Bu şehirde yaşamaya alışamadım..

Böyle söyleyen insanları anlamıyorum ben hiç aslında gerçekten.Babamın mesleği yüzünden bir şehirde ve ilçede en fazla 3 yıl yaşadık.Sürekli taşındık.Annemde istanbulda doğmuş büyümüştü ve bütün ailesi ordaydı.Ama ölene kadar aileyle yaşayamayız değil mi? Yetişkin bireyleriz kendi hayatımız var artık kendi ailemiz var her zaman sevdiklerimizle yanyana olammayabilirizz? Gerçekten bi insan nasıl bunu depresyon haline getirirki.Bilemiyorum.

Neyseki eşin var.Bir de bunu eşsiz yaşayanlar var.Beterin beteri var..İşi değiştirme dırumun yokmu..Başka bir kadroya.Ne sorunun var ?Meslek ne?

onlar geliyolar biz gidiyoruz ama dönünce ya da onlar gidince daha kötü oluyorum sanki tam alışıcakmışım da sıfırlanmışım gibi..
kreşe başlayan kızımı anımsattınız bana. Tam alışacak beni istiyor ben gidersem başa sarıyor gitmezsem alışıyor hesabı. Sizi sıkan nevşehir değil siz sonrası içinde hep yerlerde olacağız yazmışsınız. Bunu zaten biliyordunuz.Kimse ailesi ile dipdibe yaşama garantisi yok biz aynı şehirdeyiz ama senenin yarısı yazlıktalar mesela. Bunun üzerine birde çocuk yaparsanız hem daha çok bunalırsınız hem yardıma ihtiyaç duyarsınız erkenden uyuyorum diyorsunuz depresyonda olmayasınız? Şuan doğunun ücra köşesinde bir polis lojmanında evime roket atacaklar mı korkusu yaşayan kuzenim var.Çokta duyarlı olamayacağım bu yuzden belki. Açıkçası durumunuz sizden kaynaklı alışmak isterseniz alışırsınız pek çok yere yakınsınız ve orada da gezeceğiniz farklı güzellikler var. Ya tadını çıkaracaksınız ya zehir edeceksiniz sizin elinizde.

Ben de çoğu zaman işte mutsuz evde daha mutluyum.Buna rağmen sevdiğimin yanına yurt dışına gitmedim işimden ayrılıp.Pişmanım ama oldu birkere..Gerçi daha ilgili olsa gidecektim..

Bende harika bi anadolu şehrinden istabula geldim bende buraya alışamadım. Ama ne demiş büyükler doğduğun yer değil doyduğun yer. Ben çareyi çocukta buldum sabahtan akşama kadar onunla uğraşıyorum iii geliyo annemi özlemeye bile fırsat bulamıyorum bazen. Ailem kayseride ve ben şuan nevşehire gitmek için neler vermezdim

Konu sahibi Nevşehir'i mi beğenmediniz ilahi ünyanın dört bir tarafından orayı görmek için kaç bin kilometre kateden insanlar var ayrıca oraları bilirim çok güzel yerler nesine alışamadınız ? Biraz şımarıklık bu yaptığınız farkında mısınız ? Millet Şırnak İdil'e gidiyor su yok elektrik yok lojman haricinde bir yer yok alışveriş merkezi yok eşi için iş için vs dert sandımdı bayağı... Yahu tayininiz çıkar yine dönersiniz

Mecburiyet çok kötü birsey aynısını bende yaşıyorum 6senedir eşim memur ve kadrolu işi bırakmak için bir kaç senesi var ama ben bu kahrolasi gurbette yapamıyorum insanlara alisamiyorum sosyal fobi oldum resmen ailemi arıyorum orda yaşamak istiyorum ama olmuyor allah yardimcin olsun

Bir ilcedeyim 9000 nüfusu var ve ilçede in cin top oynuyor gezecek hiç bir yer yok şehir merkezinde olmak bile isterdim ama nasip kader kısmet hayırlısı

Bende şu an tam tersi durumdayım.. Küçük bir anadolu şehrinden büyük bir şehire çıktı tayinimiz.. Ama gel gör ki alışamıyorum buraya.. Ki 26 yaşıma kadar ankarada yaşamış bir insanım büyük şehir yaşamını iyi bilirim ama her gün kafamı taşlara vurasım geliyor neden tayin istedim neden geldim buraya diye.. Nevşehiri de çok severim keşke bende şu an burası yerine orda yaşıyor olsaydım.neyse bundada vardır bir hayır diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi sonuçta herşeyin bir sebebi var.. İki yıl tekrar tayin isteyeniyoruz iki yıl süre verdim kendime..eğer hala alışamamış olursam direk küçük bir şehire kaçıcam tekrardan.. Meğer hayat oralarda çok rahatmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…