Bu şekilde davranması normal mi?

Benim sevgilim ablam ve abim hakkında en ufak hakaret edici bir şey söylese onun o dili kopar. Asla ve asla kimse aileden önemli değil, hele kardeşlik bambaşkadır. Bence nişanlınız çok saygısız birisi, evlendiğinizde çok daha büyük sorunlar olur. Bunun ×2 şeklini düşünün..

Şimdi böyleyse ilerde ooo, düşünemiyorum. Bir yere kalksın kendisi gitsin uşağı mı var? Çok ayıp, benim kardeşime bunu demek için eşimin yürek yemiş olması lazım, durduk yere basit şeyler için hem de. Sektirsin gitsin.

prettywitch Adamdaki cürrete bak..Kardeşin için senin yüzüne rahat rahat defolsun gitsin diyor ve senin de sadece için bir tuhaf oluyo.
Seninle başbaşa kalmak isteyebilir,kardeşinin davranışlarından rahatsız olabilir ya da kardeşine tamamiyle gıcık da olabilir ama kalkıp da defolsun gitsin diyemez,bu haddi kendinde görüyorsa sende bir problem var demektir. Onun kardeşi gelse kalsa sen de rahatsız olabilirsin ama senin de defolsun gitsin demeye hakkın yok.
Nişanlı,eş,sevgili baki değildir ama kardeş bakidir. İnsanlar nikah masasından dönüyor ama sen şimdiden nişanlını eşin yerine koyup evimin erkeği moduna bağlamışsın anladığım kadarıyla.. (gerçi evli de olsan evimin erkeği moduna bağlaman yanlış)
Benim kardeşime laf söyleyecek,hele hele evden kovacak adamın alnını karışlarım... Kardeşin duysa bunlara izin verdiğini ne kadar üzülür bir düşün..

Son düzenleme:
Bak canim... NISANLILIK EVLILIGIN FRAGMANIDIR. Unutma her filmin fragmaninda filmin enn guzel yerlerini gosterirler. Simdik soruyorum sana bu senin hayat filminin fragmani yani en guzel bolumu (aklinda tek bir suphe bile varken) butun filmi nasil izleyeceksin?? bu filminin adi ask olamaz ---- SAYGISIZLIK.. ha sunu da unutma tecrubemden soyluyorum bu firsati konusma tarzini ona sen kendi ellerinle vermissin. Erkek milletinin kardesinin sacinin telinden bahset yeri gogu inletir.. kalmiski defol git diyesin.. sunuda unutma birgun o erkek hayatindan cikarsa (umarim iyi olursunuzda, cikmaz) KARDESIN SANA SARILACAK YARANI SARACAK...! icinde saygisizlik olan hicbir evlilik de sevgi yoktur. NOKTA.

Yakinda nefes almasi bile batar. Adam kardesini istemedigi icin agziyla kus tutsa batacak. Kardesinde bir sorun yok. Nisanlin ne olursa olsun kardesini istemiyor. Ileride evlenince anneni babani da agirlayamazsin kendi evinde!
Sen ayni seyleri onun kardesi icin soylesen. Oyle davransan nasil karsilar? Bunu iyi dusun ve oyle karar ver bence.
Ileride kendi ailesine azami saygi. Ilgi talep eder ama senin aileni kapidan iceri bile koymaz

Istemezdin ama defolsun gitsin diyemezdin nisanlina. Dedin diyelim. Nisanlin o lafi sana yedirirdi!

Ya sen evi kapatıp eşin olacak adamı da kardeşini de birbirine yüz göz etmişsin.
Böyle yapmasaydın belki de seveceklerdi birbirlerini asıl hata sende diye düşünüyorum
Kardeşin saygısız bir insansa nişanlının saygısızlığı belki de bir nebze olabilir.

Şimdi bu konuyu açan siz kosaydınız ve "nişanlım evime yerleşti hem de kardeşiyle birlikte. Kardeşi odasını toplamıyor, bir şey al desem gidip almıyor , üniversite okuduğu için nişanlımla taşıyordu. Bana akıl verin ne yapmam lazım" deseydiniz gelen yorumlar şöyle olurdu; sen onun kardeşini çekmem zorundamısın, okuyorsa ailesi düşünsün, ver eline valizini gönder, kendine göre yemek yap o NE yaparsa yapsın, saygısıza bak, aile atmış başından sana baktırmaya çalışıyorlar, ev ev üstüne olmaz ...
Şimdi ise vat kardeşime kimse laf edemez modunda.
Vay beee.
Şahsi görüşüm bence keşke evi kapatmadaydınız. Nişanlınız ayıp etmiş.

Ya sonuçta geçici bir olay sanki evlenince de mi sizinle kalacak? O yokken kardeşiniz vardı kardeşinizin dünyadan haberi yok onun yerinde istenmeyen kişi konumunda olmak istemezdim..yerinizde olsam açık açık konuşurdum nişanlımla

Kardeşinize defolsun gitsin diyor ve siz sadece kırılıyorsunuz . Hayırlı abla böyle olur işte.Tebrikler...

Evliliğin fragmanı işte. Nişanlın büyük bir uyarıyı hakediyor. Ezilip buzulecegine ses çıkar sende. Şimdiye kadar susman bile hata.

Bu yasadiklarin ilerde yasayacaklarinin fragmani. Evlenince de kardesini istemez
Ilk olarak o evden ayrilmalisin. Daha fazla kalirsan saygini yitireceksin.
Ikimcisi de nisanlin ile olan iliskini tekrar gozden gecirmelisin. Bu sekilde konusabilen bir insanla bir omur hayat gecmez.

Böyle olacağını düşünemediniz mi aileniz ne diyor bu duruma? Kardeşinizi küçük düşürmüşsünüz 5 ay bekleyip sonra evi ayıramadınız mı?
Nişanlınız ayıp etmiş ama onun kadar sizin de hatanız var kardeşini ezdirmeyecektin.
Aynı şey nişanlının kardeşine olsa gene böyle düşünürdüm çifte standarta gerek yok.

Doğru cevap bu

Ben sahsen kardesin istenmemesini dogal karsiliyorum. Bence yorum yazanlarin cogu da boyle dusunuyor. Burada olay kardesin istenmemesi degil, hakkinda kardesin defolsun gitsin denmesi. Saygisizlik, uslup bozuklugu, hatta bence kotu kalplilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…