her turlu calişirim guclu bi kadinim ama evladm var iste kime emanet ederm beler oluyor goruyorsunuzNe var sığınma evine gitsen. Dayak ye otur nasıl hazmediyorsun. Bir ev kirala iş bul çalış desem onuda yapmazsın.
Kocasiz kadina kotu bakarlar diye boşamiyor eski kafa işte bende cok isterm ama annem cimridir iste calismadan yapamaz alişik sosyal hayata babam desen surekli hakaret kufur tam bi cikmazdayimEh madem baban eve bakmıyor üstüne para yiyor annen evden atsın sen,annen,bebek yaşayın ne güzel. Annen neden o içkici herifi sırtında taşıyor ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?