Bu şekilde ömür geçer mi sizce? Daha fazla dayanabilir miyim?

sorununuza cevap bulursanız banada bildirin:KK66:zira bende eşimden yeterli ilgiyi göremedigini düşünenlerdenim
belliki paylaşım insanı degil bizimkiler benim aile yapda babam ,amcalarım felan eşleri olmadan hiçbir yere gitmez nerdeyse ekmek almayada eşleriyle gidecekler
benim kayınvalide ve kayınbabada bireysel yaşamayı seviyor ve benim eşimde öyle ben sinirlenince abartmış oluyorum

Cevap yazan herkese tek tek teşekkür ediyorum ...
sorununuza cevap bulursanız banada bildirin:KK66:zira bende eşimden yeterli ilgiyi göremedigini düşünenlerdenim
belliki paylaşım insanı degil bizimkiler bizim aile yapımızda babam ,amcalarım felan eşleri olmadan hiçbir yere gitmez nerdeyse ekmek almayada eşleriyle gidecekler
benim kayın valide ve kayınbabada bireysel yaşamayı seviyor ve benim eşimde öyle ben sinirlenince abartmış oluyorum
aslında siz de cevabı vermişsiniz, bireysel yaşamayı, ona bağımlı olmadan yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum , o şekilde en azından acı çekmiyorum eskisi gibi .

Yavan bir hayat yaşamanı istemem,eşini sen daha iyi tanırsın,evliliğini kurtarmak adına üstüne düşen görevleri yap..zaten yapıyorsunda,buna rağmen olmuyorsa kendini daha fazla mutsuz etme derim.

Cevap yazan herkese tek tek teşekkür ediyorum ...

aslında siz de cevabı vermişsiniz, bireysel yaşamayı, ona bağımlı olmadan yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum , o şekilde en azından acı çekmiyorum eskisi gibi .
evet sanırım çözüm bu ay o neyaptı ne etti ne dedi demektense ben nasılım ben ne hissettim kendim için yaşamak ve kendine odaklanmak hayatta yapmak isteyipte yapamadıgın şeyler varsa ona odaklan iş ,okul vb

benim evliliğim de bu yolda gidiyor sanırım... boşanmayı ben de düşünüyorum zaman zaman benim bir avantajım da çocuğun olmayışı ama aldatma kumar içki bağımlılığı şiddet gibi sebepler olmadan boşanmaya kalkınca da havada kalıyor...

kimle konuşsam gerçek hayattan "erkekler böyle işte, kadınlarla aynı şeyleri umursamıyorlar "vs vs diyor. boşanmak zor.. hele ki eşimi kendi isteğimle abimin annemin "yapma etme" demelerine rağmen seçmiş ve apar topar 6 ayda evlenmiş olarak iyice zor geliyor.

boşandıktan sonraki hayatımı canlandıramıyorum gözümde. ailemin yaşadığı şehre dönmeyi düşünmüyorum, başka bir şehire gidip sıfırdan başlamak da çok zor geliyor...

arada keşke aldatsa da boşansam falan diye geçiyor kafamdan :oha: sevişirken gözümün içine bakmaması bile yetiyor soğuyup uzaklaşmama... hiçbir paylaşım yok, sohbet yok... esprileri "bu gece sana yok, sarılma çok fazla " gibi cümleler oluyor. sorsan şaka yaptım diyor neresi komikse bunun.

iyi tarafları da var ama artık iyi tarafları da umrumda değil... karakterinden ayrıca nefret ediyorum zaten...

not:sana hiçbir faydam olmadı sanırım:deli: içimi döktüm gidiyorum, Allah yardımcın olsun
ben sizin mutlu evliliginiz oldugunu saniyordum.lutfen biraz daha caba gosterin hemen gemileri yakmayin.belliki severek ve cok istiyeek evlenmissiniz.esinizle acik acik herseyi konusun icinizi dokun.

Evliligi cok istememe ragmen bu tarz seyleri okudukca icim soguyor resmen Allah konu sahibinin sizin ve benzer durumu yasayanlarin yardimcisi olsun insallah

Hicbir kadinada bu caresizlikleri hasatmasin insallah
Yani çaresiz değilim ben aslında, maddi durumum işim gücüm gayet yerinde, bahane edeceğim çoluk çocuk yok, ama gerçekten boşanmalı mıyım yoksa idare edilebilir şeyler mi bunlar, boşansam daha mı mutlu olurum yoksa saçmalamışım ne diye bozdum yuvamı diye vahlanır mıyım bilmiyorum...
Eşime çok bağlı idim çok aşık idim gün gectikce bu duygularım azalıyor, onsuz anlarımda daha rahat hissediyorum hatta kendimi...
Herhalde boşanacaksam bunun zamanı değil çünkü kafamda çok soru işareti var, akışına bıraktım bekliyorum ama çaresiz değilim.

Sana da verebileceğim tek nasihat evlenmeden önce birbirinizi iyi çok iyi tanıyın, bana da bu nasihat verildi dinlemedim. Pişman mıyım ondan da emin değilim aslında, yaşayacağım vardı yaşadım bunları, bana kattığı çok şey oldu evliliğimin ama gittikçe tadı kaçıyor.
Sonum hayır olsun inş

acikcasi ben evlilik hayatini zehir eden siddet aldatma alkol kumar kotu muamele gibi durumlar olmadigi surece hele cocuk varsa caba gosterilmesi taraftariyim.
bakin karsimizda evladina sevgisini ve merhametini gosteren iyi bir baba profili var.malesef bizim evliliklerimizde de ilk zamanki gibi ilgi alaka yok.karsilikli beklentileritimizin citasini biraz dusurduk.siz kendi kendinize belki esinizin bile dusunmedigi seyleri dusunerek kendi degerinizi dusuruyorsunuz.bunlari esinizle konusun onunla icten dertlesin.biz bayanlarda da hata var.adam dusunsun dile getirsin hissetsin anlasin bizi diyoruz.ama dile getirilmeyen sorunlari sorun olarak gormuyorlar belki farkinda bile degiller.biraz daha caba gayret iyi niyet diyorum..

ben sizin mutlu evliliginiz oldugunu saniyordum.lutfen biraz daha caba gosterin hemen gemileri yakmayin.belliki severek ve cok istiyeek evlenmissiniz.esinizle acik acik herseyi konusun icinizi dokun.
Mutsuz bir evlilik diyemiyorum zaten hatta şu An boşanma kararı alsam herkes şok olur çünkü uzaktan gayet kakara kikiri şakalar komiklikler bir çiftiz, ama nasıl anlatsam ev arkadaşı gibiyiz.
Benle zaman geçirmek için bir çabası yok gecirmese daha iyi olur, isteklerimiz hayallerimiz çok başka, benim isteğimi yerine getiriyorsa ben arıza çıkarmayayım diyedir, dışarı çıkarız bir saatin var der misal şaka olarak ama benim tadım kaçar işte... Yani çok ince konular ama biriktikçe büyüyor..
Ben bir bakış bir dokunuş bekliyorum arada bir ev arkadaşı değil de sevgili olduğumuzu anlatacak bir jest bir mimik.. Gibi gibi şeyler
Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim daha fazla

Ona istedigini verme seni bir cinsel meta olarak kullanmasina izin verme

Erkeklerin cinsellige zaafi varsa kadinlarinda ilgiye zaafi var bu acik sen onu doyuruyorsun iyi guzel peki o seni... hayir. O zaman sen doyana kadar onu doyurma

Mutsuz bir evlilik diyemiyorum zaten hatta şu An boşanma kararı alsam herkes şok olur çünkü uzaktan gayet kakara kikiri şakalar komiklikler bir çiftiz, ama nasıl anlatsam ev arkadaşı gibiyiz.
Benle zaman geçirmek için bir çabası yok gecirmese daha iyi olur, isteklerimiz hayallerimiz çok başka, benim isteğimi yerine getiriyorsa ben arıza çıkarmayayım diyedir, dışarı çıkarız bir saatin var der misal şaka olarak ama benim tadım kaçar işte... Yani çok ince konular ama biriktikçe büyüyor..
Ben bir bakış bir dokunuş bekliyorum arada bir ev arkadaşı değil de sevgili olduğumuzu anlatacak bir jest bir mimik.. Gibi gibi şeyler
Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim daha fazla

Ne kadarlik evlisiniz

Görücü usulü mü evlendiniz? Baştan beri böyle miydi bu adam yoksa sonradan mı değişti?

Yani çaresiz değilim ben aslında, maddi durumum işim gücüm gayet yerinde, bahane edeceğim çoluk çocuk yok, ama gerçekten boşanmalı mıyım yoksa idare edilebilir şeyler mi bunlar, boşansam daha mı mutlu olurum yoksa saçmalamışım ne diye bozdum yuvamı diye vahlanır mıyım bilmiyorum...
Eşime çok bağlı idim çok aşık idim gün gectikce bu duygularım azalıyor, onsuz anlarımda daha rahat hissediyorum hatta kendimi...
Herhalde boşanacaksam bunun zamanı değil çünkü kafamda çok soru işareti var, akışına bıraktım bekliyorum ama çaresiz değilim.

Sana da verebileceğim tek nasihat evlenmeden önce birbirinizi iyi çok iyi tanıyın, bana da bu nasihat verildi dinlemedim. Pişman mıyım ondan da emin değilim aslında, yaşayacağım vardı yaşadım bunları, bana kattığı çok şey oldu evliliğimin ama gittikçe tadı kaçıyor.
Sonum hayır olsun inş

Burada evlilikle alakali sorunlarda direk bosanin fiyenleri gorunce sasiriyorum cunku benim icin en son tercih bosanma

Ama bu gibi durumlar sahiden icinden cikilmasi en zor durumlar gitsen gidemedigin kalsan kalamadigin durumlar

Gercekten cok merak ediyorum erkekler nasil bu hale gelebiliyor

Bu arada siz sansli kesimdensiniz en azindan Allah korusun boyle bir durumda kendi ayaklarinizin ustunde durabilecek yada ne bileyim kendinize baska bir hayat kuracak imkaniniz var bir cok insan mecburen iskence gibi evlilikler surdurmek zorunda ve Allah muhafaza etsin mutsuz bi evlilige sahip olursam bende belki mecburen surdurmek zorunda olacak kesimden olabilirim gibi geliyor o yuzden tafsiyeniz icin cok tesekkurler her ne kadar cevremden ne kadar tanirsaniz taniyin evlenecdginiz indani o evin icinde tanirsiniz laflarini duymama ragmen basihatinizi hep aklimda tutucam

Bu arada kotu bi ornek vereyim stajim zamaninda bi doktorla birsey gorusmek icin poliklinige girmistim muayene tarafinda bi kadindogum hastasi doktors cok utanarak size birsey sormak istiyorum demisti hatta bayada cekinerek zorla soyledi ben 8 yıllık evliyim ama iliskiden jic bir zaman zevk alamiyorum hic almafim diye sordu

Hatta muayeneden cikinca gencecik guzel ni kadindi oyle uzulmustum ki gunlerce aklimdan cikmamisti 8 yildir bi iskence yasiyormus gibime gelmisti

Çalışmıyorum, fakat bu haklı olduğumuzda boşanmamak için sebep olmamalı. Bununla ilgili ben genel konu açmak istiyorum sonra .
bende sizin gibi düşünüyorum çalışınca hemen boşanmak gerekmiyor
çaluşıyorsanız işinize odaklanın diyecektim
üniverste okuyun yada üniverste mexunuysanız birtane daha okuyun kendinize odaklanın mutlu ılmak için
bu anlamda sordum

Back
X