Bu Şekilde Bitti mi Şimdi?

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.861
773
İstanbul
Erkek arkadaşımla ikimiz de 35 yaşındayız, 7 aydır birlikteydik. Aslında lisede aynı okuldaydık ama arkadaşlığımız yoktu hiç. 7 ay önce birden bana mesaj attı, uzun süredir beğendiğini, cesaret edemediğini söyledi ve görüşmek istedi, bir süre sonra görüştük ve çıkmaya başladık. İlişkimiz gayet ciddi idi. Aileler biliyordu, babama söylememi ısrarla o istedi, benim hakkımda ne diyecek merak ediyorum dedi ( babalarımız arkadaş ) onun ailesi ile tanıştım, birlikte yemeklere falan gittik, hiçbir sorun yoktu, ilişkinin 2. ayında bile istemeye gelelim diye ısrar ediyordu, ben daha erken daha tanıyalım birbirimizi diyordum. Fakat kendisinin şöyle bir sorunu var, alkol... Haftada 2 gün sarhoş olacak kadar içiyor, bunun için defalarca ciddi ciddi konuştuk, azaltması, sınırında bırakması gerektiğini söyledim, hep haklısın çok özür dilerim dedi, defalarca bırakıcam diye yeminler etti. İlişki içinde de, onun bana karşı hiçbir saygısızlığı, kabalığı olmadı, ilgiliydi, beni umursamadığı, istemediği hissine hiçbir zaman kapılmadım. 2 hafta önce bir akşam yine içki yüzünden tartıştık ama kötü bir tartışma olmadı yani kötü laflar söylemedik, daha sonra o bana yazdı, ben, bu şekilde yürütemeyeceğimizi, onun bırakamayacağını, benim de sarhoş idare edemeyeceğimi söyledim, ayrılığa getirdim yani lafı, daha sonra konuşalım rahatsızım şu an dedi birden tamam dedim. Birkaç gün sonra ben yazdım, yüz yüze konuşalım, bitecekse de arkadaşça bitsin, kötü bir şey yaşamadık diye, yine hastayım erteleyelim dedi tamam dedim, birkaç gün sonra yine yazdım, napıyosun , iyi misin, yüz yüze konuşalım, orta yolu bulacaksak bulalım, konuşalım diye mesajımı okumadı bile, hala 4 gündür okunmadı olarak duruyor, dediğim gibi , şimdiye kadar ki bana olan davranışlarından, böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim, hep kırmaktan korkar şekilde davrandı, bende karşı bir hamle olarak, facebookta ilişkisi var durumunu değiştirdim, o değiştirmedi, öyle duruyor. Kesin ayrıldık mı sizce? Kızlar içki mevzusunu söyleyeceksiniz biliyorum, boşver iyi olmuş diye, o konuda haklısınız ama bu hareketi kesin ayrıldığımıza işaret mi?
Neden en azından bir cevap yazıp yazmıyor, konuşacak bir şey yok, kararımızı verdik biz, sen haklıydın bile demiyor?
YENİ GELİŞME : Dün akşam bana mesaj gönderdi, ben senin istediğin gibi bir insan olmaya çalışıyordum, uğraştım ama olmadı, sorun sende değil bende, senin istediğin gibi biri olarak karşına çıkmak istedim o yüzden yazmadım ama olmadı özür dilerim yazmış. Ben de, peki, dürüstlüğün için teşekkürler yazdım. O kadar.

Son düzenleme:
Kabullenmis. Bitti demişsin o da evet içkiyi bırakamam ayrıliriz öyleyse diye düşünüyor. Zaten içkiyi birakiyosa resmen bagimlisi olmuştur

Belkide bu süreçte tedavi görmeye başlamıştır? Ay çok öı iyimserim acaba. Bana nedense bitti gibi gelmedi çünkü

Kavganın gürültünün olduğu bir ilişki değildi, alkol yüzünden ara ara çok ufak tartışmalarımız oluyordu ama genel olarak iyi anlaşıyorduk, birden böyle bitmesine tabi ki çok üzüldüm ama yaptığını da yediremiyoruım, bu değersizce davranışını.

Bence görüşmeye hem yüzü yok hemde gönlü. Haftada iki kere bu kadar sarhos olmak kötü bir isarettir bence. Su ayrılma mevsusuna gelince. Evet kesinlikle bir ayrilik var.. Ama siz mesaj attikca o kacan kovalanir oynar. Artik mesaj atmayin.

Siz sözle ima ederek ilişkinizi bitirmişsiniz o da üzülmüş belli ki.kendisini iletişime kapatmış.bitirseniz de aklınız gönlünüz onda bir de mesajlarınızı dikkate almaması daha da sinir bozucu tabi.alkol mevzusunu çözemeyecekse bitmesi doğru zaten.sosyal içici olsa sorun etmezdiniz sanırım ama sık sık sarhoş olma derecesinde içmesi ciddi bir sorun.daha mesaj falan yazmayın bence.

rahatsızım demiş belki ciddi bir hastalığı vardır arasanıza

Şuan tabi ki daha aklım gönlüm onda, 2 hafta oldu, bir de genel olarak güzel giden bir ilişkiydi,birden böyle bitmesi beni çok üzdü. Benim kadar değer verseydi, yüz yüze görüşmeye gelirdi yada bu en son mesajı bile okumama davranışını yapmazdı. Ben yazmam tabi ki artık.

Yaparlar canım yaparlar... afedersin eşek kadar adamlar ciddi düşünüyorum der ailenle tanışırlar her adımı atar sen kendini hazırlarsın ama ayrılığa sıra gelince seni ipte bırakırlar... benzeri başıma geldi oradan biliyorum çok kötü böyle cevapsız bırakılmak ama diğer arkadaşlar da demiş artık sen msj atma bitti kabul et

Aklını kullanıyor adam, seni merakta bırakmak istemiş, istediğinide yapmış yani. Direk bitirmek isteseydi ilişki durumunuda değiştirirdi, Yok bitmedi arıyacak seni! Hatta takip et 14. Günlerde arıyacak. Aşk acısı ayrılığın 14. Günü ağır basarmış.

Bence de mesaj atmayın, hayır yani ne hissediyorsan soyle karşındaki kadına cevap yazmamak nedir yahu? Erkekleri hiç anlamıyorum, siz üstüne düştükçe cevap yazmaz , yazsa bile sert çıkar . Ayrıca sarhoş olacak kadar içmesi de zaten sorun..Kararında içse hadi bir nevi ama haftanın iki günü sarhoş olan adamla uğraşılmaz. Bekleyin bakalım cevap verecek mi, yoksa bitti bu ilişki diye yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…