eskiden kalmış profil eski değiştirmemişimprofilinde çalışmadığın ve istanbulda yaşadığın yazıyor
Zorunlu hizmetimi karadeniz ile iç anadolu arasında bir yerde yapıyorum. İzmir den geldim. Gayet düzgün bir insanım .Sıradaşı havalı bir halimde yok .Olması gerektiği gibi geldim buraya zaten .
Hep izmir hedef noktası ..Yok İzmir de olaylar başlıyor . Yok alkolik İzmir . Yok boşanma oranı yüksek İzmir . Yok davetkar İzmir . Daha daha çirkin şeyler .Konu açıldıkça bahsedeceğim.
Yani en acısı da görev yaptığım yerde yüzüme vurulması. Ben onları gürbette arkadaş dost biliyorum ama sırf İzmir den geldim diye böyle yapılıyor. Kibar bir insanım. Ne alkolim var . Ne kastettikleri görüntü.
Başta burada en yüksek amirimiz seminerde herkesin içinde İzmir de boşanma oranı yüksek dedi
Ve biliyormusunuz burada dedikleri şeyler iki katı yaşanıyor . Kızların daha ortaokulda sevgilisi var .18 e bastılar mı hemen kocaya kaçarlar. İki eşli aileler var . Evli kadınlar evli başka adamlara kaçar. Alkolik iş ortamına gelirler ve şişeler buluruz .
Artık bu durum beni çok üzüyor . Herkesin yaşadığı kendine beni ilgilendirmez .Kimseyi etiketlemem.
Ama İzmir karşı bir özenti çekememezlik bir duruma var sanırım . Kendi medeniyetlerini bu şeklide gösteriyorlar. Onlar da kendi dünyalarında daracık dünyalarında kalsınlar ne diyim .
bir ilde yaşayanların iyisi de vardır kötüsü de. bizim memleketin insanının en sevdiği şey yaftalamak.
ki siz de "burada dedikleri şeyler iki katı yaşanıyor . Kızların daha ortaokulda sevgilisi var .18 e bastılar mı hemen kocaya kaçarlar. İki eşli aileler var . Evli kadınlar evli başka adamlara kaçar. Alkolik iş ortamına gelirler ve şişeler buluruz ." diyerek aynı hataya düşmüşsünüz.
kültürel yapımız böyle herhalde.
Kesinlikle katılıyorum.
İnsanların karışmasını hoş karşılamayıp,her şeyin 2 kat yaşandığını(!) fark edecek kadar olaylara dahil olunmuşsa pek farkı yok durumun.
Doktorun uygulamasinda bir yanlislik yok. Bu durumlarda sozle onaya guvenilir mi? Saglik bu. Farkinda olmadan bile hamile kalinabiliyor. Belki size bir islem uygulayacak, ama gebelige zarar verecek bir islem. Ve sansa bakin ki sizde hamilesiniz. Ne olacak? Sonra muhtemelen gidip doktoru sikayet edersiniz. Doktor isini sansa birakamaz. Bu onun gorevi. Kesinlikle Izmirle alakasi yok bunun. Sadece bahsettiginiz arkadaslarinin Izmirlisin ya o yuzden demesi sacmalik. Çüş yani ne kadar igrenc konusmuslar. Ben olsam agzina cakardim bir tane o arkadasin.Ben hamile testini yapabilecek ya da hamile olduğumu hissedebliecek yaşa ve eğitime sahibim bunun testlerini sonuçlarını hep ben verdim . Doktorun bunu sorması gerekiyor. Evli değilim . Tamam hamile olmak için evli olmaya gerekmiyor. Karşısında liseli kız yok . Koskoca bir yetişkin var. Bir ilişkin var mı diye sorabilir. Zaten böyle bir şeyden süphem olsaydı doktora gitmezdim . Yorgunluk ve stressten başım dönüyordu. İleri önemli bir şey var mı diye merak etmiştim. Doktorun gizli kapaklı iş yapmaması gerekiyor . Ayrıca paylaştığım kişilerin de böyle demesi çok ayıp . insanlar tek bir şehirde hamile kalmıyor.
B.k derken balık kastettin di miTürkiyenin incisidir izmir, b.k yesin onlar
Çok üzdüler beni çok hatta başım dönüyordu buradaki aile sağlık ocağı hamilelik testi yaptıllar ben bilmiyordum sonra raporda öğrendim . Ben saf saf arkadaşlarla paylaşınca İzmirlisin ya o yüzden yapmışlardır dedi .Bu ne ya gönlüm o kadar kırgın ki .. Tayin isteyeceğim günü sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?