Bu sekilde yaşayamıyorum

takikgirl

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
663
541
103
İyi akşamlar kızlar. Bi kaç ay önce babamda 1.derece kalp yetmezligi ritim bozuklugu olduğunu öğrenmiştim. Son zamanlarda bas donmesi yasiyor .Kendisi özel bi hastaneye gidiyordu farklı bi doktor daha görsün istedim suan üniversite hastanesinden randevu alıp oraya götürmeyi düşünüyorum
.ama gelin görün ki bu endişe korku benim hayatımın tam ortasında.Heran kötü bi haber gelecek gibi hissediyorum. Babamin son görülmesine bakıyorum. Sutekli aklim babamda aradığımda biraz geç açsa o an buz tutuyo vücudum. Bunları yazarken burada babasini kaybetmiş arkadaşlarımiz varsa özür diliyorum ama dediğim gibi bu korkuyu ben nasıl yeneceğim bilmiyorum. Kötü bi haber aldığım an ne yaparım diye düşünüp duruyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar kızlar

Geçmeyecek. Sürekli göğsünün ortasında çırpınan bir kuşla yaşayacaksın. Bir süre sonra normalin bu olacak.

Panik atak ya da anksiyete teşhisiniz var mı daha öncesinde?
Bende anksiyete var zaman zaman ya sabah kalktığımda annem ya da babam bu dünyada olmazsa düşüncesi aklıma geliyor ardından şiddetli kalp çarpıntısı yaşıyorum.

Okb var bende malesef

15 yaşımdan beri böyle bir korkum var. Benim de babamın psikolojik rahatsızlığı nedeniyle başlamıştı bu kaygım. Ne yazık ki seyrekleşmiş olsa bile 32 yaşında hala bu kaygı devam ediyor. Bazen elinde olmayacak bunu kabullenmen lazım.

Ortada bi hastalık varken bunu yaşamak çok zor .kalp olunca hele

Benim babamda yoğun bakımda geçmiyor geçmiyor maalesef sürekli e nabıza bakıyorum. Allah şifa versin mutlaka farklı doktorlara gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…