- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Yaşım sizinkinden büyüktür tabi ama aynı yollardan geçtik. Bende ikinci senemde üniversiteye girdim. Üstelik sayısalın her alanında ilk 1500'e, eşit ağırlığın her alanında da ilk 1000'e girmiştim.
Gerçekten çok çalışmıştım dershane kursa falan gitmedim günde en az 12 saat çalışıyordum. Her konudan sonra en az 5 kaynaktan soru çözüyordum. Her hafta deneme yapıyordum kendime. Hem kendimi tartıyordum hemde hangi konudan ne kadar soru çıkar onu kestirebiliyordum. Zamanla tüm sistem oturmuştu. Buradaki püf nokta kendini kandırmamak yani hangi konuları yapıyorum nerelerde eksik var onları iyi saptamak. Bildiğim konulardan hiç soru kaçırmamak bilmedikleriminde üzerine gitmek. Bu sistem bende işe yaramıştı. Çıkan soruları taramak önemli.
Kolay gelsin Allah yardımcınız olsun. İnşallah istediğiniz yer olur
Canım bence sen burada biraz fazla takılıyorsun gibi geliyor bana ama :)
Ben öss dönemi hatırlıyorum da kendimi eve kapatmıştım.
Evde olan önemli gelişmelerden bile haberim olmuyordu o derece
Günde 300 soru çözmeden uyumazdım.
Çoğu zaman kitapların üstünde uyuyakalırdım.
Buraya yine gir ama mesela sorularını biriktir soru sorma günü belirle onları sormak için git falan..
Bdv ye girince içinden çıkamıyor insan çünkü.
O yüzden paylaşmak istedim.
Gönlünce olsun her şey. Sevgiler..
Bende öyle zannediyordum hatta bir kaç bölüm için gerçerli diye düşünüyordum ama bir arkadaşım öyle olmayacağından bahsetti . Açık uçlu soru dediler , boşluk doldurma dediler . Kafam çok karıştı .Ygs (Yüksek Ögretime Geçiş Sınavı) fazladan sınav yazarak anlatım bozuklugu yapmissiniz,normalde yanlislari pek duzeltmem ama sinavinizda cikabilir diye belirtmek istedim.
O bahsettiginiz haber ygs ile alan ogretmenlik bolumleri icin gecerli degil mi,yani artik ygs puani ile ogretmenlik okunamayacak ve Lysde 240 bin baraji uygulanacak,sosyal hizmet bolumu ile alakasi yok diye biliyorum ben,iyice arastirdiniz mi?
Açık uçlu soru olayı bu sene yok. Seneye değişecek sistem. Bu sene geçen seneki gibi olacak format.Bende öyle zannediyordum hatta bir kaç bölüm için gerçerli diye düşünüyordum ama bir arkadaşım öyle olmayacağından bahsetti . Açık uçlu soru dediler , boşluk doldurma dediler . Kafam çok karıştı .
Açık uçlu soru olayı bu sene yok. Seneye değişecek sistem. Bu sene geçen seneki gibi olacak format.
2017 yılında Lisans Yerleştirme Sınavı'nda açık uçlu sorular sorulması ihtimali pek çok kişiyi ilgilendiriyor. Bu sebeple YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan açıklama geldi. Saraç'ın açıklaması da söylenenleri doğruladı. Kesin olmamakla beraber, 2017 LYS'de açık uçlu soru sorulabileceğini söyledi.Emin misin ? Haberlerde sitelerde öyle demiyor da ...
Mat 2 yi nasıl çalıştınız ?
mat için ofisokul.com u tavsiye ederim.ben ordan çalışırdım..ayrıca zor diye bişey yok lütfen onu bilinçaltına sokma!!Mezunum pek iyi olmayan imkanlarda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve moralim sıfır . Ygs Sınavına 2,5 ay var .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm .Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil Ne yapacağım bilmiyorum .
Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor
Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?