Türkiye nin her ili izmir gibi olsaydı keşke.
Kurban olsunlar o izmire :)
ordaki hiç kimseyi dost bilmene gerek yok. konuşmak, selam vermek zorunda bile değilsin.. sorsan çok güzel orda yaşamak isteriz derler. pislikler. bunu da sen söyle onlara.Ve biliyormusunuz burada dedikleri şeyler iki katı yaşanıyor . Kızların daha ortaokulda sevgilisi var .18 e bastılar mı hemen kocaya kaçarlar. İki eşli aileler var . Evli kadınlar evli başka adamlara kaçar. Alkolik iş ortamına gelirler ve şişeler buluruz .
Artık bu durum beni çok üzüyor . Herkesin yaşadığı kendine beni ilgilendirmez .Kimseyi etiketlemem.
Ama İzmir karşı bir özenti çekememezlik bir duruma var sanırım . Kendi medeniyetlerini bu şeklide gösteriyorlar. Onlar da kendi dünyalarında daracık dünyalarında kalsınlar ne diyim .
Tam söylemek isteyip de bi türlü toparlayamadığım cümleleri yazmışsınKendileri gizli kapakli her halti yerler eleştirmekten de geri durmazlar.
Televizyonlarda goruyoruz valla, genelleme sevmem ama pedofili de ensest iliski de o cok muhafazakar dedigimiz yerlerde cikiyo.
Bastirilmis duygulari ya da kuyruk acilari taarruza geçmiş takma kafana:)
Her yer izmir gibi olsa keske. Biz en azindan ramazan ayinda sokakta yemek yiyen birini gorunce dovmuyoruz de sen de:)
Hangi ilmis ya orası. Onca pis beyin hangi ilde olabilir ki?Çok üzdüler beni çok hatta başım dönüyordu buradaki aile sağlık ocağı hamilelik testi yaptıllar ben bilmiyordum sonra raporda öğrendim . Ben saf saf arkadaşlarla paylaşınca İzmirlisin ya o yüzden yapmışlardır dedi .Bu ne ya gönlüm o kadar kırgın ki .. Tayin isteyeceğim günü sayıyorum
Kendileri gizli kapakli her halti yerler eleştirmekten de geri durmazlar.
Televizyonlarda goruyoruz valla, genelleme sevmem ama pedofili de ensest iliski de o cok muhafazakar dedigimiz yerlerde cikiyo.
Bastirilmis duygulari ya da kuyruk acilari taarruza geçmiş takma kafana:)
Her yer izmir gibi olsa keske. Biz en azindan ramazan ayinda sokakta yemek yiyen birini gorunce dovmuyoruz de sen de:)
Karadeniz in küçük ilçelerinden biriHangi ilmis ya orası. Onca pis beyin hangi ilde olabilir ki?
Ben biraz anladım neresi olduğunu galiba ama bu insanların düşünceleri pis diye de o ilin tamamını genellememek lazım. Zaten iş burada bitiyor. Her yerin iyisi kötüsü var.Hangi ilmis ya orası. Onca pis beyin hangi ilde olabilir ki?
He bu durumu da eleştirirler izmir de ramazan olduğu belli olmazmış
Diğer konularda ayıp etmişler ama gebelik testi doğru. Kimseye seviştin mi diye sorulmaz ama hamilelik çok önemli bir durumdur, ihtimalller içinden silinmesi için gebelik testi şarttır.Çok üzdüler beni çok hatta başım dönüyordu buradaki aile sağlık ocağı hamilelik testi yaptıllar ben bilmiyordum sonra raporda öğrendim . Ben saf saf arkadaşlarla paylaşınca İzmirlisin ya o yüzden yapmışlardır dedi .Bu ne ya gönlüm o kadar kırgın ki .. Tayin isteyeceğim günü sayıyorum
Ben biraz anladım neresi olduğunu galiba ama bu insanların düşünceleri pis diye de o ilin tamamını genellememek lazım. Zaten iş bura bitiyor. Her yerin iyisi kötüsü var.
ben de k.denizliyim de bilemedim şimdiKaradeniz in küçük ilçelerinden biriçok üzgünüm ben hep mütevazı davrandım .
Oha .cok karaktersizlermiş.Bende doğma büyüne izmirliyim kac yıldır istanbuldayım hiç böyle şeyler duymadım.Duyduğum şey aa kızları güzel olurdan öteye gitmezÇok üzdüler beni çok hatta başım dönüyordu buradaki aile sağlık ocağı hamilelik testi yaptıllar ben bilmiyordum sonra raporda öğrendim . Ben saf saf arkadaşlarla paylaşınca İzmirlisin ya o yüzden yapmışlardır dedi .Bu ne ya gönlüm o kadar kırgın ki .. Tayin isteyeceğim günü sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?