Evet bitti dedim bir konuşmada o an ki kızgınlıkla ama sonra yüz yüze konuşup çözebiliyorsak çözmeyi teklif ettim ama gelmediKabullenmis. Bitti demişsin o da evet içkiyi bırakamam ayrıliriz öyleyse diye düşünüyor. Zaten içkiyi birakiyosa resmen bagimlisi olmuştur
Kavganın gürültünün olduğu bir ilişki değildi, alkol yüzünden ara ara çok ufak tartışmalarımız oluyordu ama genel olarak iyi anlaşıyorduk, birden böyle bitmesine tabi ki çok üzüldüm ama yaptığını da yediremiyoruım, bu değersizce davranışını.Ayrılmak mı istemiyorsunuz da merak ediyorsunuz bunu yoksa daha çok yaptığı saygısızlığı mi kendinize yediremiyorsunuz? Bana kalırsa bir müddet sonra iyi değildim şöyle boyle diye bahanelerle çıkar gelir.
Şuan tabi ki daha aklım gönlüm onda, 2 hafta oldu, bir de genel olarak güzel giden bir ilişkiydi,birden böyle bitmesi beni çok üzdü. Benim kadar değer verseydi, yüz yüze görüşmeye gelirdi yada bu en son mesajı bile okumama davranışını yapmazdı. Ben yazmam tabi ki artık.Siz sözle ima ederek ilişkinizi bitirmişsiniz o da üzülmüş belli ki.kendisini iletişime kapatmış.bitirseniz de aklınız gönlünüz onda bir de mesajlarınızı dikkate almaması daha da sinir bozucu tabi.alkol mevzusunu çözemeyecekse bitmesi doğru zaten.sosyal içici olsa sorun etmezdiniz sanırım ama sık sık sarhoş olma derecesinde içmesi ciddi bir sorun.daha mesaj falan yazmayın bence.
evet ne oldu??Bu mesajı yazan sen
Otuzbeş yaşındasın?
Ben, şaşırdım.evet ne oldu??
Ayy gülesim geldi kusura bakmayın ama fazla iyimser geldi yazdığınız:)Belkide bu süreçte tedavi görmeye başlamıştır? Ay çok öı iyimserim acaba. Bana nedense bitti gibi gelmedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?