Konu sahibi yazmış daBen orayı kaçırmışım.
Daha başlığı okur okumaz anlamıştım o şehrin izmir olduğunu. İzmirli değilim uzaktan yakından da alakam yok ama ben bile fark ettim bazı kesimlerdeki izmir nefretini önyargısını. Insanlar değişik ya garip bir toplumuz
Onların yaptıkları etiketleme ise sizlerin yaptığı nedir. Sizde o kesim hakkında bütün nefretinizi kustunuz.Ne yobazlıkları kaldı,ne namussuzlukları,ne cahillikleri .
Zaten size saygı duydum .Fakat öyle yorumlar var ki siz nasıl üzüldüyseniz,bende o kesimlerde doğmuş biri olarak o derece üzüldüm.Ben farkındasanız şehir yer belirtmedim. Sadece kendilerine bakmadan kendi ahlaki düzeylerine bakmadan başkalarını eleştirmeleri ..... Hani kendileri dört dörtlük mü onu kıyaslamak için dedim .
Öyle tabi tacizin, tecavüzün ensestin her türlü pisliğin en yüksek olduğu şehir İzmir?!?
İnsanlarımıza gerçekten beyin bedava. Yıl olur 2015, diğer insanlar uzaya kloni kurarken bizimkilerin kafa yüzyıllardır kadın bacak arasına saplı bir türlü çıkaramadılar.
İzmir:
İnsanlar modern, çağa ayak uydurmuş
Adam önde gidiyor arkasında çarşaflı 3 ,4 kadın karısı mı kızı mı belli değil şeklindeki iğrenç görüntü yok.
İnsanlar çok kibar ve saygılı. Sokakta laf atan maganda, kadınları süzen sapık pek yok.
İnsanlara İzmirle ilgili dert olan şey kadınların 10 kg örtü altına girmemesi. İkinci dert olan şey canlarını çektikleri gibi giyinmeleri, şort, yazlık şeyleri rahatça giymeleri.
İzmirin taşlanmasının en baştaki sebebi Atatürkçü olmasıysa, 2. sebebi kadınların 10 kg örtü altında kaybolmaması, üstüne şort giymeleri!!!! Yobazların dertleri bunlar. Yobazların en büyük derdi kadın bacakarası söylemiştim.
İzmir de malum yeaas yazanların dertleri bu. Liberallik, demokratlık kötü. 12 yaşındaki çocuğa bıyık buran, akrabasını taciz eden adamlar, onların arkasında duran örtüler ardında saklanan zavallı kadınlar iyi.
Zorunlu hizmetimi karadeniz ile iç anadolu arasında bir yerde yapıyorum. İzmir den geldim. Gayet düzgün bir insanım .Sıradaşı havalı bir halimde yok .Olması gerektiği gibi geldim buraya zaten .
Hep izmir hedef noktası ..Yok İzmir de olaylar başlıyor . Yok alkolik İzmir . Yok boşanma oranı yüksek İzmir . Yok davetkar İzmir . Daha daha çirkin şeyler .Konu açıldıkça bahsedeceğim.
Yani en acısı da görev yaptığım yerde yüzüme vurulması. Ben onları gürbette arkadaş dost biliyorum ama sırf İzmir den geldim diye böyle yapılıyor. Kibar bir insanım. Ne alkolim var . Ne kastettikleri görüntü.
Başta burada en yüksek amirimiz seminerde herkesin içinde İzmir de boşanma oranı yüksek dedi
Ve biliyormusunuz burada dedikleri şeyler iki katı yaşanıyor . Kızların daha ortaokulda sevgilisi var .18 e bastılar mı hemen kocaya kaçarlar. İki eşli aileler var . Evli kadınlar evli başka adamlara kaçar. Alkolik iş ortamına gelirler ve şişeler buluruz .
Artık bu durum beni çok üzüyor . Herkesin yaşadığı kendine beni ilgilendirmez .Kimseyi etiketlemem.
Ama İzmir karşı bir özenti çekememezlik bir duruma var sanırım . Kendi medeniyetlerini bu şeklide gösteriyorlar. Onlar da kendi dünyalarında daracık dünyalarında kalsınlar ne diyim .
Çok üzdüler beni çok hatta başım dönüyordu buradaki aile sağlık ocağı hamilelik testi yaptıllar ben bilmiyordum sonra raporda öğrendim . Ben saf saf arkadaşlarla paylaşınca İzmirlisin ya o yüzden yapmışlardır dedi .Bu ne ya gönlüm o kadar kırgın ki .. Tayin isteyeceğim günü sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?