- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında siz de cevabı vermişsiniz, bireysel yaşamayı, ona bağımlı olmadan yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum , o şekilde en azından acı çekmiyorum eskisi gibi .sorununuza cevap bulursanız banada bildirinzira bende eşimden yeterli ilgiyi göremedigini düşünenlerdenim
belliki paylaşım insanı degil bizimkiler bizim aile yapımızda babam ,amcalarım felan eşleri olmadan hiçbir yere gitmez nerdeyse ekmek almayada eşleriyle gidecekler
benim kayın valide ve kayınbabada bireysel yaşamayı seviyor ve benim eşimde öyle ben sinirlenince abartmış oluyorum
Ya arkadaşım ne saçma bir soru. Yaşayan sensin, sen bize cevap ver, geçiyor mu böyle hayat?Aslında terketmek istiyorum ,
Sorum şu
Böyle hayat geçer mi sizce ?
evet sanırım çözüm bu ay o neyaptı ne etti ne dedi demektense ben nasılım ben ne hissettim kendim için yaşamak ve kendine odaklanmak hayatta yapmak isteyipte yapamadıgın şeyler varsa ona odaklan iş ,okul vbCevap yazan herkese tek tek teşekkür ediyorum ...
aslında siz de cevabı vermişsiniz, bireysel yaşamayı, ona bağımlı olmadan yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum , o şekilde en azından acı çekmiyorum eskisi gibi .
ben sizin mutlu evliliginiz oldugunu saniyordum.lutfen biraz daha caba gosterin hemen gemileri yakmayin.belliki severek ve cok istiyeek evlenmissiniz.esinizle acik acik herseyi konusun icinizi dokun.benim evliliğim de bu yolda gidiyor sanırım... boşanmayı ben de düşünüyorum zaman zaman benim bir avantajım da çocuğun olmayışı ama aldatma kumar içki bağımlılığı şiddet gibi sebepler olmadan boşanmaya kalkınca da havada kalıyor...
kimle konuşsam gerçek hayattan "erkekler böyle işte, kadınlarla aynı şeyleri umursamıyorlar "vs vs diyor. boşanmak zor.. hele ki eşimi kendi isteğimle abimin annemin "yapma etme" demelerine rağmen seçmiş ve apar topar 6 ayda evlenmiş olarak iyice zor geliyor.
boşandıktan sonraki hayatımı canlandıramıyorum gözümde. ailemin yaşadığı şehre dönmeyi düşünmüyorum, başka bir şehire gidip sıfırdan başlamak da çok zor geliyor...
arada keşke aldatsa da boşansam falan diye geçiyor kafamdansevişirken gözümün içine bakmaması bile yetiyor soğuyup uzaklaşmama... hiçbir paylaşım yok, sohbet yok... esprileri "bu gece sana yok, sarılma çok fazla " gibi cümleler oluyor. sorsan şaka yaptım diyor neresi komikse bunun.
iyi tarafları da var ama artık iyi tarafları da umrumda değil... karakterinden ayrıca nefret ediyorum zaten...
not:sana hiçbir faydam olmadı sanırımiçimi döktüm gidiyorum, Allah yardımcın olsun
Yani çaresiz değilim ben aslında, maddi durumum işim gücüm gayet yerinde, bahane edeceğim çoluk çocuk yok, ama gerçekten boşanmalı mıyım yoksa idare edilebilir şeyler mi bunlar, boşansam daha mı mutlu olurum yoksa saçmalamışım ne diye bozdum yuvamı diye vahlanır mıyım bilmiyorum...Evliligi cok istememe ragmen bu tarz seyleri okudukca icim soguyor resmen Allah konu sahibinin sizin ve benzer durumu yasayanlarin yardimcisi olsun insallah
Hicbir kadinada bu caresizlikleri hasatmasin insallah
Güldürdün :)Ya arkadaşım ne saçma bir soru. Yaşayan sensin, sen bize cevap ver, geçiyor mu böyle hayat?
Geçiyorsa da nasıl geçiyor?
İnşallah hayatınız ile ilgili en doğru kararları alır, hep gülersiniz. :)Güldürdün :)
Teşekkürler
Çalışmıyorum, fakat bu haklı olduğumuzda boşanmamak için sebep olmamalı. Bununla ilgili ben genel konu açmak istiyorum sonra .çalışıyormusunuz
Mutsuz bir evlilik diyemiyorum zaten hatta şu An boşanma kararı alsam herkes şok olur çünkü uzaktan gayet kakara kikiri şakalar komiklikler bir çiftiz, ama nasıl anlatsam ev arkadaşı gibiyiz.ben sizin mutlu evliliginiz oldugunu saniyordum.lutfen biraz daha caba gosterin hemen gemileri yakmayin.belliki severek ve cok istiyeek evlenmissiniz.esinizle acik acik herseyi konusun icinizi dokun.
Mutsuz bir evlilik diyemiyorum zaten hatta şu An boşanma kararı alsam herkes şok olur çünkü uzaktan gayet kakara kikiri şakalar komiklikler bir çiftiz, ama nasıl anlatsam ev arkadaşı gibiyiz.
Benle zaman geçirmek için bir çabası yok gecirmese daha iyi olur, isteklerimiz hayallerimiz çok başka, benim isteğimi yerine getiriyorsa ben arıza çıkarmayayım diyedir, dışarı çıkarız bir saatin var der misal şaka olarak ama benim tadım kaçar işte... Yani çok ince konular ama biriktikçe büyüyor..
Ben bir bakış bir dokunuş bekliyorum arada bir ev arkadaşı değil de sevgili olduğumuzu anlatacak bir jest bir mimik.. Gibi gibi şeyler
Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim daha fazla
3 bitmek üzereNe kadarlik evlisiniz
Yani çaresiz değilim ben aslında, maddi durumum işim gücüm gayet yerinde, bahane edeceğim çoluk çocuk yok, ama gerçekten boşanmalı mıyım yoksa idare edilebilir şeyler mi bunlar, boşansam daha mı mutlu olurum yoksa saçmalamışım ne diye bozdum yuvamı diye vahlanır mıyım bilmiyorum...
Eşime çok bağlı idim çok aşık idim gün gectikce bu duygularım azalıyor, onsuz anlarımda daha rahat hissediyorum hatta kendimi...
Herhalde boşanacaksam bunun zamanı değil çünkü kafamda çok soru işareti var, akışına bıraktım bekliyorum ama çaresiz değilim.
Sana da verebileceğim tek nasihat evlenmeden önce birbirinizi iyi çok iyi tanıyın, bana da bu nasihat verildi dinlemedim. Pişman mıyım ondan da emin değilim aslında, yaşayacağım vardı yaşadım bunları, bana kattığı çok şey oldu evliliğimin ama gittikçe tadı kaçıyor.
Sonum hayır olsun inş
bende sizin gibi düşünüyorum çalışınca hemen boşanmak gerekmiyorÇalışmıyorum, fakat bu haklı olduğumuzda boşanmamak için sebep olmamalı. Bununla ilgili ben genel konu açmak istiyorum sonra .