• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şehir bana iyi gelmiyor

Arkadaşlar biz yaklaşık 10 sene önce başka bir şehirden şu anda yaşadığım şehre taşındık. Hayatım çok iyi değildi ama idare ediyordum. Ama bu şehire taşındığımdan beri her şey mahvoldu. Hep kötü insanlarla karşılaştım hep ama. Her girdiğim iş okul ortamdaki insanlar hep sıkıntılı oldu. Mesela örnek vereyim bir ortamda birileriyle tanışıyorum hepimiz aynı okuldayız ama en anlaşamadığım insan benim sınıfıma düşüyor bana zorluk yaşatıyor. Bunun gibi çok oldu.Benim de hatalarım oldu kendimden uzak tutmalıydım ama bir yandan da kader zorluyor. Bir de hep kendimi sebepsiz ya da sebepli bilmiyorum depresif hissediyorum 10 yıldır. Sanki o insanların enerjisi beni düşürüyor da bir yandan. Her geçen sene daha kötüye gidiyor hiç değişmiyor . Geçen bir video gördüm astrolog diyordu bazı şehirler ya da ülkeler bize çok iyi gelirmiş bazıları da kötü gelirmiş. Ama benim taşınma imkanım yok şuanda uzun bir zaman da olmayacak gibi. Ne yapmalıyım sizce dua mı ritüel mi ya da başka bir şey her türlü öneri olabilir.

Eğer sorun sizdeyse nereye giderseniz takacak birini yada birşeyi bulursunuz.

Bende sizinle aynı durumdayım akıl verin bana
Yazılanlardan sonra düşündüm ayrıntılı hayatımı aslında bu zorba insanlarla ya da ortamlarla hep karşılaştığımı fark ettim. Sadece eskiden çok daha sosyaldim kafaya tak(a) mıyordum ama şehir değiştirince sürekli bir dört duvar arasında kalınca aşırı düşünme alışkanlığı oldu bütün sebep bu. Kısacası düşüncelerimizin aşırı gelmesini sosyalleşerek ya da hobilerle vs kendini oyalayarak engellememiz gerek.

Yazılanlardan sonra düşündüm ayrıntılı hayatımı aslında bu zorba insanlarla ya da ortamlarla hep karşılaştığımı fark ettim. Sadece eskiden çok daha sosyaldim kafaya tak(a) mıyordum ama şehir değiştirince sürekli bir dört duvar arasında kalınca aşırı düşünme alışkanlığı oldu bütün sebep bu. Kısacası düşüncelerimizin aşırı gelmesini sosyalleşerek ya da hobilerle vs kendini oyalayarak engellememiz gerek.
Galiba benim iş hayatı dışında bir de ekstra bir hobi kurs benzeri bişiler bulmam gerek... Eğlenceli falan dans kursu veya gitar düşünüyorum...

Galiba evlenince bende çalışsam da fark etmiyor yolda 1 kere bile bir tane eleştiriye tahammülüm yok eş ailesinden baisi bile eleştirel biri tahammülüm kalmadı... Şehir değiştirince yalnız kalınca aşırı düşünme alışkanlığı oldu ve sürekli mız mız biri oldum. Mutsuz negatif ve gergin...

Galiba evlenince bende çalışsam da fark etmiyor yolda 1 kere bile bir tane eleştiriye tahammülüm yok eş ailesinden baisi bile eleştirel biri tahammülüm kalmadı... Şehir değiştirince yalnız kalınca aşırı düşünme alışkanlığı oldu ve sürekli mız mız biri oldum. Mutsuz negatif ve gergin...
Hem yalnız kalmaktan hem de negatife odaklanmaktan. Bir psikolog söylemişti her gün bir not defterine tarih yazarak o gün güzel giden 4 şey yazın demişti. İşe yarıyordu ama bıraktım sonra tekrar başlayacağım. Süreklilik lazım böyle egzersizlerde.

Şuraya bi susturma/uzaklaştırma ritüeli yazardım ama yasak 😅

O astroloğun söylediği doğru. Astrolojik doğum haritamıza göre hepimizin mutlu olacağı lokasyondan geçen enlem ve boylamlar var. O enlem ve boylamın kesiştiği yer ideal yaşam merkezimiz oluyor (muhtemelen çoğumuz da mutluluk merkezimizde değiliz)

Sizi mutsuz eden insanlardan mümkün olabildiğince uzak durmanız, tavsiye edebileceğim tek şey.
Spiritüel yöntemlere ilginiz varsa Youtube'dan yüksek frekans müzikleri dinleyebilirsiniz, hayatınıza yüksek frekanslı, iyi enerjili insanları çekmek için.
Ay varsa fayda gördüğünüz meditasyonlar atabilir misiniz

Ay varsa fayda gördüğünüz meditasyonlar atabilir misiniz
Youtube'da "yönlendirmeli meditasyon" şeklinde arama yaparsanız çok sayıda çıkıyor, özel temalı meditasyonlar da var (bolluk bereket blokajı açma meditasyonları, aşk ve sevgi meditasyonları, anksiyete meditasyonları, vs vs vs)
Amacınıza göre birini seçebilirsiniz...

Hem yalnız kalmaktan hem de negatife odaklanmaktan. Bir psikolog söylemişti her gün bir not defterine tarih yazarak o gün güzel giden 4 şey yazın demişti. İşe yarıyordu ama bıraktım sonra tekrar başlayacağım. Süreklilik lazım böyle egzersizlerde.
Haklısınız deneyeceğim. Galiba yalnızlıktan eşimle bir şey paylaşamıyoruz... Eşimin ailesi de aşırı negatif ve mız mız evlenmeden önce ben böyle değildim ama evlendikten sonra oldum....

Evinizde sık sık adacayi ve defne yaprağı yakın. Kullanmadığınız eşyalardan kurtulun. Esiklere arada sirke püskürtün ve enerjinizi düşüren kişilerden uzaklaşın. Meditasyon ve nefes egzersizleri yapın..

Bende aynı durumu Bursa konusunda yaşıyorum 15 yıldır ve yukarıdaki önerilerimi 5 yıldır uyguluyorum, resmen yeniden doğdum, anksiyete, reflü, panik atak, astım, kronik farajit, alerji hastalıklarımın hiçbiri kalmadı..
Ben de Bursa'da yaşıyorum. Bursa'yı sevmiyorum aslında daha önce 3 şehir değiştirdim. Hangi şehirde mutlu olduğumu hala çözemedim

anksiyete ve kronik sinüzitim var

Youtube'da "yönlendirmeli meditasyon" şeklinde arama yaparsanız çok sayıda çıkıyor, özel temalı meditasyonlar da var (bolluk bereket blokajı açma meditasyonları, aşk ve sevgi meditasyonları, anksiyete meditasyonları, vs vs vs)
Amacınıza göre birini seçebilirsiniz...
gerçekten işe yarıyor mu ki ? uzanarak mı dinlememiz gerekir?

Ben de Ankara'da cok zorlandim. Her sey berbatti. Evime hirsiz girdi, hep kotu dedikoducu insanlarla karsilastim. Koskoca uc yil hep yalniz ve mutsuzdum. Sonra kucuk bir sehre tasindim. Sanki sehrin sahibi benmisim gibi oldu. Buraya acayip baglandim. Hep cok iyi insanlarla karsilastim. Butun hayirli kapilar acildi birer birer. Belki buyuk sehirlerin yapisiyla alakali bilemiyorum. Ben kucuk sehir insaniymisim. Batidaki kucuk sehirlerdeki insanlar genelde cok iyi oluyor. Ben Marmara'dayim. Iklimi guzel insani guzel yerlisi cok iyi. Trafigi cok az. Cok rahatlik yani her acidan.

Ben de Ankara'da cok zorlandim. Her sey berbatti. Evime hirsiz girdi, hep kotu dedikoducu insanlarla karsilastim. Koskoca uc yil hep yalniz ve mutsuzdum. Sonra kucuk bir sehre tasindim. Sanki sehrin sahibi benmisim gibi oldu. Buraya acayip baglandim. Hep cok iyi insanlarla karsilastim. Butun hayirli kapilar acildi birer birer. Belki buyuk sehirlerin yapisiyla alakali bilemiyorum. Ben kucuk sehir insaniymisim. Batidaki kucuk sehirlerdeki insanlar genelde cok iyi oluyor. Ben Marmara'dayim. Iklimi guzel insani guzel yerlisi cok iyi. Trafigi cok az. Cok rahatlik yani her acidan.
Olabilir büyük şehirler duvarlar üstüme geliyor sanki...

Ben değil şehrin yaşadığın evin dahi insanın enerjisine yansıdığına inanıyorum. Boşuna Tebdilli mekanda ferahlık vardır demişler.
Bende 3 senedir Antalya’da yaşıyorum. Hiç hazetmiyorum burdan. Hele Ruslar ve Ukraynalılar doluştuğundan beri başka ülkede yaşıyor gibiyim.
İstanbul’u severdim ama orası da bıraktığımız gibi değil. Bahçeşehir’de otururken oraya ait olma hissi çoktu. Belki başka bir yerde yeniden canlanır 🤔

Back
X