- 22 Kasım 2010
- 11.229
- 19.958
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Yakalanacaksak da olabildigince gec yakalanmakta fayda var. Asiyla ve tedavi yontemleriyle ilgili calismalar devam ediyor. Misal bir yil sonra umarim ki su andakinden.kat be kat yol katedilmis olur. Virus surekli mutasyona ugruyor belki daha az tehlikeli bir tur yaygin olacak. Influenza gibi bir sey olacak. Su anda rahatlamak icin cok erken. Dedigim gibi sadece yaslilar icin tehlike yok daha once tanidigimiz bir virus degil. Herkesi en zayif noktasindan vyrurken ben gencim kronik.hastaligim da yok nasilsa hafif atlatirim diyemez hic kimse bundan emin olamaz. Ha moral de cok onemli belki de ben kendimi psikolojikman.cokertiyorum sizin yariniz kadar rahat olsam her sey daha kolay olurdu belki o da ayri mevzuBen bunlara itiraz etmiyorum ama asi nezaman bulunacak belli degil ayrica siz nereye kadar virusten kacabileceginizi dusunuyosunuz bilmiyorum ama hayat dursun herkes evde kalsin virusun gecmesini bekleyelim boyle bir dunya yok malesef. Herkes tedbirli olarak isine gucune hayatina devam etmek zorunda herkes kendinden sorumlu ben soylediklerimde yanlis bisey oldugunu düşünmüyorum cok panik degilim mumkun oldugunca az insanla gorusuyoruz disarida cikiyoruz gezmeyede gidiyoruz ama maskeyle tedbirlerle bunda bir sakinca yok bence baska turlu eve kapan oyle yasa bu mantikli degil tatilde belli tedbirlerle yapilir sorun degil bana göre