Valla ben k.denizli olduğum halde anlamadım. tamam bizim buralar biraz tutucu falan da bu kadarı artık delilik.Ben biraz anladım neresi olduğunu galiba ama bu insanların düşünceleri pis diye de o ilin tamamını genellememek lazım. Zaten iş bura bitiyor. Her yerin iyisi kötüsü var.
İnşallah gidersin ya istediğin yere.Evet herkes için demiyorum zaten ilçeyi rencide etmemek için belirtmedim . Çok iyi medeni geniş görüşlü insanlar da var. Ama bu gurbette bunları duymak çok üzüyor. Kabuğuma çekildim . Yani ege bölgesine tayin isteyeceğim günü bekliyorum .
Diğer konularda ayıp etmişler ama gebelik testi doğru. Kimseye seviştin mi diye sorulmaz ama hamilelik çok önemli bir durumdur, ihtimalller içinden silinmesi için gebelik testi şarttır.
Siz haklısınız ama doktor sizi tanımıyor. Olgun kişiliğinizi bilemez. Bence doğurgan yaşta kadına seviştin mi demek yerine bakılabilir. Çünkü bir çok kadın sizin gibi davranmaz. Hatta gebe kalır anlamaz.Ben hamile testini yapabilecek ya da hamile olduğumu hissedebliecek yaşa ve eğitime sahibim bunun testlerini sonuçlarını hep ben verdim . Doktorun bunu sorması gerekiyor. Evli değilim . Tamam hamile olmak için evli olmaya gerekmiyor. Karşısında liseli kız yok . Koskoca bir yetişkin var. Bir ilişkin var mı diye sorabilir. Zaten böyle bir şeyden süphem olsaydı doktora gitmezdim . Yorgunluk ve stressten başım dönüyordu. İleri önemli bir şey var mı diye merak etmiştim. Doktorun gizli kapaklı iş yapmaması gerekiyor . Ayrıca paylaştığım kişilerin de böyle demesi çok ayıp . insanlar tek bir şehirde hamile kalmıyor.
Valla ben k.denizli olduğum halde anlamadım. tamam bizim buralar biraz tutucu falan da bu kadarı artık delilik.
Siz haklısınız ama doktor sizi tanımıyor. Olgun kişiliğinizi bilemez. Bence doğurgan yaşta kadına seviştin mi demek yerine bakılabilir. Çünkü bir çok kadın sizin gibi davranmaz. Hatta gebe kalır anlamaz.
Yok kızdığımı kırıldığımı belli etmem içten içe içleniyorum . Ama mevzu cimrilik , şişmanlık değil ki ahlak düzeyi namus konusu tartışılıyorsiz de fazla hassassınız, böyle konuşmalar her şehirde yapılır.Bulunduğum yerde Karslı vatandaş çok ve en alakasız sohbette bile isimleri geçer.Çok da takılacak bir şey gibi gelmedi bana.Bir de insanlar sizin kızdığınızı anladılarsa onun için de yapıyor olabilirler.
Yok kızdığımı kırıldığımı belli etmem içten içe içleniyorum . Ama mevzu cimrilik , şişmanlık değil ki ahlak düzeyi namus konusu tartışılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?