- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
ygs birinci bölüm lys ikinci bölüm ya sanırım artık sadece ilk bölüm puanıyla 4 yıllık seçemeyeceklerYgs ile 4 yıllık bölüm olmayacakmış ne demek onu anlayamadım?
Canım benim canını sıkma ben de çalışma döneminde çok problemle karşılaştım ama yapacak bir şey yok elinden geldiği kadar çalışmaya çalış mat iki çok zor ancak mat bire göre şöyle bir kolaylığı var sadece formül maçı bir birazcık daha mantık what ikinin formüla özelliğini ezberlediğini zaman hiçbir problem kalmaz deneme aldığında başkalarını kolay demesine bakma emin ol ki onlar hiçbir şey yapamıyorlar çoğu denemeden anlamayan insanlar hep böyle söyler ben de çok karşılaştım sen sadece sınavına odaklan televizyonda verilen haberlere pek aldırış etme çünkü neler neler daha çıkacak ozamana sen sadece sınavına odaklan iyi çalış what iki için biraz geç kaldın ama iyi çalışırsan başarabilirsin Bir problem olduğunda bana yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım canını sıkma iyi çalışmalar şimdidenMezunum pek iyi olmayan imkanlarda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve moralim sıfır . Ygs Sınavına 2,5 ay var .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm .Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil Ne yapacağım bilmiyorum .
Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor
Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .
internet neden yok?
Önerim:
-güzel bir konu anlatımlı mat 2 kitabı bul,çalış onu ,sonra da mat2 soru bankasından soru çöz ve burada bir başlık aç ünv okuyan arkadaşlara,ünv mezunu arkadaşlara , matematikten anlayanlara vs sor yapamadıklarını :) olmaz mı?
matematik geometri fizik beni de etiketle gelirim başlığına :) kolay gelsinKöyde yaşıyoruz önceden vardı çok rahattım . Ortaktı ortak hattı kapatınca kutu yok alt yapı yok dediler netsiz kaldık .
Başlığım var yardımcı olanlarda vardı sağolsunlar :) Teşekkür ederim .
İlk önce kafanı boşalt.
Bu stress seni boğar.
Sakinleşmeye ihtiyacın var, önündeki süre uzun henüz. Stress yapma..
İste, yaparsın
Canım benim canını sıkma ben de çalışma döneminde çok problemle karşılaştım ama yapacak bir şey yok elinden geldiği kadar çalışmaya çalış mat iki çok zor ancak mat bire göre şöyle bir kolaylığı var sadece formül maçı bir birazcık daha mantık what ikinin formüla özelliğini ezberlediğini zaman hiçbir problem kalmaz deneme aldığında başkalarını kolay demesine bakma emin ol ki onlar hiçbir şey yapamıyorlar çoğu denemeden anlamayan insanlar hep böyle söyler ben de çok karşılaştım sen sadece sınavına odaklan televizyonda verilen haberlere pek aldırış etme çünkü neler neler daha çıkacak ozamana sen sadece sınavına odaklan iyi çalış what iki için biraz geç kaldın ama iyi çalışırsan başarabilirsin Bir problem olduğunda bana yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım canını sıkma iyi çalışmalar şimdiden
Şu halin daha kötü.Stresimi yenemiyorum . Geçen sende sınavda hastalanıp erken çıkmıştım bence kalan süre o kadar az değil . Ama herşeyi değiştirdiler bir anda . Önceki gibi değil işte geçen sene hangi konudan kaç soru çıkacak vs hepsini biliyordum ama bu sene öyle değilBelirsizlik çok kötü bir şey .
Emin ol ki yaparsın hayatta hiçbir şey imkansız değil yeterki isteyelim :)Ben mat 2 zor diye biraz geometri temeli atmıştım senenin başında . İnşallah yapacağım ya :)) teşekkürler..
Mezunum pek iyi olmayan imkanlarda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve moralim sıfır . Ygs Sınavına 2,5 ay var .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm .Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil Ne yapacağım bilmiyorum .
Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor
Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?