Bu şehire karşı bu ne kompleks etiketleme

İzmirde okudum. Şehri de insanını da sevmiştim rahat sinirleri alınmış relax ve yaşamayı seven insanlar. Küçük şehrin şark kurnazı gibi değiller öğrencinin halinden anlayan insanlardı. Komşularımız da çok sahip çıkmışlardı. O kadar gürültü yapmamıza gelenimize gidenimize rağmen hiç rahatsız olmuyorlardı :))
İzmirli değilim. Ama izmirde okudum deyince bana bile benzer imalarda bulunuyorlar, İzmir'de mi okudun hımmm gezmiş tozmuşsundur sen gibisinden...

off boşver sen.Ben de Ege li özellikle İzmirli olsaydım keşke.küçüklüğümden beri hayalim.zeytin ve incir ağaçlarından oluşan küçük bir bahçem olsa ve deniz.Teyzem İzmir de yaşıyor ama onunda gözü memleketinde.

ayyy bence izmir cok guzel bı yer
kuzenım işi geregı orda gorev yapıyordu begenmıstım ben ınsanınıda izmirin kendısınıde
kedı ulasamadıgı ciğere mundar der hesabı kesın bıseylerı vardır camur atıyodur
ona bakarsan her sehırde ne haltlar yenılıyor ohoo

Dün malum sözlükte "Türk-Kürt evliliklerinden doğan çocuklar" diye bir başlık gördüm. Yorumların bazılarını okuyunca oldum.
Bu ülkede artık çocuklar bile sınıflandırılmaya başlamış. Artık gerisini siz düşünün.
Olmadı çocuklarımızla botlara doluşup denize açılırız,kaçak göçmen oluruz. Botlarımız patlatılır geberip gideriz anasını satim..

Ben İzmirli değilim, ama ben de memleketimi söyleyince aynı şeyi söylerler.

İzmir İstanbul' dan sonra yaşayabileceğim tek şehir.

Yok camiilerde ezan okunmuyor, yok şu, yok bu hepsi yobaz, kendini geliştirememiş, ataerkil insanların

düşünceleri bunlar, kimisi de kendisi kısıtlandığı için karalıyor.

Çünkü bir keresinde bir kadın yüzüme karşı sizin oranın insanı alkolik, kızları çok rahat, açık giyinirler demişti.

Çok yanlış, olmaması gereken bir şeymiş gibi.
2 ay sonra eşi izin vermiş tesettürlüydü normalde, saçlar kaynaklı, boyalı, gözlerde lens, miniler, askılılar..

Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ya, o hesap.

Alla Alla ilk defa sizden böyle sözler duyuyorum.
Bende İzmirliyim Evlenınce İstanbul'a geldim.
İşyerımde nerelisin denildiğinde İzmir diyorum herkes çok ay ne kadar guzel bır yer orası falan derler.
Ama şuda bır gerçek :)
Kapalıyım suan İzmir 'de kapalı ınsan çok az sen nasıl kapandın falan dıyenlerde olmuyor değil :))

Manisada okuyorum izmirin dibi.orda bile bu durumun benzerini yasiyoruz. Bi kiz arkadasim yarim kollu, dizinin altinda elbise giymisti avmye gidiyorduk minibusteyiz. Teyzeler hep bir agizdan cik cik cik bunlar izmirden okumaya degil baska islere gelmisler dedi. Milletin bacağı, etegi, namusu onlara kaldi sanki

Yakında kafatası da ölçerler mk.

Ben egeliyim artı izmir aşığiyim ve insanların bu dediklerini bendr anlamıyorum ege insanı sıcakkanlıdir ama çoğu insan bunu rahat veya genişlik olarak algılar ve bu çok yanlış bi insanın ne giydigine ya da dinine karismanak genişlik değil saygidir görüyoruz muhafazakar illeri onlar karısıyo da noluyo pedofili tecavüz gibi şeyler hep burlardan çıkıyor insanlar ilginç gerçekten

İzmir'le neden bu kadar uğraşıldığını , neden bu şekilde görüldüğünü bir İzmir'li olarak bilmen lazım :) Halt etmiş onlar. Kurban olsunlar İzmir halkına.

3 sene önce İzmir'de askere saldırı olmuştu, kan ihtiyacı var diye biz hastaneye gittik hemen, taksi şöförü bizden para bile almadı. Hatta ben ilaç kullanıyorum veremem bari katkım olsun dedi.
Hastane gittik Allah'ım nasıl kuyruk vardı. Çok mutlu olmuştum o gün. Çok seviyorum o şehri ben, bir gün İstanbul'dan ayrılırsam kesinlikle oraya gideceğim.

Tokatta mısınız :) takmayın kafanıza boşverin sizde hakedene yaşadığınız yerde gördükleriniz üzerinden yürüyün susmayın hiç karşılarında. İzmiride izmirliyide kıskananlar size böyle diyenler.

İzmiri kötü düşünen kişilerin söylemleri ne kadar kötü bir tabirse, senin söyleminde o derece kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…