Bu şekilde ömür geçer mi sizce? Daha fazla dayanabilir miyim?

Kendini f...hissetmemen için,neden böyle bir insanla ilişkiye giriyorsun.Veya neden evlilik olmayan şeyi yürütmeye çalışıyorusun.Herşey onun ne isteyip ne istemediğine bağlı.Boşanmak bile.O istemediği için olmuyor.Hala nasıl düzeltirim diyorsn.Bir tavrın bir duruşun bir restin,kendi hayatın için çaban olmalı.Adam ne iyi günde ne kötü günde yanında değil.

Kocan seni sevmiyo bu acik secik belli boyle sevgisiz bir omur gecmez ne kdr acimasiz duygusuz bi adammis hayret ettm nasi evlendin sen bununla?? Bide cocuk var bosan dicem ama zor kendinede cocugunada hayati zehir etme yaziktir gunahtir boyle ailelerde buyuyen cocuklara ben onlara uzuluyrm bunun tek cozumu bosanmak

Cinsel hayat çok iyi arkadaşlar , ama duygusal olarak yok, adeta duygusuz biri gibi geliyor, anlamıyorum, duygularını hiç ama hiç göstermemesi gerektiğini mi öğrenmiş , o halde neden çocuk doğmadan önce Böyle değildi, veya çocuğuna karşı gayet iyi , merhametli sevgi dolu vs .Allah bozmasın .

Yasadiginiz sey evlilik degil, bosanin
Ondan razi olup olmadigini sormayin bile
Bosayin net

bilemedim gerçekten ne diyeceğimi ...
peki siz severek mi evlendiniz?
yani her şey çocukla mı başladı , çocuk yokken gayet güzel miydi her şey ?

mesela diğer türlü nasılsınız? yani evde beraber çay içme tv seyretme sohbet muhabbet hiç yok mu ?
özel olaacak ama mesela şakalaşmalar el şakaları falan ?
diyelim ki cinsellik yaşamak istiyor o zaman odanıza gelip işi bitince çekip gidiyor mu yani ?
çok çok zor anlattıklarınız peki boşanmayı neden istemiyor seviyor mu sizi yoksa alışkanlık mı ?

Aslında terketmek istiyorum ,
Sorum şu
Böyle hayat geçer mi sizce ?

canım eşim 2 haftadır evde yok, iş sebebi ile,
daha bir ay da olmayacak.
ben o bir ay geçer mi diye düşünüyorum.
böyle hayat geçer mi hiç, ne gereği var.

he boşanmayla ilgili sıkıntılar varsa elbette kötünün iyisi deriz, sonuçta şiddet yok.
ama imkanın varsa kurtul bu adamdan, daha güzel bir hayat için at adımlarını...

Cinsel hayat yaşamamın sebebi, sanırım duygu almak sevilmek istediğim içindi...
Yazıyı dikkatli okursanız , Bir bitiş ve vazgeçiş aşamasındayım zaten ...her şeyi boşverdim gibi bir şey ...
Hayırlısı olsu

Çok çok teşekkürler
Ne kadar güzel ve net yazmışsın ...

Bulmuş tabi senin gibi herşeyine katlanan kadını, tabi bırakmak istemez. Kim söyledi kardeşim, yuvayı dişi kuş yapar diye? Kadın alttan alırsa evlilik yürür diye kim söyledi? Yok öyle birşey. Sen çabalıyorsan o da çabalayacak, sen sorumluluklarını yerine getiriyorsan o da getirecek. Evlilik tek taraflı yürümez

Karısına destek olmayacaksa, sıkıntılı anında yanında olmayacaksa, yanında bile yatmayacaksa, sadece sex yapmaktan ibaret bir paylaşımınız olacaksa gitsin onu da başka yerde yapsın, ben olsam bir dakika bile o adamı kocam diye yanımda tutmam.

Bir de dönmüş hala nerde hata yapıyorum diyorsun ya pes. Hatan şu kardeşim, sen de bir bireysin, dünya eşinin etrafında dönmüyor. Sorumluluğu ve evliliği algılayamamış bir adamla evli olduğunu sanıyorsun. Evlisin demiyorum bak dikkatini çekerim, evli olduğunu sanıyorsun. Çünkü yaşadığın şey evlilik değil

Düzelmesi için yapılacak birşey kalmamış malesef. En son çare kendinizi geri çekmişsiniz ama o da işe yaramamış.

Sadece yatak mevzusu da değil bu, eşiniz tümden duygu kanallarını kesmiş. Siz de boşanmaya yeltenip yeltenip geri dönünce kaybetme korkusu da kalmamış.

Kimseye boşan demekten hoşlanmıyorum ama düzeleceğine dair umudum kalmadı diyorsunuz. O zaman kendinizi nasıl mutlu hissedeceksiniz onu yapın. Size de yazık.

Teşekkürler canım, evet sadece maddi imkanlar var ama o yok .
Maddi imkan için evli kalınmaz biliyorum ...

Evlilik sadece cinsel dürtülerin üzerine kurulmuş bir olgu değildir. Ve sizin yaşadığınız evlilikten çok uzak bir durum. Onu nasıl bu durumlardan geri döndürmeyi denemek yerine kendinize saygınızı tekrar tekrar kazanın.

Çok teşekkürler cevabın için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…