- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Malesef yok koca kaçiyordu bende kacmadan evleniyim dedim annem hayatta evde yapamaz zaten devlet işinde calisiyor hastanede personel benim icin işini birakmazMesleğin yok mu
Çocuğuna annen baksa çalışsan ?
Daha 20 yaşındasın yazık sana
Ohoooo geber diyor insanin hastaligi kınanir mi kocam diye demiyorum coooook s..fsizdirNe biçim baba o ya, çocuğunun annesine gelecek belalar için gün sayıyo
Benim evimi sen kariştrdin diyor anasini bile bile kari gibi laf sokuyor utanma arlanma yok cok anacidir gecen sene ev tutalim dedm anam olmadan eririm ben dedi alt kati yaptrdm dunya param gitti ahhh eşşek kafam ahhh.Kurttan kuzu doğmuyor işte. Hiç çekilecek adam değil . Eminim kendi ailenin yaptıkları bunun yaptıklarına nazaran daha katlanilirdir. Otursun kendi yesin anasının bokunu da manyak herif. Karısı hastanede yatarken bile annesinin intikamının pesinde
Son pişmanlıkMalesef yok koca kaçiyordu bende kacmadan evleniyim dedim annem hayatta evde yapamaz zaten devlet işinde calisiyor hastanede personel benim icin işini birakmaz
Ama hic birsey ocin gec degil ne olursa olsun okuyacagim ama dayanamiyorum artik kucuk bebegiminde piskolojosi bozuldu her gun kavga vs.Son pişmanlık
Ama hic birsey ocin gec degil ne olursa olsun okuyacagim ama dayanamiyorum artik kucuk bebegiminde piskolojosi bozuldu her gun kavga vs.
Kocasiz kadina kotu bakarlar diye boşamiyor eski kafa işte bende cok isterm ama annem cimridir iste calismadan yapamaz alişik sosyal hayata babam desen surekli hakaret kufur tam bi cikmazdayim
Ama hic birsey ocin gec degil ne olursa olsun okuyacagim ama dayanamiyorum artik kucuk bebegiminde piskolojosi bozuldu her gun kavga vs.
Yok canim bir daha ne cocugu allah korusun eşim boyle degildi anlaşirdik anadiyla ne zman kotu oldum bana dusman oldu bildigin koynumdaki duşman en ufak bir acigini bulayim da başina kakayim diye bekliyor kari kilikli dedikoducu anasiyla dedikoduya bayilir aynen en azindan şu cocugum buyuyene kadar allah sabir verse bana diyorm ama cok zorr cokPeki neden çocuk? Hadi yaptınız bir hata evlendiniz de neden çocuk?
Yazık değil mi ona?
Hiç bir şey için geç değil. Dişinizi sıka sıka okuldu işti yapabilirsiniz Olmadı çocuğunuz okula başlayıncaya kadar dişinizi sıkıp o okuldayken çalışabileceğiniz bir şeyler yapabilirsiniz. Azmederseniz bir şekilde kendinizi kurtarırsınız da o arada o çocuğun psikolojisine ne olur onu bilemeyeceğim.
Ne olur 2. çocuğu falan düşünmeyin. iyice korunun.
Evladim biraz buyuk olsaydi dsunmezdm bile daha 1.5 yasindaYazık ya ne desem bilemedim, düşene bir tekme de ben atmıycam ama biran önce bi işe gir derim. Ekonomik gücün olsun.
Geri kafalilardan nolursa olsun boşanamam diyorValla şekerim keşke annen babanı atıp kurtulsa. Çalışan da bir insanmış biraz aklını başına devşirse keşke.
Insallah tek umudum oÇalış çabala o evden kurtar kendini.
Yok canim bir daha ne cocugu allah korusun eşim boyle degildi anlaşirdik anadiyla ne zman kotu oldum bana dusman oldu bildigin koynumdaki duşman en ufak bir acigini bulayim da başina kakayim diye bekliyor kari kilikli dedikoducu anasiyla dedikoduya bayilir aynen en azindan şu cocugum buyuyene kadar allah sabir verse bana diyorm ama cok zorr cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?