Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bu sene basima gelenler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

azraguz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
24
5
86
44
Bende konu acmak istedim. Sorunumun biri sac dokulmesi nerdeyse 10 yil oldu dokulme baslayali ve gecmedi ne yaptiysam ve bu sene dusup on disimi kirdim. Kanal tedavisi yapildi. Disim kararacak diye uykularim kacti hem disten hem sactan olursam ben ne yaparim.

canım gecmiş olsun önce tahlil yaptır demir ve b12 eksikligide döküyor bendede 5yıldır dökülme var suan 2yemek kaşıgı bal 1yemek kaşıgı hardal yagı 2adet orta boy patates kürü yapıyorum patatesi rendele suyunu sık hepsini karıştır saç diplerine sür bende biraz azaldı haftada 1 ama ben haftada 2 yaptım

Bundan uc ay önce düştüm ön dişimi kırdım kanal tedavisi yaptırdım. Şimdi kararacak dediler diş kaplama yapılsacak mış. Gülüşüm kendime güvendiğim şeyde gidiyor. İyi değilim nevyapıcam ben. Asosyal bi insanım. İş yerindede sorunlar yaşadım çok zordayım.

İkisini birden kabullenemiyorum. Doktora gittim ilaç içiyorum ama ne fayda. Dişsiz saçsız kaldım diyorum. Birde bekarım.

canım cok iyi bir dermatologa git istersen dişlerin hakkında hiç bir bilgim yok ve çok üzülüp sitres yapma saçların daha cok dökülür

Gittim gitmediğim dermotoloğ kalmamış minoksil veriyolar. Oda geçici

Sitres daha çok döküyor biliyorum. Dişimi çektirip saçımı kazıtma noktasındayum

başka bir bilgim yok canım ya ben patates kürü yapıyorum arkadaşım 1kere yapmış kesilmiş dökülme ama bende faydası olmadı

disledinizi cok iyi bir doktora gidip yaptirin bin tlyi gozden cikarip saclariniz icinde cok uygun fiyata postij takma sac satan bi instagram saticisi var orayi tAvsiye edebilirim yada sac ekimi Allah yardimciniz olsun

Doktora kanal tedavisi yaptırmıştım renklemicek diye kanalı açtırıp temizlettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…