Gerçekten çok teşekkürler cevap için ...Evlilik sadece cinsel dürtülerin üzerine kurulmuş bir olgu değildir. Ve sizin yaşadığınız evlilikten çok uzak bir durum. Onu nasıl bu durumlardan geri döndürmeyi denemek yerine kendinize saygınızı tekrar tekrar kazanın.
Teşekkürler canım, evet sadece maddi imkanlar var ama o yok .
Maddi imkan için evli kalınmaz biliyorum ...
benim evliliğim de bu yolda gidiyor sanırım... boşanmayı ben de düşünüyorum zaman zaman benim bir avantajım da çocuğun olmayışı ama aldatma kumar içki bağımlılığı şiddet gibi sebepler olmadan boşanmaya kalkınca da havada kalıyor...
kimle konuşsam gerçek hayattan "erkekler böyle işte, kadınlarla aynı şeyleri umursamıyorlar "vs vs diyor. boşanmak zor.. hele ki eşimi kendi isteğimle abimin annemin "yapma etme" demelerine rağmen seçmiş ve apar topar 6 ayda evlenmiş olarak iyice zor geliyor.
boşandıktan sonraki hayatımı canlandıramıyorum gözümde. ailemin yaşadığı şehre dönmeyi düşünmüyorum, başka bir şehire gidip sıfırdan başlamak da çok zor geliyor...
arada keşke aldatsa da boşansam falan diye geçiyor kafamdansevişirken gözümün içine bakmaması bile yetiyor soğuyup uzaklaşmama... hiçbir paylaşım yok, sohbet yok... esprileri "bu gece sana yok, sarılma çok fazla " gibi cümleler oluyor. sorsan şaka yaptım diyor neresi komikse bunun.
iyi tarafları da var ama artık iyi tarafları da umrumda değil... karakterinden ayrıca nefret ediyorum zaten...
not:sana hiçbir faydam olmadı sanırımiçimi döktüm gidiyorum, Allah yardımcın olsun
bilemedim gerçekten ne diyeceğimi ...
peki siz severek mi evlendiniz?
yani her şey çocukla mı başladı , çocuk yokken gayet güzel miydi her şey ?
mesela diğer türlü nasılsınız? yani evde beraber çay içme tv seyretme sohbet muhabbet hiç yok mu ?
özel olaacak ama mesela şakalaşmalar el şakaları falan ?
diyelim ki cinsellik yaşamak istiyor o zaman odanıza gelip işi bitince çekip gidiyor mu yani ?
çok çok zor anlattıklarınız peki boşanmayı neden istemiyor seviyor mu sizi yoksa alışkanlık mı ?
benim evliliğim de bu yolda gidiyor sanırım... boşanmayı ben de düşünüyorum zaman zaman benim bir avantajım da çocuğun olmayışı ama aldatma kumar içki bağımlılığı şiddet gibi sebepler olmadan boşanmaya kalkınca da havada kalıyor...
kimle konuşsam gerçek hayattan "erkekler böyle işte, kadınlarla aynı şeyleri umursamıyorlar "vs vs diyor. boşanmak zor.. hele ki eşimi kendi isteğimle abimin annemin "yapma etme" demelerine rağmen seçmiş ve apar topar 6 ayda evlenmiş olarak iyice zor geliyor.
boşandıktan sonraki hayatımı canlandıramıyorum gözümde. ailemin yaşadığı şehre dönmeyi düşünmüyorum, başka bir şehire gidip sıfırdan başlamak da çok zor geliyor...
arada keşke aldatsa da boşansam falan diye geçiyor kafamdansevişirken gözümün içine bakmaması bile yetiyor soğuyup uzaklaşmama... hiçbir paylaşım yok, sohbet yok... esprileri "bu gece sana yok, sarılma çok fazla " gibi cümleler oluyor. sorsan şaka yaptım diyor neresi komikse bunun.
iyi tarafları da var ama artık iyi tarafları da umrumda değil... karakterinden ayrıca nefret ediyorum zaten...
not:sana hiçbir faydam olmadı sanırımiçimi döktüm gidiyorum, Allah yardımcın olsun
Evliligi cok istememe ragmen bu tarz seyleri okudukca icim soguyor resmen Allah konu sahibinin sizin ve benzer durumu yasayanlarin yardimcisi olsun insallah
Hicbir kadinada bu caresizlikleri hasatmasin insallah
beklentilerinizi açıkça söylediniz mi
ne bileyim benim darbe gecesi eşimin gelip bana sarılması gibi bir talebim olmadı mesela o da gelip sarılmadı
hatta bak bana hep stokçu diyordun iyi ki stok yapmışım vs diye konuştuk
yani bizim evimizde de öyle aşk sözcükleri vs havada uçmaz, kimse "ayy senin için ölüyorum" vs diye dolanmaz ortada
ama tek bir bakış, tek bir dokunuş bunu hissettirir
her şey pankart açılmış gibi ortada olmak zorunda değil ki
doğum sancısı çekerken sarılmadı demişsiniz adam ne bilsin sarılabileceğini ya daha çok canın yanarsa ya rahatsız olursan diye düşünmüş bile olabilir
madem öyle isteklerinizi güzelce dile getirip yönlendirin olmuyorsa da zorlamaya gerek yok
ailenizle ilgili söyledikleri hoş değil ama sanki "evet anneni kaybettik ama senini onsuz da bir hayatın olmak zorunda bak çocuğun da var topla kendini" cümlesinin söylemeyi bilememiş hakli gibi geldi bana
Kesinlikle ...sorun sizi sevmemesi degil bence karakteri böyle
anne babasının evliligide sizinki gibidir kesin
çocukken beyne işlenen aile yapısı çok önemli bence onun evlilikten anladıgı bu
Burda yazmadığım özel bir durum var inan bana evlenmeden önce bu tarz şeyleri duyunca, acayip şaşırırdım, imkansız gibi gelirdi ama başıma geldi ...
Evlilikten soğuma ama evlenirken içine tamamen sinmesi, mantıksal ve duygusal olarak kabul etmen çok önemli ...
Rengim bembeyazdı ve tir tir titriyordum, o başka bir konu , sebebini anlatırsam başka konu açmam gerekecek ...
Olumlu bakan tek kişi gibisiniz teşekkürler cevap için ...
Aynen sizin dediğiniz gibi tek bir bakış dokunuş veya sadece hissetmek bile yeter , o yok ki işte ...
Hayırlısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?