Yani neden küsüyorsunuz? Yetişkin iki insansınız. Oturup konuşun. Eşiniz yanaşmıyorsa siz yanaşın, neye kırıldığınızı ya da kızdığınızı anlatın ve tartışmalarda küsmektense konuşmak ve konuyu çözmek istediğinizi söyleyin.Kızlar merhaba öncelikle kimseye derdimi dökemediğim için buraya yazıyorum umarım beni anlayan birilerinin önüne çıkar.
1.5 senedir evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Harika bir nişanlılık dönemimiz vardı ama evlilik pekte öyle düşündüğüm gibi olmadı sürekli kavga ediyoruz çok aşırı basiit bir konu olsa dahil günlerce küs kalıyoruz o da üzülüyor görebiliyorum ama ikimizde inat olduğumuz için küslüğümüz günlerce sürüyor gerçekten çok üzülüyorum eskiden o kadar neşeli bir insandım ki şimdi sadece üzülüyorum saatlerce ağlıyorum ailelere yansıtmak istemiyorum sonra onlarda üzülüyor napmalıyım lütfen bana akıl verin
Eşinizle sorunları konuşup çözüm yolu sundunuz mu birbirinizeKızlar merhaba öncelikle kimseye derdimi dökemediğim için buraya yazıyorum umarım beni anlayan birilerinin önüne çıkar.
1.5 senedir evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Harika bir nişanlılık dönemimiz vardı ama evlilik pekte öyle düşündüğüm gibi olmadı sürekli kavga ediyoruz çok aşırı basiit bir konu olsa dahil günlerce küs kalıyoruz o da üzülüyor görebiliyorum ama ikimizde inat olduğumuz için küslüğümüz günlerce sürüyor gerçekten çok üzülüyorum eskiden o kadar neşeli bir insandım ki şimdi sadece üzülüyorum saatlerce ağlıyorum ailelere yansıtmak istemiyorum sonra onlarda üzülüyor napmalıyım lütfen bana akıl verin
Evliliğin ilk zamanları rahat battığı için kavga
Daha önce çok kez bitirmeyi düşündüm aynı şekilde eşimde hatta ailelerimize bile boşanmak istediğimizi söyledik ama ikimizde en sonunda yine bırakamadık birbirimizi , kavganın şiddeti hakkında ise o kadar yüksek dozda değil sadece küslüklerimiz uzun sürüyor , son olarak sakin kafayla düşününce ceviz kabuğunu doldurmaz derler ya o şekilde konular ama işte anlık sinirle oluyorbence evliliğin ilk senesi cicim ayları vs. diye geçmez. tam tersi oluyor sanırım. çiftlerin öncesinde beraber yaşama gibi bir deneyimi olmadıysa, yani ilk kez aynı çatı altına girdilerse o zaman kavgalar kaçınılmaz oluyor. birbirlerinin alışkanlıklarını, sınırlarını o zaman anlıyorlar.
ilk seneler kavgalar normal geliyor bana. dozu önemli tabi. çünkü böyle böyle karşı tarafın sınırlarını keşfedebiliyorsun. geçinmeye de gönlünüz varsa bir süre sonra evlilik dinamiği oluşuyor.
ama burada kilit nokta kavgaların şiddeti. yani çirkinleşilip günlerce süren kavgalar varsa hiç zorlamaya gerek yok.
“ikimiz de inat insanlarız günlerce küsüyoruz” diyorsunuz. kavga sebeplerinizi sakin kafayla düşünün bir. inat uğrunaysa orta yolu bulmaya çalışın. yok öyle değilse de hayat kısa. yol yakınken bitirin.
Bu nasıl bir uslüp ya , 10 yaşındayızÇocuk gibi küsmek nedir? Birde günlerce sürüyormuş. Yaşlar kaç?
Bu nasıl bir uslüp ya , 10 yaşındayız
Üslübumda bir şey yok. Tartışmaların neden çıktığı belli
ben genel olarak ne yapmam konusunda akıl istedim sizin saçma sapan üslupsuz yaklaşımınızı ve kavganın neden çıktığı fikrini değilÜslübumda bir şey yok. Tartışmaların neden çıktığı belli oldu.
Yanlış anlamayın ama ceviz kabuğunu doldurmayan şeylere günlerce küs kalmak gerçekten 10 yaş kafası.Resmen küstüm oynamıyorum modundasınız Aşk sevgi varsa artık orta yolu bulun yoksa bu nereye kadar böyle gidecek? Kimse adım atmaya düzeltmeye yeltenmiyorsa ömür boyu böyle mi yaşayacaksınız????Bu nasıl bir uslüp ya , 10 yaşındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?