Bu Şekilde Bitti mi Şimdi?

adam resmen kafayı kuma gömmüş. siz de ayrılalım demişsiniz üstüne düşmeyin yani. insan ayrılmak için bu kadar uğraşmaz. ayrıldık bitti, işte bu kadar.

mesajlarınızı okumadıysa 4 gün boyunca, aramadınız mı ?
rahatsızım demiş ya kötü bir durumdaydıysa :KK43:
Hayır aramadım, whatsappta çevrimiçi oluyor bazen denk geliyorum, facebooka giriyor çıkıyor, benim mesajlarımı bilerek okumuyor, okumak istemiyor, neden arayayım? Arasam ne olacak, mesajı bile okumayan, telefonu hiç açmaz

adam resmen kafayı kuma gömmüş. siz de ayrılalım demişsiniz üstüne düşmeyin yani. insan ayrılmak için bu kadar uğraşmaz. ayrıldık bitti, işte bu kadar.
Ayrılalım dedim ama yüz yüze konuşalım, çözğlecekse orta yol bulacaksak bulalım, bu belirsizliğin içinde ben çok üzülüyorum fln dedim , ayrılmak istemediğim belli o mesajlarda. Kendisi, hastayım konuşmayı erteleyelim deyip gelmedi, en son da okumadı bile işte. En üzüldüğüm , onun alkol sorunu varken, benim böyle silip atmam gerekirken, değer verdiğim için, duygu beslediğim içim yapamadım ama o yaptı, benim kadar değer vermiyormuş demek.

Ayrılalım dedim ama yüz yüze konuşalım, çözğlecekse orta yol bulacaksak bulalım, bu belirsizliğin içinde ben çok üzülüyorum fln dedim , ayrılmak istemediğim belli o mesajlarda. Kendisi, hastayım konuşmayı erteleyelim deyip gelmedi, en son da okumadı bile işte. En üzüldüğüm , onun alkol sorunu varken, benim böyle silip atmam gerekirken, değer verdiğim için, duygu beslediğim içim yapamadım ama o yaptı, benim kadar değer vermiyormuş demek.
Sizi değil alkolü seçti.
Bunu kabullenseniz iyi olur

Ben zaten alkole karşı değilim, ben de sosyal içiciyim, ona da hep dedim, istersen her gün içebilirsin ama sınırını bil, 3 kadeh seni bozuyorsa 2de bırak. Sadece haftada 1 birlikte içicez diye kurallar da koyduk ama uyamadı tabi. Sapıtmıyor fakat böyle daha erkek oluyor diyeyim, daha maço gibi tavırlar sergiliyor içince, alkolsüzken gayet efendi ve çekingen. Bende evlenince bu tavırlar sorun olur diye düşündüm.
olur evet ..içki sisede durdugu gibi durmaz..Ben içmeyen eş istedim buldum ben de içmem..Alkol da sigara da uzak olsun..Bosver arama sorma..Sosyal içici olarak kalamaz erkekler abartir zamanla..
ben cocuklarima lokma olacak parayı alkole sigaraya veremem..Verene de şaşarım sadece..

Bence mesajın önizlemesinden yazdığınızı okumuştur o , mesajı açmadığı için mavi tik olmamıştır.Okumamış değildir yani.Bir de Facebook'ta ilişki durumunu değiştirmek filan bana mı çocukça geldi sadece.Bazı arkadaşlar da yazmış , kaçak dövüşüyor.Sorunları çözmek yerine sizden kaçıyor ve sizin onun peşinden koşmanızı istiyor.Çünkü klişedir ama çok doğrudur kaçan kovalanır diye düşünüyor.

Eğer bu ilişkiyi bitirmek istemiyorsanız alkol sorununu çözmesine ikna edin ama güzellikle.Bitirmek istiyorsanız da kesin olarak bitirin , son kez görüşelim muhabbeti filan yapmayın.Siz bunu medeni bir şekilde ayrılmak olarak düşünseniz bile karşı taraf "son kez buluşmak istiyor , demek ki çok da ayrılmak istemiyor" olarak algılayabilir.Çünkü erkekler bitirince son kez falan buluşmuyor genelde.Böyle şeyleri kadınlar istiyor.Erkekler de bunu bitirmek istemiyor olarak anlıyor.Bence son kez görüşelim falan demeyin.

Bence mesajın önizlemesinden yazdığınızı okumuştur o , mesajı açmadığı için mavi tik olmamıştır.Okumamış değildir yani.Bir de Facebook'ta ilişki durumunu değiştirmek filan bana mı çocukça geldi sadece.Bazı arkadaşlar da yazmış , kaçak dövüşüyor.Sorunları çözmek yerine sizden kaçıyor ve sizin onun peşinden koşmanızı istiyor.Çünkü klişedir ama çok doğrudur kaçan kovalanır diye düşünüyor.

Eğer bu ilişkiyi bitirmek istemiyorsanız alkol sorununu çözmesine ikna edin ama güzellikle.Bitirmek istiyorsanız da kesin olarak bitirin , son kez görüşelim muhabbeti filan yapmayın.Siz bunu medeni bir şekilde ayrılmak olarak düşünseniz bile karşı taraf "son kez buluşmak istiyor , demek ki çok da ayrılmak istemiyor" olarak algılayabilir.Çünkü erkekler bitirince son kez falan buluşmuyor genelde.Böyle şeyleri kadınlar istiyor.Erkekler de bunu bitirmek istemiyor olarak anlıyor.Bence son kez görüşelim falan demeyin.
Facebookta değiştirmek çocukça ama o böyle yapınca, mesajımı okuma tenezzülünde bile bulunmayınca, bende hala onu yada okumasını bekliyorum, ayrılmak istediğini hala anlamadım zannetmesin diye, onu değiştirdim ne yapayım

Facebookta değiştirmek çocukça ama o böyle yapınca, mesajımı okuma tenezzülünde bile bulunmayınca, bende hala onu yada okumasını bekliyorum, ayrılmak istediğini hala anlamadım zannetmesin diye, onu değiştirdim ne yapayım
Ben diyorum ki o mesajınızı okumuştur.Mesajın önizlemesinden okuduğu için mavi tik oluşmamıştır.Erkekler çok saf değil.Çoğu taktikle ilişki yürütüyor.Şimdi sizin ona son kez görüşelim diye mesaj atmanızı erteliyor görmezden geliyor ki siz peşine düşüp ısrar edin diye.Vazgeçilmez olacağını düşünüyor bu şekilde.Lütfen bu tavırlara prim vermeyin.Eğer bitirecekseniz sessizce bitirin.İlişki durumunu değiştirmek filan halâ ona bir mesaj vermek istediğinizi yani onu ve ilişkinizi umursadığınızı gösteriyor.Siz bu ilişkiyi gerçekten bitirmek istediğinize emin misiniz yoksa karşı tarafın "Bitmesin , senin için alkolü bırakırım/azaltırım." demesini mi bekliyorsunuz? Bence 2. söylediğim doğru.Net değilsiniz.

Ayrılmak istediğinizi anlardı siz ona mesaj yazmayınca , aramayınca zaten.Böyle sürekli mesaj yazınca - mesajın içeriği ne olursa olsun- bitmesini istemiyorsunuz algısı oluşur karşı tarafta.Gerçekten bitirmek isteyen insan bunlarla uğraşmaz ki.Bağlatıyı keser ve bitirir.Karşı taraf da bunu kendiliğinden anlar yani.İlişki durumunu görüp "Aaa evet bitirmiş." diye düşünüceğini sanmıyorum.Aksine onun görmesini istediğiniz için yapıldığı belli bir hareket ilişki durumunu değiştirip "İlişkisi yok" yapmak.

Ben diyorum ki o mesajınızı okumuştur.Mesajın önizlemesinden okuduğu için mavi tik oluşmamıştır.Erkekler çok saf değil.Çoğu taktikle ilişki yürütüyor.Şimdi sizin ona son kez görüşelim diye mesaj atmanızı erteliyor görmezden geliyor ki siz peşine düşüp ısrar edin diye.Vazgeçilmez olacağını düşünüyor bu şekilde.Lütfen bu tavırlara prim vermeyin.Eğer bitirecekseniz sessizce bitirin.İlişki durumunu değiştirmek filan halâ ona bir mesaj vermek istediğinizi yani onu ve ilişkinizi umursadığınızı gösteriyor.Siz bu ilişkiyi gerçekten bitirmek istediğinize emin misiniz yoksa karşı tarafın "Bitmesin , senin için alkolü bırakırım/azaltırım." demesini mi bekliyorsunuz? Bence 2. söylediğim doğru.Net değilsiniz.

Ayrılmak istediğinizi anlardı siz ona mesaj yazmayınca , aramayınca zaten.Böyle sürekli mesaj yazınca - mesajın içeriği ne olursa olsun- bitmesini istemiyorsunuz algısı oluşur karşı tarafta.Gerçekten bitirmek isteyen insan bunlarla uğraşmaz ki.Bağlatıyı keser ve bitirir.Karşı taraf da bunu kendiliğinden anlar yani.İlişki durumunu görüp "Aaa evet bitirmiş." diye düşünüceğini sanmıyorum.Aksine onun görmesini istediğiniz için yapıldığı belli bir hareket ilişki durumunu değiştirip "İlişkisi yok" yapmak.
Haklısınız ama ben ilişkiyi bitirmek istemiyorum ki, ilk başta bir an kızgınlıkla öyle dedim ama sonra yüz yüze konuşalım dememin amacı zaten konuşup barışmaktı, bunu anlamasını istedim zaten ona da dedim, büyük bir sorun yok ortada konuşalım bir fln diye. İlk zaman lafı ayrılığa getirdiğim için pişman oldum ve telafi etmek için öyle yazdım evet, içimde niye öyle yaptım diye bir pişmanlık kalmasın diye fakat kendisi rahatsızım erteleyelim deyip gelmedi görüşmeye.
Fcaebookta ilişkisi yok yapmadım, şu kişi ile ilişkisi var yazıısından adımı kaldırdım, etiketimi kaldırdım. Ama o bu kadar zamandır görüşmeyi erteleyince, en son da artık okuyup cevap bile yazmayınca zaten onun kesin olarak ayrılmak istediğini , bu ilişkinin bittiğini düşündüm , cevap vermeyerek benim bittiğini anlayıp, belki ilişki durumunu da benim değiştirmemi beklediğini düşündüm, ve ben de ona sen cevap bile vermiyorsun , bittiğini anladım peki mesajı vermek istedim değiştirerek, hala okumasını bekliyorum yada hala cevap bekliyorum pozisyonunda olmak istemedim.

Ayrıca ana ekrandan mesajı okuduğunu tabi ki biliyorum, tahmin ediyorum ama sonuç olarak okunmadı görüntüsü veriyor, bu değersizce davranışı yapıyor. Bundan sonra asla bir şey yazmam zaten.

Ayrıca ana ekrandan mesajı okuduğunu tabi ki biliyorum, tahmin ediyorum ama sonuç olarak okunmadı görüntüsü veriyor, bu değersizce davranışı yapıyor. Bundan sonra asla bir şey yazmam zaten.
Türkçede tam karşılığı var mı bilmiyorum , erkek arkadaşınızın yaptığı şu anda "silent treatment" Bakın bu bir ilişki taktiği mesela.Araştırın isterseniz."silent treatment"a maruz kalan insanlar daha çok peşine düşüyor karşıdaki kişinin.Sürekli düşünüyor , kafasında kuruyor , o sessizliği binbir türlü şeye yoruyor.Kafa patlatıyor yani.Ama bunu yapan kişi günlük rutinine devam ediyor.Bilerek yapıyor bunu erkek arkadaşınız.Bunu bilin.Bence bu suistimaldir ama yine de siz bilirsiniz.Bu alkolden daha büyük bir sorun bence.35 yaşında adamın bu işlere girmesi , iletişimi reddedip taktik yapması kişiliğinin oturmadığını gösterir.

İlişki durumunda etiketi kaldırmanız da doğru değil aslında.Bu , sürekli bu konuyu düşündüğünüzü belli eden bir hareket.Kafanızda bu konu olmasa unutur giderdiniz değil mi onu yapmayı?

Bence artık iletişime geçmeyin.Ama engellemeyin de onu.Hayatınıza normal bir şekilde devam edin.

Türkçede tam karşılığı var mı bilmiyorum , erkek arkadaşınızın yaptığı şu anda "silent treatment" Bakın bu bir ilişki taktiği mesela.Araştırın isterseniz."silent treatment"a maruz kalan insanlar daha çok peşine düşüyor karşıdaki kişinin.Sürekli düşünüyor , kafasında kuruyor , o sessizliği binbir türlü şeye yoruyor.Kafa patlatıyor yani.Ama bunu yapan kişi günlük rutinine devam ediyor.Bilerek yapıyor bunu erkek arkadaşınız.Bunu bilin.Bence bu suistimaldir ama yine de siz bilirsiniz.Bu alkolden daha büyük bir sorun bence.35 yaşında adamın bu işlere girmesi , iletişimi reddedip taktik yapması kişiliğinin oturmadığını gösterir.

İlişki durumunda etiketi kaldırmanız da doğru değil aslında.Bu , sürekli bu konuyu düşündüğünüzü belli eden bir hareket.Kafanızda bu konu olmasa unutur giderdiniz değil mi onu yapmayı?

Bence artık iletişime geçmeyin.Ama engellemeyin de onu.Hayatınıza normal bir şekilde devam edin.
Aynen dediğiniz gibi oluyor :)) Açıkça dese, evet ben bırakamayacağım alkolü sen haklıydın olmayacak dese tamam dicez konu kapanacak. Arkadaşlarımla günlerdir saatlerce bunu konuşuyoruz, amacı şu mu bu mu diye sürekli :) İletişime geçmeyeceğim tabi ki bundan sonra kesinlikle , hatta o bana bir gün yazsa bile cevap vermeyi düşünmüyorum ben de aynı şeyi yapacağım.
O ilişki durumunu değiştirmedi, demek ki bu konuyu unutmuş bile öyle mi aklında bile değil. Fakat sizce, 7 aylık bir ilişkiyi, 2 haftada unutmak, aklına bile gelmemesi normal bir davranış mı? Tabi ki şu aşamada düşünmek, üzülmek daha sağlıklı geliyor bana

Aynen dediğiniz gibi oluyor :)) Açıkça dese, evet ben bırakamayacağım alkolü sen haklıydın olmayacak dese tamam dicez konu kapanacak. Arkadaşlarımla günlerdir saatlerce bunu konuşuyoruz, amacı şu mu bu mu diye sürekli :) İletişime geçmeyeceğim tabi ki bundan sonra kesinlikle , hatta o bana bir gün yazsa bile cevap vermeyi düşünmüyorum ben de aynı şeyi yapacağım.
O ilişki durumunu değiştirmedi, demek ki bu konuyu unutmuş bile öyle mi aklında bile değil. Fakat sizce, 7 aylık bir ilişkiyi, 2 haftada unutmak, aklına bile gelmemesi normal bir davranış mı? Tabi ki şu aşamada düşünmek, üzülmek daha sağlıklı geliyor bana
Onun ilişki durumunu değiştirmemesi unuttuğundan değil , o dediğim şeyden dolayı."Ölüm sessizliği"ne büründüğünden.Ama bitirmeyi isteyen o olsaydı evet unutmuş olabilir derdim.Ama siz istemişsiniz bitirmeyi.O değil.Bence bu konuyu düşünmeyi bırakmalısınız.Başka şeylere yoğunlaşın.Kafanızı dağıtın.O yazarsa cevap yazmayacağım demek de bir taktik.Gerçekten istiyorsanız böyle ne kadar sağlıklı yürür bir ilişki? Size bol şans.

Gelecekte yaşanacak sorunları düşününce belki de hayırlısı oldu diyorum tabi ama bir yandan da acaba bırakır mıydı acaba idare edebilir miydim gbi sorular hep kafamda. Bir de bu yaştan sonra böyle hissedeceğim biri çıkar mı acaba diye düşünüyorum hep.
Bunca ornege rahmen haka birakacagina inanman gercekten sasirtici. Basina gelmeden akillanmaz bazilari. Siz bilirsiniz. Bence siz onu zaten kabul edeceksiniz coktan da o artik istemiyor

Bunca ornege rahmen haka birakacagina inanman gercekten sasirtici. Basina gelmeden akillanmaz bazilari. Siz bilirsiniz. Bence siz onu zaten kabul edeceksiniz coktan da o artik istemiyor
Bazı insanların burda böyle bir hırsla, bir nefretle, ha hayy al lafı yapıştırdım tarzı yorum yapmasını anlamıyorum ben de

Bazı insanların burda böyle bir hırsla, bir nefretle, ha hayy al lafı yapıştırdım tarzı yorum yapmasını anlamıyorum ben de
Ben sana kendi hayatimdan ozelimi acip ornek verdim ki benim yasadiklarimi yasama dön yol yakinken diye. Yoksa banane der gecerim. Sana niye laf yapistirayim.

daha önce de konularınızı okudum. sevgilinizin görüşmek istemediğinden ve ilgisizliğinden bahsetmiştiniz. ben de yorum yazmıştım. tekrar yazayım. bu kişi çok zor ve ilişkiyi götürmeye çalışmak sizi çok yoracak. açıkçası pek umut vadeden bir durum da yok.bence enerjinizi artık bu adama harcamayın. önünüze bakın.

Erkek arkadaşımla ikimiz de 35 yaşındayız, 7 aydır birlikteydik. Aslında lisede aynı okuldaydık ama arkadaşlığımız yoktu hiç. 7 ay önce birden bana mesaj attı, uzun süredir beğendiğini, cesaret edemediğini söyledi ve görüşmek istedi, bir süre sonra görüştük ve çıkmaya başladık. İlişkimiz gayet ciddi idi. Aileler biliyordu, babama söylememi ısrarla o istedi, benim hakkımda ne diyecek merak ediyorum dedi ( babalarımız arkadaş ) onun ailesi ile tanıştım, birlikte yemeklere falan gittik, hiçbir sorun yoktu, ilişkinin 2. ayında bile istemeye gelelim diye ısrar ediyordu, ben daha erken daha tanıyalım birbirimizi diyordum. Fakat kendisinin şöyle bir sorunu var, alkol... Haftada 2 gün sarhoş olacak kadar içiyor, bunun için defalarca ciddi ciddi konuştuk, azaltması, sınırında bırakması gerektiğini söyledim, hep haklısın çok özür dilerim dedi, defalarca bırakıcam diye yeminler etti. İlişki içinde de, onun bana karşı hiçbir saygısızlığı, kabalığı olmadı, ilgiliydi, beni umursamadığı, istemediği hissine hiçbir zaman kapılmadım. 2 hafta önce bir akşam yine içki yüzünden tartıştık ama kötü bir tartışma olmadı yani kötü laflar söylemedik, daha sonra o bana yazdı, ben, bu şekilde yürütemeyeceğimizi, onun bırakamayacağını, benim de sarhoş idare edemeyeceğimi söyledim, ayrılığa getirdim yani lafı, daha sonra konuşalım rahatsızım şu an dedi birden tamam dedim. Birkaç gün sonra ben yazdım, yüz yüze konuşalım, bitecekse de arkadaşça bitsin, kötü bir şey yaşamadık diye, yine hastayım erteleyelim dedi tamam dedim, birkaç gün sonra yine yazdım, napıyosun , iyi misin, yüz yüze konuşalım, orta yolu bulacaksak bulalım, konuşalım diye mesajımı okumadı bile, hala 4 gündür okunmadı olarak duruyor, dediğim gibi , şimdiye kadar ki bana olan davranışlarından, böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim, hep kırmaktan korkar şekilde davrandı, bende karşı bir hamle olarak, facebookta ilişkisi var durumunu değiştirdim, o değiştirmedi, öyle duruyor. Kesin ayrıldık mı sizce? Kızlar içki mevzusunu söyleyeceksiniz biliyorum, boşver iyi olmuş diye, o konuda haklısınız ama bu hareketi kesin ayrıldığımıza işaret mi?
Neden en azından bir cevap yazıp yazmıyor, konuşacak bir şey yok, kararımızı verdik biz, sen haklıydın bile demiyor?
Kendini kaybetmiyorsa içmesindeki sorun ne?

Back
X