Günaydın, iyi pazarlar :)
Direkt konuya girmek istiyorum; birisiyle beraberim 2 aydır. 30 yaşında aynı kurumda çalıştığım bir bey. Genel olarak iyiyiz, anlaşıyoruz tabi 2 ay çok yeni birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruz lakin benim aklıma hep küçük detaylar takılıyor. Genel olarak 7/24 mesajlaşan kişiler değiliz zaten aynı yerde çalıştığımız için ya bir şey konuşcaksak ya komik bir şey olduysa yani nasıl desem her zaman mesajlaşmayız. Bir de benim ondan önce çok uzun bir ilişkim oldu yaklaşık 7 sene. 7 senenin ilk senesi hariç hep uzaktık bu yüzden mesajlaşarak arayıp konuşarak iletişim kurduk hep. Bu detayı neden verdiğimi açıklayacağım.
Şimdi biz bu beyle mesajlaşmıyoruz çok fazla tamam ama iyi geceler/günaydın mesajı da öyle rutin bir şekilde atmıyoruz. Çalışırken zaten sabah karşılaşıp günaydınlaştığımız için mesajlaşma gereği hissetmiyordum veya ben ondan erken uyanıyorum genel olarak günaydın diyorum ama farkettimki o demiyor. Ya da eğer bir konu konuşuyorsak onun üstüne yatıyorsa o zaman uyuyorum iyi geceler diyor ama onun dışında o da yok. Acaba bu bir eksiklik mi? Eski erkek arkadaşım ilkti bu arada, o kadar uzun yıl onunla beraber olunca her detayı onunla kıyaslıyorum, hep o şekilde olmalıymış gibi geliyor. Sizde nasıl yürüyor işler?
Önemli mi bilmem kendisi ikizler ben terazi burcuyum :) iki hava ne olacak bilmem..