- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi prettywitch
-
Yarın öbür gün ailen de batmaya başlarKardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Nasıl kiyorsun kardeşine elin oğlu damhami deyelri ben asla kabul etmem sen kendini ezdiryorsun benceMerhaba,
Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.
sen saygı duy ama erkekler kadınların ailesine gelince saygı yok.olmaz böyle kardeşin senin için değerli değilmi.tabiki değerli diyeceksiniz.o zaman kardeşinizin sizin için değerli olduğunu nişanlı olduğunuz kişiye hissettirmeniz.ya hissi alsın yada y0l yakınken dön derim.Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Nişanlınız olacak şahıs tamamen haksız bence. 20 yaşında bir delikanlıdan bahsediyoruz. Ablasının nişanlısı tarafından bir yerlere yollanmak, iş buyurulmak, azarlanmak zoruna gidiyordur. Birşey yapmasını istiyorsa size söyler siz uyanırsınız o kim oluyor ki? Ben kardeşimin tek bir kötü söz bile isitmesine asla müsaade etmezdim. Bene siz de kardeşinizi ezdirmeyin, çocuk ikinizin yüzünden evinden yaşadığı yerden olmuş. Yüklenmek yersiz.Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Evet onun kardeşi benim evime gelmiş olsa nişanlımında ettiği lafları etmem. Ama davranışları gözüme batar kabul. Nasıl anlatıyım size çok ayrıntı vermek istemiyorum ama kardeşim biraz umursamaz davranıyor bazı konularda. Evet konuştuğu zaman sessiz kalmıyorum tabiki ama mesela x konuda bu davranışı normal mi diyor. Bende evet dikkat etmeli ama düşünememiştir diyorum. Oda kardeşin diye koruyorsun dışardan bakmıyorsun diyor. Nişanlımında bu davranışı zaten hoşuma gitmiyor. Ailen gelmesin diyecek biri değil. O kendince benim kıyamayacağımı düşünüyor ve evlendiğimde de de sürekli bizimle olacağını düşünüyor büyük ihtimalle. Ailesinden biri nişanlımın böyle düşünmesi konusunda da etkiliyor. Kendiside kabul etti bunu.
Korumayıp napacakmışsın, dövün birde bir olup o zaman hırsını alır belki terbiyesize bak yaa. Bence hiç emin olmayın çünkü tamda ailen gelmesin diyecek biri ve daha şimdiden ailesinin düşüncelerinden etkileniyorsa vay halinize şimdiden geçmiş olsunEvet onun kardeşi benim evime gelmiş olsa nişanlımında ettiği lafları etmem. Ama davranışları gözüme batar kabul. Nasıl anlatıyım size çok ayrıntı vermek istemiyorum ama kardeşim biraz umursamaz davranıyor bazı konularda. Evet konuştuğu zaman sessiz kalmıyorum tabiki ama mesela x konuda bu davranışı normal mi diyor. Bende evet dikkat etmeli ama düşünememiştir diyorum. Oda kardeşin diye koruyorsun dışardan bakmıyorsun diyor. Nişanlımında bu davranışı zaten hoşuma gitmiyor. Ailen gelmesin diyecek biri değil. O kendince benim kıyamayacağımı düşünüyor ve evlendiğimde de de sürekli bizimle olacağını düşünüyor büyük ihtimalle. Ailesinden biri nişanlımın böyle düşünmesi konusunda da etkiliyor. Kendiside kabul etti bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?