Bu şehire karşı bu ne kompleks etiketleme

Ben biraz anladım neresi olduğunu galiba ama bu insanların düşünceleri pis diye de o ilin tamamını genellememek lazım. Zaten iş bura bitiyor. Her yerin iyisi kötüsü var.
Valla ben k.denizli olduğum halde anlamadım. tamam bizim buralar biraz tutucu falan da bu kadarı artık delilik.

İnşallah gidersin ya istediğin yere.
Allah şöyle zihniyetleri azaltarak yok etsin inşallah ne diyeyim.

Diğer konularda ayıp etmişler ama gebelik testi doğru. Kimseye seviştin mi diye sorulmaz ama hamilelik çok önemli bir durumdur, ihtimalller içinden silinmesi için gebelik testi şarttır.

Ben hamile testini yapabilecek ya da hamile olduğumu hissedebliecek yaşa ve eğitime sahibim bunun testlerini sonuçlarını hep ben verdim . Doktorun bunu sorması gerekiyor. Evli değilim . Tamam hamile olmak için evli olmaya gerekmiyor. Karşısında liseli kız yok . Koskoca bir yetişkin var. Bir ilişkin var mı diye sorabilir. Zaten böyle bir şeyden süphem olsaydı doktora gitmezdim . Yorgunluk ve stressten başım dönüyordu. İleri önemli bir şey var mı diye merak etmiştim. Doktorun gizli kapaklı iş yapmaması gerekiyor . Ayrıca paylaştığım kişilerin de böyle demesi çok ayıp . insanlar tek bir şehirde hamile kalmıyor.

Siz haklısınız ama doktor sizi tanımıyor. Olgun kişiliğinizi bilemez. Bence doğurgan yaşta kadına seviştin mi demek yerine bakılabilir. Çünkü bir çok kadın sizin gibi davranmaz. Hatta gebe kalır anlamaz.

yok canım
Valla ben k.denizli olduğum halde anlamadım. tamam bizim buralar biraz tutucu falan da bu kadarı artık delilik.

Yok canım işte herkes bir değil ki .. Dediğim gibi iki üç tane çıkıyor böyle ... ic anadolu daha yakın zaten ... çok çok üzülüyorum gurbetteyim çünkü ..

karşısındakinin mesleğini bilen bir doktor ondan o konuya daha hakimim.. yaptığı dar zihniyetlik ...konu bu da değil aslında arkadaşın dediği etiketleme işte ...neyse doktoru çok cahil gördüm .

yerinde olsam hiç kimseyle muhattap olmazdım.derdine dert eklemekten başka bişey değil bu

Cahillikten başka bir şey yok. .
Her yerin iyisi kötüsü olur . .
Boşver elalemi canım. .

Namuslu geçinip ortalığa dökülmeyen, her şeyi gizli kapaklı çeviren insanlar onlar da. İzmir'de bacak kadar kızların derdi koca değil hiç değilse, koca evinde otursun diye babaları eve almıyor o yüzden boşanamıyorlar dersiniz bir dahakine.

siz de fazla hassassınız, böyle konuşmalar her şehirde yapılır.Bulunduğum yerde Karslı vatandaş çok ve en alakasız sohbette bile isimleri geçer.Çok da takılacak bir şey gibi gelmedi bana.Bir de insanlar sizin kızdığınızı anladılarsa onun için de yapıyor olabilirler.

Yok kızdığımı kırıldığımı belli etmem içten içe içleniyorum . Ama mevzu cimrilik , şişmanlık değil ki ahlak düzeyi namus konusu tartışılıyor

Yok kızdığımı kırıldığımı belli etmem içten içe içleniyorum . Ama mevzu cimrilik , şişmanlık değil ki ahlak düzeyi namus konusu tartışılıyor

tamam da sizin namusunuz değil, boşanma İzmir'de çok demişler, tabi İzmir kadını öyle çok çekemez de geç, ya da aynen cevap ver, kulağına gelen şeyleri bir de ben İzmirliyim diye söylüyorsunuz ama burada böyle olmuş de.Genellemeleri üzerinize alınmayın.

O etiketleme konusunda adana'da öyle ama adana insanı duyarlı,sıcakkanlı yardım sever ve katı kurallı değil ,
bence herkes önce kendine baksın
şimdi moda farklı olanı ve düşüneni dışlamak bu çok tehlikeli bir durum vatanhaini olmadığı süre farklılıktan yanayım her zaman

ne kadar ayıp ya
dertleri etiketlemek işte
sen izmirlisin diye, sana söylüyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…