Bu şehire karşı bu ne kompleks etiketleme

Doktorun hastayı aydınlatma yükümlülüğü vardır. Hastanın tedavi hakkında bilgilendirildikten sonra tedaviyi kabul veya red hakkı vardır. Çünkü tıbbi müdahale aslında vücut dokunulmazlığının ihlalidir ve verilen rıza ile hukuka uygun hale gelir. Hukukçuyum bu arada:)
Gebelik şüpheniz var mı diye sorulabilir. Ben de bekarım, baş dönmesi vs. şikayeti nedeniyle bilgilendirerek gebelik testi isteseler vermezdim şahsen. Ki bu halde olmaz ama diyelim bir teşhis için illa gebelik testi gerekse, hasta da buna rıza vermese, doktor gebelik testi yapamaz. Hasta tedaviyi kabul etmedi diye tutanak tutar, bu kadar basit. Konu sahibinin dediği gibiyse yapılan gizli uygulama şahsen aynı zamanda onur kırıcı olmuş.
Konu sahibi siz de çevrenizdeki fikirlerden rahatsız iseniz, duygu düşüncenizi belli etmemek yerine, o konudaki tavrınızı uygun bir şekilde ifade etmelisiniz, tepkinizi vermelisiniz bence.

bende a iç anadoludayım. Benim yanımda İzmire laf edenlere siz kurban olun İzmire
İzmirin insanı kadar adam olsanız, mert olsanız, dürüst olsanız yeter diyorum. Keşke Tüm Türkiye
İzmirin insanından ibaret olsaydı diyorum. gavur izmir de demiyorlar mı? benim çalıştığım kurumdada adam bir alsancak barlar sokağına girmiş izmiri ordan ibaret sanıyor.

kimse kızmasın da izmir de malum ama yani gwnellemek hata kabul ediyorum onu

Malum olan tarafı ne ? Örnek?

Öyle tabi tacizin, tecavüzün ensestin her türlü pisliğin en yüksek olduğu şehir İzmir?!?

İnsanlarımıza gerçekten beyin bedava. Yıl olur 2015, diğer insanlar uzaya kloni kurarken bizimkilerin kafa yüzyıllardır kadın bacak arasına saplı bir türlü çıkaramadılar.

İzmir:
İnsanlar modern, çağa ayak uydurmuş
Adam önde gidiyor arkasında çarşaflı 3 ,4 kadın karısı mı kızı mı belli değil şeklindeki iğrenç görüntü yok.
İnsanlar çok kibar ve saygılı. Sokakta laf atan maganda, kadınları süzen sapık pek yok.

İnsanlara İzmirle ilgili dert olan şey kadınların 10 kg örtü altına girmemesi. İkinci dert olan şey canlarını çektikleri gibi giyinmeleri, şort, yazlık şeyleri rahatça giymeleri.

İzmirin taşlanmasının en baştaki sebebi Atatürkçü olmasıysa, 2. sebebi kadınların 10 kg örtü altında kaybolmaması, üstüne şort giymeleri!!!! Yobazların dertleri bunlar. Yobazların en büyük derdi kadın bacakarası söylemiştim.

İzmir de malum yeaas yazanların dertleri bu. Liberallik, demokratlık kötü. 12 yaşındaki çocuğa bıyık buran, akrabasını taciz eden adamlar, onların arkasında duran örtüler ardında saklanan zavallı kadınlar iyi.

Yanlış saldırdın deistim ben atatürkçü düşünce derneğine de üyeyim

Aynen öyle. Modern ve aydınlık görüşe sahip olmalı malum neden. İlk yorum da yazdım İzmir'i kimlerin neden öyle gördüğü malum. Birileri hatta bir sıfatta koymuştu biliyoruz İzmir'e.
Eski erkek arkadaşım orada görev yaptı 5 yıl Jandarma olarak. İzmir'in yerlisi naif, kibar, çok iyi insanlar derdi hep.

erkeği de kadını da aynı maalesef yaşanmılıklar diyeyim kısaca

Gerçekten çok açıklayıcı oldu.

Lisede öğretmenim şöyle demişti ;

Bir cümlenin içinde -ama- kelimesi geçiyorsa diğer söylenmiş bütün kelimeler değersizdir. Ne kadar doğru olduğunu hep gördüm hayatım boyunca.

Pes inanmıyorum bi de sana hamilelik testi mi yapmışlar habersiz onlara dava acardim yeminle onlar kim oluyormus.
Ben de çok geniş bir insan değilim ama yapana da laf etmeye hakkım yok herkesin yaşantısı kendine.
Bence sen onlara cevap vermedigin için iyice abartmislar burda söylediğin şeyleri onların yüzüne de şöyle çatır çatır susarlar.

Ben orayı kaçırmışım.

Daha başlığı okur okumaz anlamıştım o şehrin izmir olduğunu. İzmirli değilim uzaktan yakından da alakam yok ama ben bile fark ettim bazı kesimlerdeki izmir nefretini önyargısını. Insanlar değişik ya garip bir toplumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…